România șocantă: “Băgăm cu bună știință mercur în copiii noștri”

Distribuie!by loading... O analiză a unui cunoscut om politic afirmă că Institutul Cantacuzino falimentat intenționat, infestarea cu rujeolă s-a făcut ARTIFICIAL de către agenţi București, 19 apr — Sputnik. “Știți ce este tiomersal? Păi este mercur sub formă de sare! Adică băgăm cu bună știință mercur în copiii noștri, pe de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

O analiză a unui cunoscut om politic afirmă că Institutul Cantacuzino falimentat intenționat, infestarea cu rujeolă s-a făcut ARTIFICIAL de către agenţi

București, 19 apr — Sputnik. “Știți ce este tiomersal? Păi este mercur sub formă de sare! Adică băgăm cu bună știință mercur în copiii noștri, pe de altă parte îi înfundăm ani grei în pușcărie pe ăia de-l comercializează pe piața neagră, pentru că umblă cu o… otravă… Trăiască tâmpirea poporului spre beneficiul șmecherilor transnaționali!”, a scris pe pagina sa de Facebook fostul deputat Ninel Peia, una dintre cele mai vocale prezențe politice.

Într-un editorial publicată pe site-ul “Știri pe surse”, Ninel Peia titrează radical: “Legea vaccinării obligatorii ne aruncă iar în iadul dictaturii”. Statul român lucrează împotriva propriilor cetăţeni, afirmă Peia, dând ca exemplu recenta hotărâre a ministrului sănătății, Florin Bodog, de a acuza în penal părinţii care nu sunt de acord cu vaccinarea propriilor copii, în sensul interpretării acestui refuz ca “rele tratamente împotriva minorilor”, faptă care se pedepsește cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Folosind un limbaj virulent, Peia îl acuză pe ministru de dictatură dar și că lucrează în favoarea unor interese private. Trecând însă la partea de analiză pe un caz concret, cel al epidemiei de rujeolă, Peia vorbește de situația din România, unică în Europa: în 2017 s-au descoperit circa 4.000 de cazuri de rujeolă, 17 pacienți decedând. “În ce stat european se mai înregistrează o epidemie de proporţiile astea? Niciunde!”, scrie Peia.

“Informaţiile mele spun că infestarea s-a făcut ARTIFICIAL şi INTENŢIONAT de către agenţi cu dublă comandă, agenţi dubli, cum li se mai spune. La Arad şi Nădlac se îmbolnăvesc copiii dar peste graniţă la Nagylak, Mako sau Szeged nici unul? Şi ungurii au grad de vaccinare mai mic cu 10% decât românii. Valul de rujeolă a generat ceea ce se şi intenţiona: un val de emoţie uriaş care ar împinge opinia publică la acceptarea rapidă şi fără mari dezbateri a Legii vaccinării”, a afirmat fostul deputat.

“Cui i-ar mai fi benefică?”, întreabă Peia, care și răspunde imediat — “producătorilor acelor vaccinuri, care după sufocarea bastionului românesc de la Cantacuzino, sunt numai mari companii farmaceutice”. Peia consideră că “șmecherii transnaţionali şi uneltele lor locale, unele bine înfipte în Ministerul Sănătăţii” sunt, de fapt “agenţii care au împrăștiat rujeola”.

Vaccinare împotriva gripei

Trecând la analiza vaccinului, Paia citează surse din sănătate, care declară că “vaccinul în sine nu este dăunător, ci CONSERVANŢII care i se adaugă”. Dar, arată Peia, conservanţii reprezintă 49%.

“Printre substanţele din conservanţi regăsim formaldehidă, fosfat de aluminiu, sulfat de magneziu, acid citric, acid acetic, glicerină, aluminiu şi tiomersal. Ştiţi ce este tiomersal? Păi este mercur sub formă de sare!”, dezvăluie Ninel Peia.

Peia consideră că în țara noastră nimeni nu se mai ocupă de sănătatea copiilor, iar în cazul modificării legii după viziunea ministrului Bodog, părinții vor mai avea un cuvânt de spus. “Ca într-un regim al terorii, următorul pas ar fi să ne ia pruncii chiar de la naştere, să-i crească statul cum vrea el”, scrie Peia.

În finalul analizei, Ninel Peia face câteva dezvăluiri și despre ministrul Bodog și despre activitatea acestuia.

“Ştiaţi că Ministrul Bodog a fost beneficiar de fonduri Norvegiene prin 2002? Da, alea care se dau numai cu aprobarea lui Soros. Sau că în Guvernarea PDL-Boc-Băsescu era mare Director în Ministerul Sănătăţii şi lucra la legea vacinării obligatorii? Şi multe altele!!! Oare câte conserve are Soros în România???!!!”, încheie Ninel Peia editorialul.

 


Sursa: sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Tăriceanu, Iliescu, Dragnea - cuvinte triste la moartea lui Elie Wiesel
Un ziarist demontează manipularea cu spitale vs catedrale în mai puțin de 1 MINUT: Știți câte instituții medicale a construit Biserica în ultimii ani? Răspunsul, AICI
Dronele de la protestele din Piața Victoriei, în vizorul Poliției. Ce riscă cei care lansează drone neînmatriculate
Soros îl acuză pe Viktor Orban că a transformat Ungaria în stat mafiot. Budapesta îi răspunde: Este o declarație de război. ONG-urile finanțate de Soros se comportă în stil mafiot
România condamnată de CEDO în dosarul MISA la plata a 291.000 de euro, după abuzurile procurorilor români
CUM AU RESUSIT ISLANDEZII SA FACA O REVOLUTIE SI NOI NU SUNTEM IN STARE !
De ce nemţii şi Merkel sunt ospitalieri cu imigranţii musulmani şi rasişti cu est-europenii
Alba Iulia: Apropiații lui Traian Berbeceanu, eliminați de la Combaterea Masoneriei și Crimei Organizate
PressAlert.ro: „Ieri au murit 400 de români și nimeni nu vorbește despre asta”. Credincioși de diferite confesiuni din Timișoara organizează o amplă campanie împotriva avortului în fața Maternității „Odobescu”...
Haita lui Soros sare în apărarea celor care abuzează copiii și distrug familiile . Daniel Bodnariu, fratele lui Marius, îi răspunde lui Teodor Tita, autorul articolului, preluat de unii „creștini”, intitulat în mod ironic:”Când și unde îți poți bate copiii în Numele Domnului? Sau al tău.”
Germania adaptează practicile tip Gestapo la timpurile noastre: Poliție politică pe Facebook și condamnare la închisoare!
Faceți o cură cu SUC de URZICĂ pentru SÂNGE – purifică şi creşte producţia de globule roşii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro