România – țintă a experimentelor SUA-UE

Distribuie!by Dupa lovilutia din Decembrie 1989, Romania a intrat in „democratie”, urmand sa aleaga, fara voia cetatenilor, aderarea treptata la structurile globaliste euro-atlantice, asa-zise „valori” (UE si NATO). Daca in primii ani ai asa-zisei „democratii capitaliste”, oamenii erau entuziasmati de faptul ca vor fi „liberi”, treptat, acestia au fost spoliati […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dupa lovilutia din Decembrie 1989, Romania a intrat in „democratie”, urmand sa aleaga, fara voia cetatenilor, aderarea treptata la structurile globaliste euro-atlantice, asa-zise „valori” (UE si NATO). Daca in primii ani ai asa-zisei „democratii capitaliste”, oamenii erau entuziasmati de faptul ca vor fi „liberi”, treptat, acestia au fost spoliati de […]

Dupa lovilutia din Decembrie 1989, Romania a intrat in „democratie”, urmand sa aleaga, fara voia cetatenilor, aderarea treptata la structurile globaliste euro-atlantice, asa-zise „valori” (UE si NATO). Daca in primii ani ai asa-zisei „democratii capitaliste”, oamenii erau entuziasmati de faptul ca vor fi „liberi”, treptat, acestia au fost spoliati de toata averea pe care au strans-o in timpul comunismului.

loading...

Romanii au fost mintiti privind „visul american”, imediat dupa anul 2000, cand politicienii (adevarate cozi de topor) impreuna cu mass-media, au facut o mare propaganda afilierii de idei euro-atlantice, fara sa explice romanilor, riscurile trecerii la astfel de „valori”.

Romanii au acceptat tacit propaganda de intrare in NATO, in 2004, astazi, multi dintre ei regretand. Romanii au acceptat tacit propaganda de intrare in Uniunea Europeana, in 2007, astazi multi regretand o astfel decizie tacita, avand in vedere faptul ca saracia a ajuns la cote inimaginabile, desi propagandistii i-au mintit pe romani ca „o vor duce mai bine”.


Romania a fost si este tinta unor experimente de tip social, economic, politic si militar conduse de SUA-UE. Sunt introduse, prin legi, Organisme Modificate Genetic (GMO), impreuna cu Codex Alimentarius, semnat la 31 decembrie 2009.

Sunt introduse legi Big Brother, prin care populatia Romaniei sa fie monitorizata si interceptata. Sistemul juridic este distrus treptat prin modificarea legilor si crearea unor altor legi de natura civila, penala, fiscala, ambigue, facilitand astfel abuzul din partea celui numit „Stat de Drept”.


Sistemul de invatamant este distrus treptat. Sistemul medical este distrus. Toate aceste sisteme, care reprezinta baza unei societati sunt distruse, in timp ce sunt promovate si sustinute puternic financiar, institutii precum Serviciile Secrete. Vorbim, deci, de o rasturnare a valorilor.

In ultimii ani, a luat amploare propaganda LGBT condusa de ONG-urile lui George Soros, ONG-uri care au fost denumite in mod intentionat fals drept „Societatea Civila”. Aceasta „Societate Civila”, atunci cand vine vorba de abuzuri ale „Statului de Drept”, nu reactioneaza, aratand astfel ca ele au o alta agenda.

Avem Institutul sionisto-bolsevic „Elie Wiesel” finantat din bani publici, al carui scop este acela de a face propaganda sionisto-bolsevica si de a distruge valorile neamului romanesc, prin lansarea unor acuzatii cum ar fi „nazism”, „fascism” si „legionarism”.

Avem bancile, „care sunt mai periculoase decat armatele invadatoare”, dupa cum spunea Thomas Jefferson, acestea au reusit sa-i transforme pe romani in sclavii lor, manipulandu-i cu ajutorul reclamelor din mass-media, pline de mesaje subliminale, carora le cad in plasa oamenii cu un coeficient de inteligenta mai slab.

Armata Romaniei a fost distrusa, devenind astfel o anexa a NATO. Militarii romani, din cauza lipsurilor, au ajuns sa moara in razboaie care nu sunt ale noastre, din cauza banilor, acestia devenind din militari, mercenari. In schimb, acum, avem scut anti-racheta, care ne va „apara” de „Rusia cea agresiva”, dupa cum afirma intr-un mod de entuziasm cretin, propaganda mass-media.

Tot ceea ce vedeti aici, acest haos, aceasta degringolada, aceste abuzuri impotriva cetatenilor, ele fac parte din ceea ce politicienii romani (FSN stanga si FSN dreapta), impreuna cu mass-media au numit a fi „democratie”. Aceasta este „democratia americana” a „sfantului ambasador” al SUA, care, in prezent, nu este altceva decat administratorul coloniei Romania.

Toata aceasta stare nu va putea tine la nesfarsit. Desi globalistii lupta pe toate flancurile si fronturile pentru a instaura Noua Ordine Mondiala, avem, pe de cealalta parte, nationalistii, cei care resping cu vehementa aceasta propaganda infernala, reusind astfel, intr-un timp relativ scurt, sa ajunga in multe din pozitiie-cheie din Europa sau SUA.

Romania este colonie

Globalistii/internationalistii au considerat, in mod gresit si sfidator, ca prin tot ceea ce fac ei, oamenii nu vor reactiona. Intr-adevar, oamenii n-au reactionat o anumita perioada de timp 10-20 de ani, dar si cand reactioneaza, atunci intregul lor plan de construire a Guvernului Mondial se va prabusi precum un domino de carti.

In acest caz, observati si graba globalistilor de a reduce populatia planetei. Cresterea populatiei planetei este o mare problema pentru ei, este un scenariu horror, avand in vedere ca, practic, nu pot face fata unor revolte in masa, ei fiind asediati imediat.

Pe langa planul de reducere al populatiei planetei, plan orchestrat prin administrarea de vaccinuri, bauturi si mancaruri superchimicalizate, acestia vor sa ia, treptat, libertatile oamenilor, facandu-i astfel pe oameni sa-si cedeze propriile libertati.

Asa a aparut „dusmanul invizibil” numit „terorism”. „Terorismul” nu a aparut „intamplator”. Celulele teroriste de pe aceasta Planeta nu au aparut „intamplator”, ci cu mai multe scopuri. In primul rand, celulele teroriste sunt finantate de SUA-UE, in al doilea rand, ele au scopul de a destabiliza anumite state, precum cele din Orientul Mijlociu, in al treilea rand, au rolul de a alimenta constanta masinaria de razboi a complexului militaro-industrial, ceea ce inseamna bani imprumutati cu dobanda de la Banca Centrala, iar in al patrulea rand, determina oamenii sa-si cedeze propriile libertati civile, in mainile globalistilor, pentru o asa-zisa „siguranta”.

Primul experiment pe care l-au creat Iluminatii a fost comunismul. Comunismul a fost o creatie a elitelor evreiesti-khazare: Karl Marx, Friedrich Engels si Moses Hess. Cele doua aripi ale comunismului erau „Internationala” si „Anarhia”. Prin „Internationala” se intelege faptul ca, comunistii luptau pentru o Republica Socialista Universala. Prin „Anarhie” se intelege faptul ca, comunistii luptau prin crearea unor revolte cu scopul de a distruge natiunile, avand acelasi scop: Internationala!

Comunismul a fost bun, din perspectiva Iluminatilor, pentru o perioada scurta de timp. La un moment dat, anumiti lideri comunisti (ex. Ceausescu) au inceput sa se indeparteze de ideologia Iluminatilor transformand Comunismul International in Comunism National sau National-Comunism, acuzandu-i ba pe rusi, pe ba americani de imperialism, imperialism pe care si el trebuia sa-l adopte.

Astfel de oameni, precum Ceausescu, i-au facut pe Iluminati sa inteleaga ca, Comunismul este un experiment esuat si ca trebuie distrus de indata, caci devenise periculos chiar pentru cei care l-au creat si sprijinit. Carroll Quigley, in cartea sa „Tragedie si Speranta” afirma ca, „toate regimurile totalitare, fasciste sau comuniste, au fost sustinute de catre mesele rotunde anglo-americane”, ceea ce este adevarat. Ei bine, astfel de experimente s-au intamplat si inca se intampla in Romania.

Toate aceste experimente au un scop unic: reducerea populatiei,  supervizarea si controlul populatiei, si nu in ultimul rand transformarea oamenilor in sclavi. Ce nu inteleg acesti indivizi este ca istoria ne-a aratat cum marile imperii ale lumii s-au prabusit la un moment dat. Nimeni n-a reusit sa conduca lumea, atunci cand lumea nu l-a mai vrut.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DOCUMENTELE: Familia Șărămăt chiar a făcut tot ce trebuie ca să o adopte pe Sorina
De ce asasinii politici și economici precum Iliescu, Isărescu, Băsescu, Iohannis sunt protejați de satanica Ocultă Mondială?
Ce urmează după doi ani de nimic bine făcut ? Tot nimic.
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (IV)
Un actor porno, originar din Turda, militează pentru independența Transilvaniei și pentru legalizarea consumului de marijuana! (+18 ani)
Cine verifică povestea şi ascensiunea neamurilor lui Florian Coldea în SRI?
Document: Mihail Șora cerând conducerii PCR să ia în calcul admiterea sa în partid, motivând că are „vechime” în comunism încă din 1945, când a intrat în Partidul Comunist Francez. Funcțiile deținute de „simbolul Emag” în cei mai negri ani de stalinism
CIFRE SOCANTE DESPRE EXODUL ROMANILOR: ÎN 2016 S-AU NASCUT MAI MULTI COPII ROMANI IN STRAINATATE DECAT IN TARA!
Dragnea a fost arestat fix după ce a depus un proiect care interzicea exporturile de buștean și cherestea. Coincidență nu?
Fostul parlamentar Gelu Vișan susține că șeful Poliției Române a fost schimbat pentru că se pregătește o lovitură de stat pentru a se crea un „Maidan românesc”: Se urmărește dezmembrarea României
ROMANIA SUB ASEDIU – Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, discurs exploziv impotriva Statului Paralel: “Am vazut in ultimii ani o actiune sistematica si concertata de eliminare a elitelor... Dupa cucerirea Poloniei nemtii au procedat la o metodica distrugere a elitelor. Dar atunci era razboi... Ma astept ca presedintele Iohannis sa continue sa fie avocatul Statului Paralel, intrucat spera ca in acest fel va obtine al doilea mandat, probabil asa cum l-a obtinut si pe primul”
Cătălin Ivan (ADN) îi cere președintelui Iohannis să rezolve cazul Cameliei Smicală: În ceasul al 13-lea, opriți-vă pentru câteva minute din campania Dumneavoastră electorală în care alergați de unul singur și ocupați-vă de problema unui român disperat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro