Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un „ciolanar” soros-ist la carma tarii!

Distribuie!by Numai cine n-a vrut nu si-a numit pana acum in colonia din sud-estul Europei, numita inca Romania, cate o marioneta in functiile cele mai inalte ale „statului”. Romania a fost transformata intr-o colonie in care marile puteri ale lumii isi impun interesele economice si geopolitice. Industria, agricultura si economia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Numai cine n-a vrut nu si-a numit pana acum in colonia din sud-estul Europei, numita inca Romania, cate o marioneta in functiile cele mai inalte ale „statului”. Romania a fost transformata intr-o colonie in care marile puteri ale lumii isi impun interesele economice si geopolitice. Industria, agricultura si economia Romaniei au fost distruse in beneficiul unor interese total straine de cele ale cetatenilor romani. Dacian Ciolos este unul dintre personajele care au tradat increderea investita in el atunci cand a fost numit intr-o importanta functie, aceea de comisar european pentru agricultura, aparand in mod evident mai degraba interesele Frantei si ale altor state europene, decat sa apere interesele Romaniei si pe ale cetatenilor romani.

loading...
Romania devine Republica Soros! Dacian Ciolos, inca un „ciolanar” soros-ist la carma tarii!
Masonii sunt prin definitie indivizi care nu mai sunt loiali statului sau neamului din care fac parte, ei dedicandu-se prioritar prin juramintele initiatice pe care le fac, pentru a apara interesele organizatiei oculte din care fac parte. Nici daca ar fi fost numit un comisar european pentru agricultura de oricare alta origine, chiar si dintr-una care uraste din toti rarunchii romanii, si tot n-ar fi actionat atat de mizerabil impotriva intereselor agriculturii romanesti asa cum a facut-o Dacian Ciolos cat a ocupat aceasta functie.
taurul-masonic
Fresca de Francesco del Cossa, TAURUL MASONIC – Taur si sclav simbolizand Primavara
Iata ca tot ce a „profetit” joi site-ul EurActiv.com s-a adeverit intocmai; o mizerabila manipulare si mascarada penibila a ocupat atentia mass-mediei si opiniei publice in aceasta saptamana, la care asa zisul presedinte al Romaniei a fost unul dintre actorii principali.
Dacian Ciolos este doar inca una dintre papusile prin care UE si FMI isi pot impune interesele parsive in detrimentul romanilor, iar prin proaspata sa numire in postul de prim ministru al Romaniei ne putem deja astepta la vanzarea a tot ceea ce a mai ramas din tara.
Daca Dacian Ciolos va face in Romania „reformele” pe care le-a facut in perioada cat a fost comisar european pentru agricultura, atunci ne putem astepta la o distrugere accelerata prin „privatizari” (n.r. falimentari controlate) a tot ceea ce a mai ramas 100% romanesc si la masuri draconice de austeritate.
Despre proaspatul prim ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, numit de curand de catre presedintele Klaus Iohannis, mai aflam ca este membru in „Friend of Europe”, „un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS”, al carui presedinte este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg.
„Friends of Europe” este un ONG de tip „Think Tank” – adica un ONG de tip „Grup de Ganditori” – dedicat pregatirii „Viitorului Luminos al Europei” si instaurarii „Noii Ordini Mondiale” Presedintele organizatiei „Friends of Europe” este Étienne Davignon, actualmente membru in consiliul de Conducere al Grupului Bilderberg si fost presedinte al Grupului Bilderberg. Sponsor si STAKEHOLDER al Grupului „Friends of Europe” este GEORGE SOROS sursa: fluierul.ro
Ciolos si Ciolanis fac o echipa strasnica de ciolanari masonici. Teatru ieftin, de proasta calitate: Ciolanis stia cine va fi noul premier, impus de catre Bruxelles(PPE), inca de acum o saptamana!
Fost ofiterul de spionaj si contraspionaj Stelian Andronic despre grupul Bilderberg (CASA REGALA MASONICA) si planurile lor OCULTE si LUCIFERIENE :


href=”http://glasul.info/2015/11/10/romania-devine-republica-soros-dacian-ciolos-inca-un-ciolanar-soros-ist-la-carma-tarii/”>Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro