Ritualuri masonice practicate de un lider al PSD

Distribuie!by loading... În mass-media au apărut câteva fotografii șocante de la ritualurile masonice organizate de un lider al PSD. În timpul în care ocupa funcţia de administrator public, în Câmpia Turzii au apărut primele loje masonice, care-l au ca principal protagonist pe Petre Pop, consilier județean PSD, dar și cel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...


În mass-media au apărut câteva fotografii șocante de la ritualurile masonice organizate de un lider al PSD.

În timpul în care ocupa funcţia de administrator public, în Câmpia Turzii au apărut primele loje masonice, care-l au ca principal protagonist pe Petre Pop, consilier județean PSD, dar și cel mai controversat politician din această localitate (aflat în concediu de paternitate pe o indemnizație mai mare decât a primarului, adică circa 5 000 lei), informează Câmpia Express.


Iniţiat în organizaţie la finalul anului 2015, Petre Pop împreună cu mai mulţi membrii PSD au înfiinţat la Câmpia Turzii 3 loje masonice. Conform sursei citate, la Câmpia Turzii există un „Mare Orient” format din 3 Loje: Crucis Fratres (loja masculina condusă de Petre Pop), Hypatia (loja feminină condusă de Monica Uioreanu) şi Comanderia Cavalerilor de Malta Câmpia Turzii.

Primul semn al existenţei lojelor masonice la Câmpia Turzii se află în Muzeul Prima Şcoală Română, pe o plăcuţă gravată în lemn. Placa a fost montată acolo la ordinele „Maestrului Mason” Petre Pop.


 

Sursa: ortodoxinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi
Cioloș: "Noi mai avem două luni de guvernare, ce să discutăm cu unioniștii?"
Familia tradițională și creștinismul, dușmanii de moarte ai USR
Studenţii care au construit iARO Camarad: "E pregătit pentru piaţa auto pe care vrem să o dezvoltăm în România"
Te-ai gândit vreodată de ce unei firme aka societăți comerciale i se returnează TVA-ul și ție ca simplu cetățean consumator, nu?
Comisarul europen Corina Crețu s-a întâlnit cu George Soros la Bruxelles: Apreciez inițiativele venite din partea Fundației pentru o societate deschisă
Viaţa e complicată pentru sclavul de casă si votul pentru acestia contează
Alexandru Petria: Nu cred în manifestații spontane de tineri care ies la proteste ca să sprijine DNA, instituțiile de forță, să ceară arestarea unor semeni.
Motiunea atrecut cu 241 Voturi , Guvernul Grindeanu a cazut
Preşedintele României şi CSAT au minţit! Există „securişti” în Justiţie! Iată Dovada!
Una din mârșăviile serviciilor secrete: Falsificarea numărului real de alegători în scopul influențării scorului electoral
Protestele antiguvernamentale au continuat la Cluj-Napoca cu monarhiști și steagurile regale în frunte: “O dorință sinceră, România liberă” | Dar de Regele Mihai, Tismaneanu, Goma, printre semnatarii Declaratiei de la Budapesta din 1989 pentru Autonomia Transilvaniei, DOCUMENT al Tradarii au uitat protestatarii ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro