Rezistentii si ateii specialisti in stiri false au creat un trucaj pentru a denigra ortodoxia

Distribuie!by loading... Imediat după sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului au început să circule pe net poze cu Patriarhul Daniel coborând dintr-o mașină de lux, imediat curgând acuzele de „opulență” împotriva Bisericii. În realitate însă, acele mașini aparțin Serviciului de Protecție și Pază (SPP), care le-a pus la dispoziția înalților oaspeți ce […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Imediat după sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului au început să circule pe net poze cu Patriarhul Daniel coborând dintr-o mașină de lux, imediat curgând acuzele de „opulență” împotriva Bisericii.

În realitate însă, acele mașini aparțin Serviciului de Protecție și Pază (SPP), care le-a pus la dispoziția înalților oaspeți ce au venit în țara noastră cu ocazia sfințirii Catedralei. Mai precis, Patriarhul Constantinopolului, ca și alți lideri ai cultelor religioase sau Papa de la Roma, beneficiază de protocol de stat, fiind asimilați șefilor de stat sau de Guvern. Ca o dovadă, PF Bartolomeu a fost primit în vizită oficială de către șeful statului român, Klaus Iohannis.


De altfel, într-o altă fotografie distribuită masiv pe net (FOTO mai jos), se poate observa ca una dintre mașini are girofar, iar în jurul lor sunt niște bărbați cu constituție atletică. Evident, aceștia nu sunt psalții din Grupul Tronos, ci agenți ai SPP.

„Patriarhul Ecumenic avea și rang de șef de stat și a avut însoțitor de la SPP care a oferit mașini de protocol. E o mașină a SPP, nu a Patriarhului care, pentru cei interesați, are o dubiță Volkswagen.Este o rușine pentru care care răspândesc știri neverificate”, a spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.


O altă manipulare și mai ordinară, prezintă mașina din care a coborât Patriarhul în auriu.

 

Nu ar fi prima oara cand ateii si rezistentii, LGBT-istii trucheaza poze pentru a denigra crestinii, mai tineti minte cand Remus Cernea a trucat o poza cu calugari care ar fi omorat niste ursi?

Din nou imbecilii care manipuleaza, au creat o poza. Cea de sus, în care arată că patriarhul Daniel a venit într-o mașină poleită cu aur la sfințirea Catedralei Naționale. Manipularea specifică hrană doar pentru proștii rezistenți la gândire a prins. Pentru că gușterii înghit orice.
Pentru restul care gândesc, știm ce să selectăm și ce nu.
Să muncești ore pe zi, pentru a face rău gratuit și a imprăștia prostia, dezbinarea și realitatea denaturată online, asta înseamnă democrație, calitate și decență în comportamentul uman. Bravo bă.
Cât despre patriarhul unei țări, în ce trebuia mă să vină la un eveniment istoric pentru un stat? Într-o autohtonă 1310? Trăsură? Balon cu aer cald? Cu metrou? Pe jos de acasă? Cu Uber? sau să facă autostopul?
Demență totală.

Sursa: Daniela Teodorescu

https://www.activenews.ro/stiri-social/Manipularea-de-pe-net-are-picioare-scurte-masina-cu-care-a-venit-Patriarhul-la-Sfintirea-CMN-este-a-SPP.-Patriarhia-Rusine-pentru-cei-care-raspandesc-stiri-neverificate-153631?fbclid=IwAR00NjRRIO-eo9wfNfAEXQs9OZbnzvSnvj5J7Bc-hvrml27h1_e1HTmOgAI#.W_wRvGm9qOQ.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Se inchide fabrica de pantofi CLUJANA, in comunism era cea mai mare fabrica de pantofi din Europa de est, avea 11.000 de angajati
Naționalismul Românesc. Aceasta este doctrina interzisă în România!
Din această noapte, omenirea este la un pas de războiul total
Pe mâna cui a ajuns Europa: Președintele Juncker, beat țeavă, le dă capace liderilor de state (Video)
Cum vă daţi seama dacă tastatura bancomatului când retrageţi bani este falsă, ce indicii oferă cifra 5
Fost ministru de interne în Guvernul Spaniei: Noua ordine mondială se bazează pe distrugerea valorilor creștine. Pentru depășirea crizei valorilor trebuie să se pună capăt avorturilor, eutanasiei, ideologiei de gen și legilor LGBT
În cei cinci ani de mandat, Klaus Iohannis a ales cele mai inutile vizite externe pentru România, dar în același cele mai costisitoare pentru bugetul țării.
Cardul de sănătate e doar o fațadă, adevărata problemă este DES – Dosarul de Sănătate, parte din viitorul control totalitar
Grevă generală în Franţa. Poliţia a intervenit cu gaze lacrimogene şi a reţinut mai mulţi protestatari violenţi
Cum s-a ajuns la URMĂRIREA TUTUROR. Strămoșul PROTOCOALELOR între SERVICII SECRETE. Secret Service și FBI formează PRIMUL BIG BROTHER. Desecretizarea secolului (VIII)
Cea mai mare miza financiara din istoria postdecembrista se da acum | de votul PSD si PNL depinde acum daca Romania va iesi din rahat!
Klaus Iohannis: "Am vorbit cu Laura Codruța Kovesi despre plagiat. Nu se simte vinovată"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro