România, prinsă la mijlocul „războiului” dintre SUA și Rusia. Ce rachete vor fi amplasate la noi în țară

Distribuie!by Rachetele pe care SUA intenţionează să le instaleze în dispozitivul de apărare antirachetă din Europa nu intră sub incidenţa Tratatului forţelor nucleare intermediare (INF), a declarat un reprezentant al secretarului american al apărării, Brian McKeon, citat marţi de agenţia de presă RIA Novosti. loading... Moscova şi-a manifestat preocuparea în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rachetele pe care SUA intenţionează să le instaleze în dispozitivul de apărare antirachetă din Europa nu intră sub incidenţa Tratatului forţelor nucleare intermediare (INF), a declarat un reprezentant al secretarului american al apărării, Brian McKeon, citat marţi de agenţia de presă RIA Novosti.

loading...

Moscova şi-a manifestat preocuparea în legătură cu faptul că, în cadrul implementării sistemului de apărare antirachetă al SUA în România şi Polonia, lansatoarele ar putea fi dotate cu rachete Tomahawk, care intră sub incidenţa Tratatului INF, a indicat marţi McKeon într-o reuniune a Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanţilor pe tema presupuselor încălcări de către Rusia a prevederilor Tratatului INF şi a obiecţiilor Moscovei în acest domeniu. ‘Ei (ruşii) nu au dreptate’, a insistat oficialul american, potrivit Agerpres.


Pe de altă parte, subsecretarul de stat american pentru controlul armamentelor şi securitate internaţională, Rose Gottemoeller, a afirmat în cadrul aceloraşi audieri că ‘Rusia nu vrea să recunoască încălcările Tratatului INF sau să răspundă la preocupările noastre’, potrivit TASS. În acelaşi timp, a indicat ea, Moscova nu intenţionează să se retragă din acest tratat, ‘ceea ce oferă posibilitatea de a utiliza măsuri de presiune diplomatică’.

Moscova şi Washingtonul se acuză reciproc în ultimul timp de încălcarea prevederilor Tratatului INF. Acordul, semnat de SUA şi URSS în 1987 şi intrat în vigoare un an mai târziu, obliga ambele părţi să distrugă toate rachetele balistice şi de croazieră cu raze de acţiune cuprinse între 500 şi 5.500 de kilometri. SUA reproşează Rusiei că dezvoltă o rachetă de croazieră, ce intră sub incidenţa Tratatului INF. Moscova neagă acuzaţiile, obiectând în schimb că elemente ale scutului antirachetă implementat de SUA în Europa încalcă prevederile acestui acord.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum a scos UDMR în județul Neamț aproape 1.700 voturi cu doar 98 etnici declarați?!
Organizarea unui referendum în care să se decidă că o familie este formată din bărbat şi femeie arată imensul nivel de anormalitate la care a ajuns societatea. V-aţi fi imaginat acest referendum în anii 90? Încercaţi să priviţi cu ochii de atunci şi o să constataţi că aşa ceva n-ar fi putut exista întrucât nimeni nu-şi putea imagina altceva. O familie era o familie.
FERIȚI-VĂ DE ORICE INGINERII SOCIALE. Ce a schimbat neo-marximul 2.0 numit PROGRESISM față de marxismul clasic implementat de Lenin și Stalin. Popper a inventat și Soros a aplicat INGINERIA SOCIALĂ FRAGMENTARĂ în locul INGINERIEI SOCIALE CENTRALIZATE
Politolog rus: Din punct de vedere geopolitic, România nu mai există. Este subjugată de Statele Unite
EXPLOZIV Iohannis promovează în Diaspora o grupare a Securității și a noilor servicii secrete
Roşia Montană - o bibliotecă de 6,3 trilioane de dolari
România paradoxurilor. Țara cu creștere economică (pentru corporatile imperialiste) și sărăcie lucie la români !
BREAKING NEWS: Prima LOVITURĂ a guvernului PSD pentru COMPANIILE STRĂINE din România!
Ilie Șerbănescu: ”Arde-l pe țăran! Operaţiunea fără precedent de deposedare a săracilor din Est, cu România și românii în frunte, de către bogaţii din Vest”
Impozitul pentru locuință crește de la 1 ianuarie 2016! Românii își pot calcula cât vor avea de plătit
Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu pot fi urmăriţi penal în dosarul Revoluţiei. Klaus Iohannis a dat aviz
Dovada prezentei corporatiilor straine la proteste:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro