România a fost capturată de servicii și clanurile din justiție. Acum culegeți Roadele votului !!!

Distribuie!by Tot securitatea a trădat (inca din 1984) pentru interesele globaliștilor și a organizat lovitura de stat in România, la fel și acum tot securitatea  au pus stăpânire pe România și ne vând intereselor globaliștilor, slugi elitei satanice !! România a fost capturată de serviciile secrete, de clanurile din justiție […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Tot securitatea a trădat (inca din 1984) pentru interesele globaliștilor și a organizat lovitura de stat in România, la fel și acum tot securitatea  au pus stăpânire pe România și ne vând intereselor globaliștilor, slugi elitei satanice !!
România a fost capturată de serviciile secrete, de clanurile din justiție și de masoneria generalilor plagiatori și incompetenți din Poliție, plus la care se adaugă clanuri de mai mica anvergură și baroni locali, afirmă jurnalistul Ionuț Popescu, fost ministru de Finanțe în guvernul Tăriceanu.
În mâinile acestora se află adevărata putere, nicidecum în mâinile unora precum Iohannis sau Orban, pe care îi numește „oameni de paie”. Nici PSD nu deține vreo putere, contrar propagandiștilor cu ciuma roșie.
 
”Da, România este un stat capturat! Dar nu de corupții din PSD! Nu de primarul care cumpără 50 de băncuțe în loc de 5, pentru că de-acolo își trage și el comisionul; ăștia vor exista tot timpul și la toate partidele!
Să crezi că PSD, condus de o caricatură ca Ciolacu, mai deține vreo putere reală, înseamnă să nu înțelegi nimic… Nici măcar pe vremea lui Dragnea PSD nu mai deținea puterea; ca dovadă, Dragnea nu a reușit nici măcar să evite pușcăria pentru două procese ridicole și rizibile… România a fost capturată de servicii, de clanurile intangibile din justiție și de masoneria generalilor plagiatori și incompetenți din Poliție, plus mici alte confrerii locale, alcătuite din cele trei de mai sus la care se adaugă câte un baron local!
 
Acestea sunt centrele de putere care au capturat România, care au reușit să scoată în față oameni de paie, care acceptă orice ordin, ca Iohannis, Orban sau Predoiu și acum, practic, nu mai au nicio opoziție!
România este un studiu de caz foarte ciudat și demn de a fi studiat”, observă Ionuț Popescu într-o postare pe contul său de socializare.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Vanzarea sasilor catre Republica Federala Germania, operatiune initiata de guvernul de la Bonn, care isi propusese sa extinda piata locurilor de munca de noi sclavi "pe plantatie" cu cetateni din lagarul estul Europei, vorbitori de limba germana - Sasii din  Romania - „Actiunea Recuperarea. Securitatea si emigrarea germanilor din Romania (1962-1989)
Cine zicea ca nu merg afacerile in timp de criza ? 4793 avize de transport lemn astazi (doar legale)
Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul României
Sclavia ocupației germane! Femei și fete dintr-un sat românesc obligate să le facă drum prin mocirlă coloanei de mașini și supravegheate de bine hrănitele trupe germane de ocupație...
Dezvăluire BOMBĂ: Liviu Dragnea se pregătește să reînvie 'Doi și-un sfert'
SIE: spioni romani executati peste hotare
"stat de drept" - Fâs cu fâs
Nicolae Popa rupe tăcerea: Cine a plătit pentru avionul care l-a adus în țară. Condamnat la 15 ani de închisoare în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii
VIDEO/ Activiștii #Rezist homosexuali, scandal la conferința Coaliției pentru Familie de la Timișoara
Senzaţional! Black Cube: ce ştiau ofiţerii SRI şi ce au aflat ofiţerii Mossad despre Kovesi! | Şefa DNA e terminată!
Răzbunarea maneliştilor | Cum au răspuns mai mulţi tineri după bătaia din tramvaiul 41 Video
Lovitura data de Ministerul Educatiei: Părinții și copiii români vor fi „educați” să accepte familia homosexuală
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro