Romania, experimentul reusit al neomarxismului

Distribuie!by   Ofensiva neomarxismului pe frontul de Est continua. Slovacia a cazut, urmeaza Ucraina, de Balcani nici nu mai pomenim, piromanii progresistii si-au facut treaba aici. Am fi tentati sa credem ca si Romania este bagata in hora, zau ca asa pare, insa, nu, tara noastra joaca in alta Liga. Romania a initiat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Ofensiva neomarxismului pe frontul de Est continua. Slovacia a cazut, urmeaza Ucraina, de Balcani nici nu mai pomenim, piromanii progresistii si-au facut treaba aici. Am fi tentati sa credem ca si Romania este bagata in hora, zau ca asa pare, insa, nu, tara noastra joaca in alta Liga. Romania a initiat hora globalismului, noi am fost primii, exemplul succesului deplin al unui experiment reusit. Acum, suntem la un alt nivel, cotropirea economica urmeaza cuceririi institutiilor statului. Presedintia pierduta, Guvernul tehnocrat al lui Julien Ciolos a aratat ca se poate stapani si puterea executiva, iar obedienta DNA fata de Occident s-a dovedit totala si dedicata.

loading...

Dacian Ciolos, o marioneta perfecta

Intreg Occidentul a revarsat un tsunami de acuze si amenintari la adresa Romaniei pentru simplul fapt ca judecatorii au decis sa-i impuna control judiciar Laurei Codruta Kovesi. Am fost porcaiti in toate felurile si asta fiindca n-am inteles ca independenta magistratilor se sfarseste la intersectia cu interesele Europei de Vest. Bine ca la ICCJ si-au dat seama cum stau lucrurile si-au indreptat-o, redandu-i fostei sefe DNA toate drepturile.


Statul de drepti bate Statul paralel!

Colonizatorii Romaniei au primit la ultimele alegeri o lovitura in plin prin votul masiv acordat Partidului Social-Democrat. Neascultatori, „rosii” au inceput sa maraie la Statul paralel, de aici crearea a doua si ulterior mai multe tabere. Romania este sfasiata, dar chiar si asa asculta de seful cel mare. Stapanul. Adevaratul Stat. Statul de drepti e la Bruxelles si de acolo ordona ce si cum sa se faca la Bucuresti.


Cam asa vrea UE sa-i incoloneze si pe romani

Comisia Europeana nu ne vrea integrati cu drepturi depline in Uniune, nicidecum, poarta spatiului Schengen ne va ramane inchisa pe veci (veci egal pana cand renuntam la Portul Constanta!). Timmermansii infometati ne arata doar ce obligatii avem, iar dintre acestea una e deasupra – sa luam pozitie de salut cand se vorbeste despre noi la Bruxelles! Asta-i Statul de drepti pe care-l promoveaza, de fapt, CE, PE si alte UE!

Institutii cucerite

In timpul guvernarii tehnocrate, Romania era singura tara din Uniunea Europeana care se prezenta la intalnirile oficiale cu doi oameni de stat straini de tot ce inseamna traditii si esenta romaneasca.

Avem un presedinte sas, am dat si un Guvern condus de premierul Julien Ciolos, la sefia procuraturii era o Kovesi – unde mai gasea Occidentul teren atat de usor de cucerit?! Pentru alte tari din regiuni se dau lupte grele, la noi, nu, Romania a fost primul experiment reusit al globalizarii neomarxiste ce se urmareste. Mai intai a tacut, apoi a acceptat, iar acum ridica singura fustita, fara jena, fara demnitate.

 

http://www.national.ro/news/romania-experimentul-reusit-al-neomarxismului-653441.html/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro