România a ajuns CEA MAI SARACA TARA din U.E.! Opt români se SINUCID în fiecare zi! După ce masele de prostavani vor alege Monarhia va fi cea mai săracă tară din lume !!!

Distribuie!by De ce românii sunt săraci ? Salarii compensate , zclava Izaura .. si efectul român la vot : loading... First : Iliescu, Constaninescu, iar Iliescu, dupa Basescu, iar Basescu , de curand direct un alogen sas: “Islamis din Sibiu” .. si dupa urmeaza placinta finala prin votul pulimii majoritare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De ce românii sunt săraci ? Salarii compensate , zclava Izaura .. si efectul român la vot :

loading...

First : Iliescu, Constaninescu, iar Iliescu, dupa Basescu, iar Basescu , de curand direct un alogen sas: “Islamis din Sibiu” .. si dupa urmeaza placinta finala prin votul pulimii majoritare pentru ..MONARHIE.. 27 de ani de imbecilizare totala … !!!


ROMANIA – CEA MAI SARACA TARA DIN UNIUNEA EUROPEANA!

România a ajuns, în acest an, cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană.

Un fapt care face ca oamenii să aibă cea mai mică speranţă de viaţă.

Tragic, dar adevărat: aproape jumătate dintre români trăiesc la limita sărăciei.

Acestea sunt rezultatele unor studii de specialitate care ridică noi semne de întrebare privind evoluţia României în ultimii 22 ani.

România a trecut pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte riscul de sărăcie sau excluziune socială, în condiţiile în care rezultatele oficiale ale recensământului confirmă scăderea populaţiei la circa 19 milioane de persoane, iar aproximativ jumătate dintre români se află în această situaţie.

Mai săraci decât bulgarii

În ultimii ani, cu un procent de 41%, România se situa pe locul al doilea în ce priveşte riscul de sărăcie sau excluziune socială, după Bulgaria, cu 42%, însă, de anul acesta au făcut rocada.

“Având în vedere scăderea populaţiei la 19 milioane, riscul de sărăcie sau excluziune socială urcă la 46%, dublu faţă de cel din UE, care este de numai 23%, şi va arăta că pentru copii avem un risc de 49%”, a afirmat Radu Soviani, expert în cadrul biroului pentru observarea pieţei muncii şi a calităţii locurilor de muncă.

Soviani a subliniat că România nu a făcut progrese semnificative în vederea reducerii ratei sărăciei, adoptarea politicilor economice în sensul sprijinirii celor cu venituri fixe – indexarea, dar şi a categoriilor vulnerabile ale populaţiei fiind principala măsură pentru persoanele aflate în risc de sărăcie.

În topul riscului foametei

Japonezii de la Nomura sunt printre cei mai pesimişti analişti din lume în privinţa României. În septembrie anul trecut, ei au afirmat, într-un alt studiu, că suntem ţara europeană cu cel mai mare risc de foamete. Analiştii clasau ţara noastră pe locul 12 din 180 de state în topul vulnerabilităţii la creşterea preţului alimentelor.

Pe primul loc se află Bangladesh, urmat de Maroc, Algeria, Nigeria şi Liban. Vecinii noştri de la Sud de Dunăre, bulgarii, se află pe locul 19. Studiul Nomura ia în calcul procentul cheltuielilor populaţiei cu alimentele, PIB-ul pe cap de locuitor şi importul net de alimente.

Opt români se sinucid în fiecare zi

Din pricina nivelului de trai scăzut şi a grijilor, românii decid să îşi pună capă zilelor. Depresia duce la aproape opt sinucideri pe zi. Acesta este tragica cifră a anului trecut, la nivel naţional. Numai în Bucureşti se înregistrează o sinucidere la două zile. Cea mai frecventă metodă aleasă este spânzurarea.

Anul trecut, în România s-au înregistrat 2.784 de sinucideri, în scădere, totuşi, faţă de 2010, când au fost 3.050 de cazuri.

Cea mai folosită metodă de sinucidere în rândul românilor este spânzurarea (79 la sută din cazuri), urmată la mare distanţă deintoxicaţia voluntară (7 la sută) (5 la sută). Judeţele cu o incidenţă mare sunt Harghita (31,21 de cazuri la suta de mii de locuitori), Ilfov (29,09), Satu Mare şi Covasna (peste 25 de cazuri la suta de mii de locuitori). Sub media naţională se situează, din acest punct de vedere, judeţele Maramureş (8,8), Cluj (9,7) şi Capitala (10,97).

Depresia face parte din cele mai frecvente tulburări psihice care afectează un segment tot mai mare al populaţiei la nivel mondial şi, de cele mai multe ori, este factorul principal al sinuciderilor.

La nivel global, depresia afectează aproximativ 121 de milioane de oameni. În Europa se estimează că 50 de milioane de persoane suferă de această boală. Abuzul de substante este a doua cauză în cazul sinuciderilor.

Mai mult de 50% din sinucideri sunt legate de consumul de alcool sau droguri, mai ales în cazul adolescenţilor, unde rata suicidului creşte la 70%.

Sinuciderea poate avea şi cauze sociale, sub formă de protest sau de sfidare. Aceste cazuri sunt întâlnite la persoanele care fac greva foamei sau aleg să îşi de-a foc în speranţa că problemele lor se vor rezolva.

 

Sursa: nationalisti.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Iohannis: trădator, tembel sau combinagiu?
După ce v-au luat tot ce v-a lăsat Ceausescu, urmează să va ia APARTAMENTELE | Iata cum: Banii sau casa? Restanţierii la facturile de utilităţi pot fi executaţi silit, fără să se mai apere în faţa judecătorilor
Cristache despre Iohannis: am crezut că nu va trece luna fără că el împreună cu soția să viziteze un spital, o școală, o grădiniță, un șantier, o regiune de țara, că nu se va lasă până când, că profesor, nu va vedea salariile acestora dublate, că se va bate pentru fiecare kilometru de autostradă(măcar până la Sibiu), că ne va arată tuturor ce înseamnă România lucrului bine făcut și că se va bate, în definitiv, pentru România!
Scandal imens între Evenimentul Zilei și vicepreședintele USR, Clotilde Armand. Cea din urmă a anunțat că dă în judecată publicația amintită după ce în EVZ a apărut un articol referitor la autostrada Bechtel și firma Egis care este condusă de aceasta
Sesizare la ANAF pe declarația de avere a lui Florin Cîțu. Avocat: „Fie este un analfabet funcțional, fie este un evazionist fiscal demn de dispreț”
Trump a dejucat planul lui Soros de a impune Noua Ordine Mondială
ROMANIA progresistă: Politia impusca o fetita de 7 ani. Mascatii iau pe sus o fetita de 9 ani in timp ce striga ingrozita: “Mami, nu vreau sa plec!”
SUNTEM RUSINEA LUMII !!! Gabon, Ciad, Zimbabwe sau Cambodgia sunt inaintea noastra…
Premiul pentru obediență săsească
Ungaria face ISTORIE! Și-a plătit anticipat datoriile, a dat afară FMI, a pus la respect băncile și are și bani de investiții
Revoluția lui Trump și căderea lui Florian Coldea
ZDF: „România sărbătorește anexarea fostei provincii maghiare a Transilvaniei”- nemții îi discreditează pe români la scară mare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro