Romania se umple de imigranti sirieni. Cele 9 localitati unde vor sta acestia

Distribuie!by Ministrul de Interne, Petre Toba, a anuntat care sunt locurile unde se vor adaposti imigrantii sirieni in tara noastra. Romania a aprobat infiintarea a 6 centre de refugiati in mai multe localitati: Bucuresti, Somcuta Mare, Radauti, Galati, Timisoara si Giurgiu. Pe langa acestea, se mai infiinteaza alte 3 la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

refugiati sirieni

Ministrul de Interne, Petre Toba, a anuntat care sunt locurile unde se vor adaposti imigrantii sirieni in tara noastra.

Romania a aprobat infiintarea a 6 centre de refugiati in mai multe localitati: Bucuresti, Somcuta Mare, Radauti, Galati, Timisoara si Giurgiu. Pe langa acestea, se mai infiinteaza alte 3 la Campulung-Muscel, Tasnad si Bumbesti-Jiu.

loading...

 


sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum a reuşit un întreprinzător să nu mai plătească facturi la Electrica. Sistemul prin care bărbatul ar putea vinde energie electrică
Florin Barbu, românul ai cărui copii au fost dați în adopție unui cuplu de homosexuali, deși aceștia voiau sa stea cu tati demonstrează că homosexualii au prioritate în fața părinților, urmează și în România dacă mai susțineți partide "tolerante"
Prof. dr. CONSTANTIN CIUTACU: "Clasa politică este terminatorul României moderne şi apare ca un veritabil detaşament al legiunii străine" - INVOLUTIA după 1989
GERMANIA respinge până la 75.000 de cereri de azil din sud-estul Europei, dar acceptă 800.000 de refugiați și imigranți
Dragnea a fost arestat fix după ce a depus un proiect care interzicea exporturile de buștean și cherestea. Coincidență nu?
Scandal în Marea Britanie: Poliția a protejat politicienii pedofili din Regatul Unit (Video !!!!!)
Romania prostilor bine facuti
Romsilva inconștientă: va tăia, în acest an, 10 milioane de metri cubi de masă lemnoasă din pădurile statului şi din cele private, dar administrate de regie, potrivit bugetului pe 2017, care urmează să fie aprobat prin HG în Guvern.
Mii de fermieri s-au adunat în afara parlamentului grec, proteste împotriva planurilor fiscale și reforma pensiilor a guvernului grec. (VIDEO)
După Ungaria, o altă ţară europeană îi dă peste nas lui Soros. ‘Activităţile lui sunt inacceptabile’
MIHAI EMINESCU: „Trădarea lui Vodă Cuza, o pată pentru vecii vecilor pe steagul țării”. Articol document din anul 1877| Acum intelegeti de ce nu l-a suportat Casa Regala pe Eminescu?
"Semnul fiarei"/Verichip incepe sa ia o amploare tot mai mare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro