ROMANIA, SOROS SI TISMANEANU august 14 sin 2011

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
ROMANIA, SOROS SI TISMANEANU

loading...
august 14, 2011


Romania dupa 1989 are o clasa politica mercenara si terorista, toti sunt la furat si jefuit, iar in 2011 SOROS cere inchiderea Romaniei: STOP.

Se vinde Romania de 20 de ani si se extermina cetatenii ei, iar Romania se imprumuta la SOROS si-l finanteaza pe SOROS si disidenti – agenti pentru occident: Tismaneanu, Patapievici, Pippidi, Liiceanu, Andrei Plesu si alti.


ROMANIA PIEREEEE,… se inchid spitale si scoli,…Alo, PSD, PDL, PNL, PC

si altele,…


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

SOROS NU SE LASĂ. Fundația lui Soros nu se dă dusă din Ungaria. Declarație: "Fundaţia pentru o Societate Deschisă a miliardarului George Soros va continua să lucreze cu şi să finanţeze ONG-urile din Ungaria în pofida poziţiei guvernului de la Budapesta"
Alina Gorghiu susține avortul (negarea vieții) într-o demografie românească în picaj
Ucraina: Forțele Kievului au cedat controlul asupra aeroportului din Lugansk
Caesar's Messiah- Mesia-ul Cezarului: DEMASCAREA documentarului si a cartii !
Şeful DNA îl menajează pe Dan Barna?
MITUITI CU BICICLETE, DE CHEVRON!
KLAUS von MUNCHHAUSEN – Presedintele Klaus Iohannis minte constient cand afirma: „Nu am fost niciodata, in nicio calitate, urmarit penal... nu am avut dosare, nu am avut probleme”. Iata dovada ca presedintele a fost urmarit penal pentru abuz in serviciu si i s-a dat scoatere de sub urmarire penala de catre procuroarea DNA Claudia Rosu. Un asemenea mincinos nu merita sa fie presedintele Romaniei. Demisia! (Documente)
STATUL PARALEL este o organizație începută din 1990 de către SOROȘ și BRUCAN, al cărui rol în colonia ROMÂNIA a fost ca MAFIA INTERNAȚIONALĂ să aibă CONTROLUL ABSOLUT
Hans Klemm voia ca zarva iscată, de evenimentele de la Caracal, în jurul bazei de la Deveselu, să se stingă cât mai repede.
Doi deputați români se implică în cazul copiilor Cameliei Smicală: Noi, ca Stat Român, trebuie să le redăm românilor demnitatea, de a fi român, de a fi cetățean european. Mesajul „ciudat” primit din partea Finlandei
SOV: Ce se întâmplă acum în România e o operaţiune a FBI şi CIA. Kovesi şi Coldea vor fi sacrificaţi. Voi dați ca fraieri în Coldea și Kovesi fără să vedeți realitatea din spate, nu vreți să vedeți realitatea din spate.
Iohannis l-a numit pe Sorin Păun, soțul consilierei sale, Șef de Secție în locul Prof. Univ.Dr. Mircea Beuran!!!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro