“Romania are resurse inca neexploatate? Perfect! Romania are nevoie de democratie. Cum au avut nevoie si Irak, Siria, Iugoslavia si atati altii.

Distribuie!by “Romania are resurse inca neexploatate? Perfect! Romania are nevoie de democratie. Cum au avut nevoie si Irak, Siria, Iugoslavia si atati altii. Cum era de asteptat, vuvuzelele globalist-corporatiste de peste ocean nu puteau sa stea deoparte dupa revolutia colorata, esuata dupa 3 zile. Logic! Legea offshore e o pioneza […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Romania are resurse inca neexploatate? Perfect!
Romania are nevoie de democratie. Cum au avut nevoie si Irak, Siria, Iugoslavia si atati altii.
Cum era de asteptat, vuvuzelele globalist-corporatiste de peste ocean nu puteau sa stea deoparte dupa revolutia colorata, esuata dupa 3 zile. Logic! Legea offshore e o pioneza in fundul corporatiilor .

loading...

Asa ca incep propunerile: America sa impuna sanctiuni Romaniei. Dar nu asa, cu lopata, ci cu mai mare atentie, avand in vedere nivelul de trai scazut al populatiei. S-or fi prins si americanii ca alimentarea unui speech agresiv orientat impotriva Romaniei n-ar fi decat scanteia lipsa.


interesant faptul ca Washington Examiner o deplange pe Kovesi relatand ca a fost data afara in iulie, omitand a mentiona, insa, si motivele pentru care s-a intamplat acest lucru – vreo 20 la numar si toate putand-o duce lejer la bulau pentru foarte multi ani. Fara a mentiona si ingrozitorul bilant negativ in ce priveste marile dosare, printre care cele in care apar numele firmelor americane Microsoft si Bechtel. Fara a sesiza ca, la revolutia colorata inceputa vineri, numele de Kovesi n-a mai fost mentionat nici macar o data si nu stiu sa fi aparut nici macar pe un banner, desi, in ultimul an de proteste, fusesera destui cei care, strigandu-i numele, si-o puneau icoana.

Una peste alta, placa este aceeasi cum o stim: coruptii de la noi sunt corupti pentru ca Putin, asa ca hai sa ajutam Romania in lupta anticoruptie pt ca intre USA si Romania exista un parteneriat strategic, iar USA are o lunga si bogata traditie in ce priveste interventia in statele pe care a pus ochii.
Practic, ce propun baietii astia se numeste amestec in treburile interne. Dar asta n-ar fi o noutate, au mai facut-o. Noutatea ar fi sa ii opreasca cineva. Cu acest prilej, Imi amintesc si de porumbelul scapat de Klemm imediat dupa ce a fost votata Legea Offshore in Camera Deputatilor: “trebuie sa fiu mai atent”. Si la ce voiai tu personal sa fii mai atent, pitifelnicule?
Titlul articolului suna direct a goarna pe campul de batalie – desigur, capul altuia: “E timpul sa curatam Romania prin intermediul sanctiunilor (si de asemenea influenta lui Putin)”. Pot sa jur ca e titlul vreunui articol din URSS din anii bolsevismului sinistru!” (I.)


Articol:
“Recunoscând criza crescândă a statului de drept din România, SUA ar trebui să sancționeze politicienii români cunoscuți ca fiind corupți. Această acțiune ar reprezenta un pas calibrat pentru a face față cu românii, deoarece cer o democrație mai cinstită.

Nevoia este reală. Confruntându-se cu concedierea recentă a unui procuror anticorupție de către guvernul român, zeci de mii de cetățeni au luat pe străzi cerând reforme. O preocupare principală este demiterea de catre guvern a Laurei Codruța Kövesi în iulie. Un procuror tânăr și energic care și-a făcut un nume punând la pamant clasa kleptocratică adanc înrădăcinată a României, Kövesi a amenințat vechea clasa politica corupta. Până când a fost forțată să demisioneze, procurorul a fost un exemplu foarte necesar de schimbare.

Dar Kövesi a dispărut, iar kleptocrații se simt mai încrezători.
SUA ar trebui să sprijine presiunile existente ale Uniunii Europene și să fie alaturi de români. Nu este vorba numai despre moralitate. Lângă Marea Neagră, Ucraina și Moldova, poziția geostrategică a României îl face un aliat important al NATO. De asemenea, România face deosebită vulnerabilitate față de rețelele kleptocratice folosite de Vladimir Putin din Rusia pentru a-și extinde influența.

Acestea fiind spuse, orice sancțiuni asupra României ar trebui să fie atent orientate. În condițiile în care comerțul dintre SUA și România este relativ limitat (în 2017, în jur de 2 miliarde USD, importurile din S.U.A. din țările din Europa de Est s-au dublat exporturile), iar populația României se confruntă deja cu un nivel scăzut de trai, sancțiunile americane ar trebui să se concentreze strâns asupra funcționarilor corupți. Acest lucru ar aduce atenția guvernului român, dar într-un mod calibrat, menit să evite escaladarea inutilă. La rândul lor, SUA ar avea mijloace de a mobiliza România pentru a-și asculta cererile cetățenilor și, sperăm, să o readucă pe Kövesi.
Timpul este esențial. Un aliat democratic american se confruntă cu o luptă pentru viitorul său, iar oamenii săi au nevoie de sprijin din partea SUA.”

SURSA:  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2168707530035988&id=1424556087784473

https://www.washingtonexaminer.com/opinion/time-to-clean-up-romania-with-sanctions-and-hurt-putins-influence-too

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Zeci de eleve de la două licee din Caracal, obligate să se prostitueze cu soldati americani si cu manageri austrieci
SPUNE "NU" Regionalizării. Guvernul Cioloș - Soroș vrea să Regionalizeze România ca prim pas pentru o Europă Federală. Atenție procesul de regionalizare are loc peste tot în UE. Noile Regiuni sunt viitoare gubernii ale unei Europe Federale. Planul dezmembrării României pana in 2020:
Piata Victoriei, rezistenta sau nazism?
Citiți și vă șocati: Dragnea e la pitici față de angajările fictive ale USR-istului Barna fraudele asociaților, familiei și prietenilor de liceu care pupau bani UE de la Barna (e vorba de sume colosale)
România și Polonia fac front comun în fața șantajului UE privind condiționarea fondurilor europene de legile justiției: „Banii de la Uniunea Europeană nu sunt acte de caritate”
Orban nu cedează în fața presiunilor UE | „ISLAMIZAREA este INTERZISĂ prin Constituție. Noi decidem cu cine vrem să trăim”
Culmea nesimţirii !
Lapte de la vaci clonate, în magazinele din Marea Britanie
CONDAMNARI DE OCHII LUMII – Inalta Curte recidiveaza cu pedepse blande in dosarul "Microsoft". Anii de inchisoare aplicati lui Cocos, Pinalti, Niro si Sandu acopera perioada de arest preventiv si ii mai tin pe inculpati doar cateva luni dupa gratii, in conditiile in care prejudiciul este de circa 27 milioane euro. Cocos a primit 2 ani si 4 luni, Gabriel Sandu 3 ani, iar Pinalti, care are 63 de ani si va executa doar o treime din pedeapsa, 6 ani de inchisoare
Ministrul de finante si-a primit o găleată de lapte in cap !!
Rusia ACUZĂ: Sistemele antirachetă americane din România sunt o încălcare a Tratatului INF
10 tehnici de manipulare folosite de Băsescu în campania electorală
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro