Roger Stone: „Dumnezeule, jumătate din populația României este spionată! Soros este în cârdășie cu serviciile de informații. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere”

Distribuie!by   loading... Fost consiliera al lui Donald Trump, Roger Stone, care recent a fost la București și în Ungaria, a dezvăluit într-un interviu cu Alex Jones la InfoWars că serviciile secrete românești ar lucra pentru miliardarul american de origine maghiară George Soros. „George Soros este în cârdășie cu serviciile […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Fost consiliera al lui Donald Trump, Roger Stone, care recent a fost la București și în Ungaria, a dezvăluit într-un interviu cu Alex Jones la InfoWars că serviciile secrete românești ar lucra pentru miliardarul american de origine maghiară George Soros.

„George Soros este în cârdășie cu serviciile de informații din România și Ungaria. Serviciile de informații din ambele țări derulează operațiuni ilegale, mai mult în linie cu CIA-ul nostru decât sunt cu propriile guverne. (…) Am fost informat despre supravegherea din România. Dumnezeule, jumătate din populația statului este spionată. Jumătate din populația din această țară este sub supraveghere. Este cutremurător ce are de gând Soros. El trebuie oprit. Aceste Open Society (ONG-urile cu acest nume inființate de Soros) sunt fațade pentru terorism și pentru ceea ce este mai rău. Trebuie închise. El trebuie să fie prins, acuzat, judecat și trimis în închisoare”, a susținut Stone.


În continuare, Roger Stone susține că președintele României a discutat, în timpul vizitei din SUA, cu Donald Trump despre implicarea lui George Soros în România.

„Președintele României (n.red-Klaus Iohannis) a pus pe masă cazul Soros când s-a întâlnit cu președintele Statelor Unite săptămâna trecută. Cred că ei încep să înțeleagă amenințarea gravă a lui Soros pe care acesta o exercită nu numai în SUA, dar și în străinătate, De ce Președintele nu i-a spus încă lui Jeff Sessions (n.red-procurorul general al SUA) să se îndrepte agresiv împotriva lui George Soros? Este un mister pentru mine”, a mai precizat consultantul lui Donald Trump.


Stone a spus că a fost la București și Budapesta pentru a se întâlni cu forțele anti Soros din guvernele alese democratic.

„Și-au dat seama că Soros este un cancer și căută să submineze și să răstoarne guvernele alese democratic de aici, prin violență. El a cheltuit o avere pentru a-și planta oamenii în guverne, nu numai în guvernele din Ungaria și România, Dar permite-mi să fiu foarte clar Alex: ambasadele SUA din București și Budapesta sunt ambele complet populate cu oameni care sunt loiali lui George Soros.Oameni care fac ceea ce le cere Soros. (…) El luptă să submineze aceste democrații”, a susținut Stone.

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fostul parlamentar Gelu Vișan susține că șeful Poliției Române a fost schimbat pentru că se pregătește o lovitură de stat pentru a se crea un „Maidan românesc”: Se urmărește dezmembrarea României
Sondaj american: Românii resping MASIV homosexualitatea și cred că Biserica are un rol important în societate. Românii sunt ortodocșii cei mai favorabili democrației. Taberele care cer mai multă sau mai puțină religie în stat sunt aproape EGALE
Omul lui Soros, europarlamentarul Guy Verhofstadt, şeful UE în negocierile pentru Brexit, sare în apărarea separatiştilor catalani şi sprijină destrămarea Spaniei.
Moartea lui Simon si vaccinul anti-capuse
Europa lor si Romania noastra, o țară unde numărul trădătorilor îl depășește covârșitor pe cel al patrioților!...
CINE EȘTI TU, ROMÂNE? Răspunsul îl vei avea Duminică, la alegeri- s-ar putea să regreți dacă nu ai citit asta înainte
Telekom și Poşta Română recunosc: Există protocoale secrete cu SRI
Primul lider PSD care refuza o functie in noul guvern al lui Tudose. A respins oferta de a fi ministru al Finantelor
Din ciclul „Lecții de Istorie ADEVĂRATĂ”: Convorbiri cu fostul șef al contraspionajului Român Filip Teodorescu.
MUGUR ISĂRESCU LA PUŞCĂRIE! 7-10 ani!
Congresul UDMR discută un document despre autonomie: 'Transilvania va fi liberă de reţeaua aspiraţiilor centraliste'
PROTV a fost achizitionat de un grup american acuzat de Trump ca FAKE NEWS, dar si foarte apropiati de Ponta si Hrebenciuc
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!