România a pierdut o comoară! Gerovitalul a ajuns brevet franţuzesc.

Distribuie!by Gerovitalul, medicamentul care a întinerit milioane de femei, nu mai este demult invenţie românească. De rezultatele cercetării profesoarei Ana Aslan se bucură acum francezii, în timp ce institutul care-i poartă numele pare să fi îmbătrânit iremediabil. Finanţarea insuficientă şi nepăsarea autorităţilor au dus la acest rezultat. Ca şi în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

ana-aslan-890x395-696x309

Gerovitalul, medicamentul care a întinerit milioane de femei, nu mai este demult invenţie românească. De rezultatele cercetării profesoarei Ana Aslan se bucură acum francezii, în timp ce institutul care-i poartă numele pare să fi îmbătrânit iremediabil. Finanţarea insuficientă şi nepăsarea autorităţilor au dus la acest rezultat. Ca şi în cazul Institutului Cantacuzino, soluțiile vin prea târziu sau, dimpotrivă, au efect advers. Institutul de Geriatrie şi Gerontologie Ana Aslan, altădată celebru în toată lumea, este acum pe moarte.

loading...

„Am deschis un nou drum. Înainte de asta, oamenii credeau că nu se poate face nimic pentru a combate îmbătrânirea.
Acum, nimeni nu mai îndrăzneşte să spună asta”, spunea Ana Aslan.

Drumul deschis de Ana Aslan în urmă cu peste o jumătate de secol pare, astăzi, unul fără ieşire. Institutul de Geriatrie şi Gerontologie este distrus încet-încet de subfinanţare şi de conflictele interne. Totuşi, Ana Aslan a rămas şi acum în amintirea celor care au lucrat cu ea pentru ca Institutul să devină unul de renume mondial.


„Profesoara Ana Aslan a fost o personalitate care impunea. Această personalitate a devenit chiar un mit. Două brevete a avut profesoara: crema de mâini Gerovital H3 şi loţiunea de păr. Loţiunea de păr n-a avut mare succes”, spune Stelu Petricu, medic dermatolog.

Brevetul obţinut de Ana Aslan pentru Gerovital nu mai aparţine României de ani buni.


„Este doar o amintire. Este fabricat, inventat la noi, dar în momentul de faţă este produs de Sanofi Aventis, de francezi”, spune Silvi Ifrim, director interimar al Institutului Ana Aslan.

Pe vremuri, tratamentul cu Gerovital aducea României un profit de peste 17 milioane de dolari pe an. De la şefi de stat, la personalităţi precum Salvador Dali, generalul Franco sau Claudia Cardinale, toţi auziseră că în România se crease medicamentul minune.

„Niciun medic nu a fost atât de solicitat de capete încoronate. Am cunoscut-o pe Indira Gandhi, Claudia Cardinale, pe regele Arabiei Saudite, generalul Franco”, spune  Theodora Bărbulescu-Poli, vicepreşedinte al Fundaţiei „Ana Aslan”.

 

Continuarea pe realitatea.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ungaria ATACĂ România: Ministrul de Externe de la Budapesta lansează critici dure la adresa Bucureștiului
Ordin al Moscovei: Toti oficialii rusi din strainatate trebuie sa-si ia copiii si sa revina in „patrie”. Ne pregatim de MARELE razboi. ?
EXCLUSIV – Sediul A.E.P. a fost spart, iar autorităţile tac! Au dispărut documente privind finanţarea controversată a USB de la alegerile locale din iunie 2016
Siria: Aproape 8.000 de civili au fost evacuați din Alep (oficial turc); evacuările continuă (CICR)
Vodafone o multinațională care câştigă miliarde pe spinarea românilor face politică progresistă şi atacă presa independentă CU MINCIUNA si FAKE NEWS .Vodafone nu mai vrea ca reclamele sale să apară în publicaţii şi la canalele TV care promovează ştiri false
Mossadul nu doarme în front! Îmi scrie lettres d-amour!
EXCLUSIV. NOAPTEA MINȚII. Senatorii transilvăneni au votat pentru LIMBA MAGHIARĂ în prefecturi și deconcentrate
Europarlamentarii români au votat pentru rezoluția drepturilor homosexualilor, a avortului și a educației sexuale în școli: Băsescu, Blaga, Cioloș, Crețu, Plumb, Tudose etc.
”Intelligence” de Prahova, SRI de Rahova (Coldea, pleacă!)
De ce asasinii politici și economici precum Iliescu, Isărescu, Băsescu, Iohannis sunt protejați de satanica Ocultă Mondială?
George Soros, Klaus Iohannis și Noua Securitate – tentativă de lovitură de stat în România
Deși Germania nazistă s-a luptat cu URSS, nazismul a fost tot o ideologie socialistă
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro