RNS : În limba română țiganii se numesc ȚIGANI

Distribuie!by BRAVO Hackerilor romani! Hackerii români au spart site-ul britanic Daily Telegraph și au lăsat un mesaj dur în care se specifică faptul că „Țiganii nu sunt români, idioților!”. loading... Hackerii au atacat site-ul și au postat alături de câteva remarci la adresa britanicilor și drapelul României. Ne-am saturat sa vedem cum […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

BRAVO Hackerilor romani!

Hackerii români au spart site-ul britanic Daily Telegraph și au lăsat un mesaj dur în care se specifică faptul că „Țiganii nu sunt români, idioților!”.

loading...

Hackerii au atacat site-ul și au postat alături de câteva remarci la adresa britanicilor și drapelul României.

Ne-am saturat sa vedem cum niste gunoaie ca voi încearca sa îsi bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala si numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear.
Daca ati avut tupeul sa enervati o tara întreaga, aflati ca nu ne vom opri aici!,

este mesajul postat de hackeri.

Mesajul se încheie cu fraza:

„Ghiciți ce, țiganii nu sunt români, idioților!”

Mesajul continea si un link catre un site pe care este postata melodia „The Lonely Shepherd”.
Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonora a filmului „Kill Bill”, regizat de Quentin Tarantino.

Hackerii au atacat emisiunea Top Gear si pe cei trei prezentatori, care in timpul filmarilor unui episod chiar in tara noastra, au facut cateva remarci considerate jignitoare la adresa Romaniei spunand:

„Ne imaginam ca în România este plin de vaci si de oameni care arunca cu pietre în tigani”

Hackerii romani nu s-au oprit dupa ce au spart site-ul publicatiei britanice Daily Telegraph in care au specificat ca „tigani nu sunt romani, idiotilor” si au atacat pe 19 aprilie si site-ul cotidianului francez Le Monde, in care vorbesc de eroii Romaniei si de sangele care a fost varsat pentru ca tara noastra sa existe astazi pe harta.

Hackerii s-au autointitulat „Romanian National Security” (R.N.S).

Paginile site-ului au fost inlocuite cu imaginea drapelului romanesc si cu un mesaj patriotic:

Aceasta nu este o mișcare de rezistență, un protest sau o revoltă. Este strigătul întregului popor român ce face apel la frații noștri care au uitat că și în venele noastre circulă sânge român. Sângele ce-a fost jertfit și vărsat pe câmpurile de luptă pentru a fi scrisă istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodată! Vrem să nu se uite CINE l-a vărsat pentru ca România să existe astăzi pe hartă, să le amintim copiilor și nepoților noștri, să îi respectăm cu onoarea cuvenită. Ne-a ajuns atâta batjocură. Țiganii nu sunt români! Nu ei ne-au scris istoria! Când vorbiți de compatrioții noștri nu mai folosiți expresiile „Țigani Români”. Noi v-am respectat Franța, voi ne veți respecta România ! R.N.S. VEGHEAZĂ ca aceste lucruri să fie înfăptuite.

Acest mesaj transmis de „Romanian National Security” a fost dat ca replica la  emisiunea difuzata pe 17 aprilie de televiziunea France 2, in care umoristul Jonathan Lambert a ironizat romanii apeland la prezentarea „salutului romanesc”: mana intinsa in semn de cersit.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Atenție șoferi! Acesta este NOUL DOCUMENT pe care trebuie să-l ai în mașină atunci când te oprește poliția!
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
Misterul unei crime al cărei autor este căutat de aproape 20 de ani. Cum a fost ucisă o femeie din Alba Iulia
Dintre noi doi, unealta eşti tu!
Deputatul PNL Daniel Gheorghe: E de datoria noastră, a celor care îi reprezentăm pe români, să arătăm cum din spatele unor programe așa zis „educative” se ivește chipul pervers al ideologiei școlii de gândire neo-marxiste de la Frankfurt
Caz revoltător în Vaslui: Poliţia nu a anunţat dispariţia unui copil fugit de la asistentul maternal de dorul mamei. Băiatul a stat o noapte în pădure
Mare atentie USR iti fura datele si le folosesc pentru semnaturile lor, verifica daca nu ti-au furat si tie identitatea
Bruxelles-ul a devenit un uriaş cuib de spioni
Mesajul amenințător al Rusiei la ONU: “Vă jucaţi cu focul şi o să vă pară rău”Rusia acuză Marea Britanie că inventează acuzaţii pentru a discredita Moscova pe plan internaţional.
V-am spus că trăim iar în dictatura monarhistă, în Oradea îl inlocuiesc pe Mihai Viteazu cu Regele Ferdinand
Munaf rupe tacerea. Traian Basescu a fost creierul rapirii ziaristilor romani
Cine este VIITORUL PREMIER! Lia Olguţa Vasilescu a făcut ANUNŢUL în urmă cu puţin timp
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro