ROMANIA ESTE ATACATA DE RUSIA CU ARME METEO!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 ROMANIA ESTE ATACATA DE RUSIA CU ARME METEO!


O tornada aparuta din senin la Tulcea si ultimele fenomene meteorologice din Romania au inceput sa nasca scenarii peste scenarii, unii fiind de parere ca acestea sunt niste arme meteo.
Armele meteo sunt cat se poate de reale, chiar americanii au sistemul HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), iar rusii il au si ei pe al lor.
Atat uraganul Katrina, cat si tsunamiul din Japonia ar fi fost provocate de astfel de sisteme, potrivit unor teorii care circula pe internet. In ceea ce priveste fenomenele extreme din Romania, teoria conspiratiei tinteste inspre Rusia.
Stiri privind experimente indoielnice cu vremea atat din SUA, cat si din Rusia, au provocat, in repetate randuri, scandaluri politice in mai multe tari ale lumii. Dupa inundatiile celebre din 2002 din Europa, parlamentarii europeni au acuzat americanii de subminare a economiei UE. De asemenea, politicienii rusi au cerut investigarea sistemul americanHAARP din Alaska.
Intr-adevar, in nordul SUA, la distanta de 400 de km de la Anchorage, la baza militara Gakhona exista un obiectiv neobisnuit. Un teren imens de tundra este plantat cu o padure de antene de 25 m inaltime. Baza este inconjurata de sarma ghimpata, perimetrul este pazit de patrule inarmate a puscasilor marini, iar spatiul aerian deasupra bazei de cercetare este inchis pentru toate tipurile de avioane civile si militare. Dupa evenimentele din 11 septembrie, in jurulHAARP, au fost instalate si complexele antiaeriene “Patriot”.
HAARP este construit prin eforturile comune ale Fortelor Militare Maritime si Fortelor Militare Aeriene ale SUA.Americanii nici nu ascund posibilitatile sistemului. Se afirma ca statia se foloseste pentru influentarea activa a ionosferei si magnetosferei Pamantului. Cu ajutorul HAARP, se pot crea aurore boreale artificiale sau bloca radarele de interceptare timpurie de dincolo de orizont a lansarilor de rachete balistice sau face legatura cu submarinele din oceane si chiar descoperi complexele subterane ale inamicului. Radiatiile emanate de instalatie sunt in stare sa patrunda sub pamant si sa descopere bunkere si tunele ascunse, sa scoata din functiune partea electronica a armelor sau a satelitilor cosmici. De asemenea, sunt elaborate tehnologiile de influentare a atmosferei care provoaca schimbarea vremii. HAARP ar putea fi folosit pentru provocarea catastrofelor naturale, ploilor torentiale, cutremurelor, inundatiilor si uraganelor, asemanatoare “Katrinei” sau “Ritei”, sustin unele voci.
Sura, varianta ruseasca a sistemului HAARP
O instalatie similara celei HAARP exista de mult timp in Rusia si se foloseste cu succes de peste 20 de ani. Statia “Sura” este comparabil, din punct de vedere al capacitatii, cu actualul HAARP si se afla in zona centrala a Rusiei, in locuri mai ascunse, la o distanta de 150 km de Nijnii Novgorod. “Sura” apartine Institutului de Cercetare in domeniul radiofizicii.
“La ora actuala, in lume, exista doar trei asemenea obiective”, povesteste directorul institutului, Serghei Sneghiriov.
“Unul in Alaska, al doilea, in Norvegia, la Tromso, si al treilea – in Rusia”. “Sura” se construia la finele anilor ’70 si a fost pusa in functiune in 1981. Pe aceasta instalatie cu totul unica au fost obtinute rezultate extrem de interesante in ceea ce priveste comportamentul ionosferei, inclusiv a fost descoperit efectul generarii radiatiilor de joasa frecventa in timpul modularii curentelor ionosferice, numit dupa numelele fondatorului statiunii de cercetare, “efectul Ghetmantev”.
Sursa: dcnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

5 lucruri întunecate despre fermierul care vindea carne de om chiar polițiștilor care trebuiau să îl prindă
Cuza Voda infaptuitorul UNIRII ROMANIEI a fost alungat de catre nobili deoarece improprietarise taranii cu pamant! A fost inlocuit de Carol care a inceput sa asupreasca din nou poporul roman si taranimea
MANFRED VINE LA WERNER SĂ SE LAUDE RECIPROC PENTRU PROTESTE. Un lider PPE vine în România pentru a discuta cu Iohannis despre proteste
Atenție! Ce mișcare cere autonomia Transilvaniei și promovează protestele anti-Guvern
Mărul, ca pe vremea lui Adam, mijloc de recunoaștere al păcătoșilor | Israelienii l-au înregistrat pe colonelul SRI Daniel Dragomir de la prima întâlnire
Euromaidanul de Bucuresti identic cu cel din Ucrania .. Ce urmeaza dupa aceste IMAGINI NEMAIVĂZUTE din Piața Victoriei: ?
Judecătoarea Daria Lupea de la Cluj: în comunism aveai posibilitatea liberului arbitru știu și colegi judecători care nu au dat sentința cerută de partid. Cu orice risc. Așa că să vii acum si să spui că nu ai avut ce face atunci, nu, mulțumesc, nu accept.
Rusia se laudă cu noile sale tancuri „invizibile” | „Suntem înaintea Occidentului cu 10 ani”
BEBELUŞ LA SPITAL DUPĂ VACCINUL ROR (VIDEO)
Nici un alt președinte din lume nu ar spune aceste cuvinte – Senzaționalul discurs al lui Trump la Marșul pentru Viață
Cei trei „K”, Klaus, Klemm, Kovesi și „justiția” lor
Raed Arafat-privatizarea sănătății PNL: O vizită la urgență ar putea costa 10.000 de lei!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro