România furată de străinii occidentali!…

Distribuie!by România furată de străinii occidentali !… loading... Este pur si simplu dezgustator cum mass media din Romania au reusit sa arunce intr-un con de umbra, cel putin la nivelul opiniei publice, saracia crunta in care se zbate cea mai mare parte din aceasta tara. Se bate toata ziua apa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

România furată de străinii occidentali !…

loading...
Este pur si simplu dezgustator cum mass media din Romania au reusit sa arunce intr-un con de umbra, cel putin la nivelul opiniei publice, saracia crunta in care se zbate cea mai mare parte din aceasta tara.


Se bate toata ziua apa in piua despre amenintarea rusa, despre UE, NATO, trecerea la euro, investitorii straini, mediul de business, cresterea economica, caderea bursei samd, subiecte care pentru cei mai multi dintre romanii de rind, care se zbat cu disperare sa isi asigure traiul de zi cu zi, nu inseamna nimic.
Abia cind se mai intimpla cite o tragedie, sau vreo calamitate naturala, in mediul rural, se pot vedea adevaratele conditii de trai, in care se chinuie o mare parte dintre concetatenii nostri.
România nu este, într-adevăr, o țară civilizată.

Dar asta din cauza unor motive pentru înfăptuirea cărora fac zilnic propaganda lupii moraliști din presă:
România nu este o țară civilizată pentru că nu oferă locuri de muncă decente și plătite rezonabil cetățenilor săi, care sînt astfel obligați să sclavagească prin străinătățuri, să se confrunte cu lipsuri, necazuri, destrămarea familiei și sărăcie!


România nu este o țară civilizată pentru că a ajuns o colonie de Lumea a Treia, care nu găsește bani pentru servicii publice menite să se ocupe de viața și sănătatea cetățenilor săi, pentru că se risipesc sume uriașe de bani pentru cumpărarea de armament de la americani. Și, nu în ultimul rînd, România nu este o țară civilizată pentru că nu mai are jurnaliști și presă independentă, doar mîncători de căcat patentați, aflați pe ștatul de plată al serviciilor secrete și al corporațiilor străine ce conduc țara, care nu știu cum să mai abată atenția de la adevăratele cauze ce stau la originea dezastrului social, economic și moral din țara noastră.

Se vede treaba că Stăpînirea străină, ce hotărește soarta României în numele nostru, precum și lacheii ei din țară. Sub bagheta SUA, nu se găsesc bani pentru populație, se găsesc însă întotdeauna bani, foarte mulți bani, pentru susținerea industriei militare a ”aliaților” din NATO, prin achiziționarea de tehnică militară și marilor corporații care sufocă economia, așa-zișilor investitori străini care au ajuns să fie mai presus decît bunăstarea și viețile românilor.
Românii, ca popor, au ajuns să fie tolerați în propria țară – pentru ei bani nu se găsesc, dreptul la Sănătate, Învățămînt și protecție socială nu îl au, cît despre locuri de muncă în care să nu fie exploatați ca sclavii pe plantații, nici nu se poate pune problema.

12 motive să cred că România este o ţară bananieră:

1. Vorbim limba coloniştilor. Folosim în limbajul curent o serie întregă de expresii din limba engleză, formaţiile muzicale au titulaturi în engleză şi cântă în engleză, firmele au denumiri în engleză, iar crainicii de la ştiri se forţează să pronunţe corect numele străine, deşi străinii ne stâlcesc adesea numele şi expresiile noastre.

2. Îi privim pe colonişti ca pe nişte zei coborâţi din cer. Considerăm că americanii sunt cei mai tari, au melodiile cele mai tari şi filmele cele mai tari etc.

3. Ne vindem femeile coloniştilor. De fiecare dată când ne vizitează ţara un cântăreţ, actor sau sportiv străin, prin preajma lui se adună o droaie de târfuliţe care abia aşteaptă să fie băgate în seamă de acesta. Toţi reporterii care iau interviuri vedetei străine respective, o întreabă în primul rând, „dacă îi plac fetele din România”.

4. Ne facem singuri reclamă negativă. Ne considerăm tot timpul cu câteva decenii în urma Occidentului, ne situăm singuri „în afara ţărilor civilizate”, ne spălăm rufele murdare în public, atrăgând atenţia presei străine.

5. Suntem Raiul pedofililor. Sunt numeroase cazurile în care pedofili din Vest deghizaţi în diverşi binefăcători şi umanitarişti, au venit la noi pentru a se desfăta cu cărniţă proaspătă de aurolac sau copil instituţionalizat.

6. Instituţia prezidenţială este lipsită de demnitate. Toţi preşedinţii României când se întâlnesc oficial cu un „licurici”, mai mic sau mai mare, din Occident, au o atitudine slugarnică, rânjind mereu şi făcând plecăciuni. La fel şi atunci când iau decizii de interes naţional o fac mai mult în interesul puterilor străine decât al cetăţenilor ţării.

7. România este stat mafiot. Economia şi presa românească aparţin unor grupuri oligarhice controlate din exterior.

8. Emigrăm în Vest. O mare parte a populaţiei lucrează în ţări mai dezvoltate pentru a duce un trai mai bun, iar tinerii dotaţi îşi vând inteligenţa şi talentul ţărilor care plătesc mai bine, în defavoarea economiei româneşti.

9. În calitate de consumatori suntem naivi şi lacomi. Cumpărăm oricât şi orice, fără să ne intereseze calitatea sau preţul.

10. Ne place să arătăm că avem. Toată lumea se vaită de sărăcie, dar pe străzile oraşelor aleargă maşini aflate printre cele mai luxoase din lume, iar vilele şi zgârie-norii se înmulţesc ca ciupercile după ploaie.

11. Nu suntem în stare să ne organizăm. Tot ce se face în România, la nivel naţional sau local, se face foarte lent, cu mult scandal, maşinaţiuni politice şi se finalizează numai la presiunea unor organisme externe gen Uniunea Europeană, FMI etc.

12. Am preluat sărbătorile coloniştilor. Avem acum şi Halloween, Valentine’s Day, iar Andreea Esca de fiecare dată, pe 4 iulie, când vorbeşte despre Ziua Americii, e udă toată la chiloţi.
Surse articol: 1. invectiva.ro 2. dantanasescu.ro

Articol preluat de la: https://www.facebook.com/1479413185514116

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Preot român din America, atac dur la Iohannis: Trebuie suspendat! Faptul că împiedică parlamentul sa legifereze prin folosirea de agenți străini, tot acest lobby extern pe care îl face nu încalcă suveranitatea poporului român și Constituția?
O realitate ascunsă: de fapt, PSD nu guvernează nimic!
MIHAI EMINESCU: „Trădarea lui Vodă Cuza, o pată pentru vecii vecilor pe steagul țării”. Articol document din anul 1877| Acum intelegeti de ce nu l-a suportat Casa Regala pe Eminescu?
Dovada prezentei corporatiilor straine la proteste:
Cine sunt dezinformatorii PRESSONE, al cui este site-ul si de ce slugile acestuia se sperie de COCOON?
Ovidiu Tender, omul prospectiunilor , cel care arunca sute de sate in aer , cere daune de 10 milioane USD, lunar, de la Statul Roman, Parlament si Guvern, pentru ca sta in inchisoare pentru abuz in serviciu, desi infractiunea sa a fost fost dezincriminata prin Decizia CCR 405/2016, care a statuat ca abuzul nu exista decat daca se incalca o lege. Ministrul Justitiei a intervenit in proces recunoscand ca sanctiunea unui text de lege declarat neconstitutional “consta in incetarea efectelor juridice” (Documente)
3 țări NATO și UE au sabotat România în scandalul Rogozin: Polonia, printre ele
Cătălin Ivan: „România își vinde copiii.” Putem veghea asupra Sorinei: „Vom deschide cont, vom angaja detectivi, ne vom deplasa acolo”
VIDEO. Angajat ONU: Tehnologia 5G înseamnă război împotriva umanității
Peste 61.000 de români CER "Opriți Jaful. Vreau să las moștenire copiilor mei această țară!". NATIONALIZAREA RESURSELOR, OPRIREA CONCESIONĂRILOR PE NIMIC ȘI INTERZICEREA VÂNZĂRII TERENURILOR LA STRĂINI - e cea mai semnată Petiție de pe PetițieOnline.net.
Ce se pregătea la manifestațiile din Piața Victoriei? 3000 de materiale pirotehnice descoperite
Convoi militar care urma să ajungă în România, blocat de manifestanți în Grecia: „Asasini NATO, plecați acasă!”.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro