România furată de străinii occidentali!…

Distribuie!by România furată de străinii occidentali !… loading... Este pur si simplu dezgustator cum mass media din Romania au reusit sa arunce intr-un con de umbra, cel putin la nivelul opiniei publice, saracia crunta in care se zbate cea mai mare parte din aceasta tara. Se bate toata ziua apa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

România furată de străinii occidentali !…

loading...
Este pur si simplu dezgustator cum mass media din Romania au reusit sa arunce intr-un con de umbra, cel putin la nivelul opiniei publice, saracia crunta in care se zbate cea mai mare parte din aceasta tara.


Se bate toata ziua apa in piua despre amenintarea rusa, despre UE, NATO, trecerea la euro, investitorii straini, mediul de business, cresterea economica, caderea bursei samd, subiecte care pentru cei mai multi dintre romanii de rind, care se zbat cu disperare sa isi asigure traiul de zi cu zi, nu inseamna nimic.
Abia cind se mai intimpla cite o tragedie, sau vreo calamitate naturala, in mediul rural, se pot vedea adevaratele conditii de trai, in care se chinuie o mare parte dintre concetatenii nostri.
România nu este, într-adevăr, o țară civilizată.

Dar asta din cauza unor motive pentru înfăptuirea cărora fac zilnic propaganda lupii moraliști din presă:
România nu este o țară civilizată pentru că nu oferă locuri de muncă decente și plătite rezonabil cetățenilor săi, care sînt astfel obligați să sclavagească prin străinătățuri, să se confrunte cu lipsuri, necazuri, destrămarea familiei și sărăcie!


România nu este o țară civilizată pentru că a ajuns o colonie de Lumea a Treia, care nu găsește bani pentru servicii publice menite să se ocupe de viața și sănătatea cetățenilor săi, pentru că se risipesc sume uriașe de bani pentru cumpărarea de armament de la americani. Și, nu în ultimul rînd, România nu este o țară civilizată pentru că nu mai are jurnaliști și presă independentă, doar mîncători de căcat patentați, aflați pe ștatul de plată al serviciilor secrete și al corporațiilor străine ce conduc țara, care nu știu cum să mai abată atenția de la adevăratele cauze ce stau la originea dezastrului social, economic și moral din țara noastră.

Se vede treaba că Stăpînirea străină, ce hotărește soarta României în numele nostru, precum și lacheii ei din țară. Sub bagheta SUA, nu se găsesc bani pentru populație, se găsesc însă întotdeauna bani, foarte mulți bani, pentru susținerea industriei militare a ”aliaților” din NATO, prin achiziționarea de tehnică militară și marilor corporații care sufocă economia, așa-zișilor investitori străini care au ajuns să fie mai presus decît bunăstarea și viețile românilor.
Românii, ca popor, au ajuns să fie tolerați în propria țară – pentru ei bani nu se găsesc, dreptul la Sănătate, Învățămînt și protecție socială nu îl au, cît despre locuri de muncă în care să nu fie exploatați ca sclavii pe plantații, nici nu se poate pune problema.

12 motive să cred că România este o ţară bananieră:

1. Vorbim limba coloniştilor. Folosim în limbajul curent o serie întregă de expresii din limba engleză, formaţiile muzicale au titulaturi în engleză şi cântă în engleză, firmele au denumiri în engleză, iar crainicii de la ştiri se forţează să pronunţe corect numele străine, deşi străinii ne stâlcesc adesea numele şi expresiile noastre.

2. Îi privim pe colonişti ca pe nişte zei coborâţi din cer. Considerăm că americanii sunt cei mai tari, au melodiile cele mai tari şi filmele cele mai tari etc.

3. Ne vindem femeile coloniştilor. De fiecare dată când ne vizitează ţara un cântăreţ, actor sau sportiv străin, prin preajma lui se adună o droaie de târfuliţe care abia aşteaptă să fie băgate în seamă de acesta. Toţi reporterii care iau interviuri vedetei străine respective, o întreabă în primul rând, „dacă îi plac fetele din România”.

4. Ne facem singuri reclamă negativă. Ne considerăm tot timpul cu câteva decenii în urma Occidentului, ne situăm singuri „în afara ţărilor civilizate”, ne spălăm rufele murdare în public, atrăgând atenţia presei străine.

5. Suntem Raiul pedofililor. Sunt numeroase cazurile în care pedofili din Vest deghizaţi în diverşi binefăcători şi umanitarişti, au venit la noi pentru a se desfăta cu cărniţă proaspătă de aurolac sau copil instituţionalizat.

6. Instituţia prezidenţială este lipsită de demnitate. Toţi preşedinţii României când se întâlnesc oficial cu un „licurici”, mai mic sau mai mare, din Occident, au o atitudine slugarnică, rânjind mereu şi făcând plecăciuni. La fel şi atunci când iau decizii de interes naţional o fac mai mult în interesul puterilor străine decât al cetăţenilor ţării.

7. România este stat mafiot. Economia şi presa românească aparţin unor grupuri oligarhice controlate din exterior.

8. Emigrăm în Vest. O mare parte a populaţiei lucrează în ţări mai dezvoltate pentru a duce un trai mai bun, iar tinerii dotaţi îşi vând inteligenţa şi talentul ţărilor care plătesc mai bine, în defavoarea economiei româneşti.

9. În calitate de consumatori suntem naivi şi lacomi. Cumpărăm oricât şi orice, fără să ne intereseze calitatea sau preţul.

10. Ne place să arătăm că avem. Toată lumea se vaită de sărăcie, dar pe străzile oraşelor aleargă maşini aflate printre cele mai luxoase din lume, iar vilele şi zgârie-norii se înmulţesc ca ciupercile după ploaie.

11. Nu suntem în stare să ne organizăm. Tot ce se face în România, la nivel naţional sau local, se face foarte lent, cu mult scandal, maşinaţiuni politice şi se finalizează numai la presiunea unor organisme externe gen Uniunea Europeană, FMI etc.

12. Am preluat sărbătorile coloniştilor. Avem acum şi Halloween, Valentine’s Day, iar Andreea Esca de fiecare dată, pe 4 iulie, când vorbeşte despre Ziua Americii, e udă toată la chiloţi.
Surse articol: 1. invectiva.ro 2. dantanasescu.ro

Articol preluat de la: https://www.facebook.com/1479413185514116

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fostul președinte îl acuză de înaltă trădare pe actualul
Casa Regala vrea 25 de milioane de Euro anual de la statul roman, Ciolos si Dragnea le-au promis ca incearca sa vada ce pot face, poporul roman doarme?
PROF. FLORIAN COLCEAG: SCOALA DRESEAZA COPILUL ASTFEL INCAT SA IASA CE VREA SISTEMUL
Unul dintre patronii de la Colectiv rupe tacerea: În ziua de 30 octombrie 2015, nu am intrat în club. În jurul orei 22,20, am plecat de la biroul meu direct spre casă. La cinci minute după ce am ajuns acasă, am primit un telefon de la un coleg de birou, care mi-a spus că este un incendiu în clubul Colectiv
Cum manipulează CA PORCII NESIMȚIȚI progresiştii-globalişti nesimțiți de la Adevărul.ro şi Deloitte România. Adevărul.ro "STUDIU Rata medie a redevențelor plătite de companii în România, una din cele mai mari din Europa"
DEMISIE cu SCANDAL LA ADEVĂRUL! Jurnalista Ramona Ursu ACUZĂ | „Ne-am întors la epoca Năstase, mi se cere să scriu mai moale despre Ponta și Ghiță”
Florin Bădiță, fondatorul grupului Corupţia ucide, a fost nominalizat la titlul de „Personalitatea europeană a anului”
Klaus Iohannis nu a fost cumpărător de bună credință, ci complice la o fraudă de amploare!
MARTURIA CARE A CUTREMURAT INALTA CURTE – Fostul deputat Mihai Banu a recunoscut ca a facut denunt impotriva ex-ministrului Gabriel Berca la presiunile DNA
Twitter a suspendat contul unei mame după critica acesteia la adresa unei reviste pentru adolescenți care promovează sexul anal
Cum va distruge tandemul Iohannis-Orban sistemul de pensii
Dovada că atacul chimic din Siria a fost inscenat (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro