Revoltă în Satu Mare împotriva imigranților: Suntem dispuși să recurgem la violență. Nu vrem să ne fie frică să ne lăsăm copiii să plece singuri la școală (VIDEO)

Distribuie!by Primii imigranți urmează să ajungă în România în mai puțin de o lună. Aceștia vor fi cazați în taberele instalate în orașul Ardud, județul Satu Mare. loading... Auzind aceste vești, localnicii s-au revoltat. Sătmărenii amenință că se vor opune chiar și prin violență stabilirii refugiaților în orașul lor. Dar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Primii imigranți urmează să ajungă în România în mai puțin de o lună. Aceștia vor fi cazați în taberele instalate în orașul Ardud, județul Satu Mare.

loading...
Auzind aceste vești, localnicii s-au revoltat. Sătmărenii amenință că se vor opune chiar și prin violență stabilirii refugiaților în orașul lor.
Dar cel mai vehement a fost chiar primarul Ovidiu Duma: ”Doresc să declar foarte răspicat. În cartierul Mădăras și orașul Ardud nu suntem deacord a se desfășura acest proiect!”.
Edilul din Ardud, județul Satu Mare: Spun clar și răspicat – Nu dorim imigranți la noi în oraș
”Nu suntem deacord sub nicio formă. E legal, nu e legal. Și suntem dispuși să recurgem la violență. Să știe toată lumea treaba asta, cei care se ocupă de proiect, că dacă se pune în aplicare se va ajunge acolo. Și noi o spunem de pe acum, să nu fie suprize. Nu vrem să fim ca în țările străine să ne fie frică să ne lăsăm copiii să plece singuri la școală, nevestele singure pe stradă. Și aici nu mai intervine problema de a apăra statul român sau pe cetățeni, ne apărăm familiile noastre”, au adăugat reprezentanții Ardudului, conform site-ului voceatransilvaniei.ro.

Locuitorii din Ardud: Recurgem la violență dacă autoritățile stabilesc tabăra de refugiați la noi


Potrivit presei locale, musulmanii ar urma să fie cazați într-o clădire care aparține cultului greco-catolic și în care zeci de oameni merg să se roage săptămânal.


Autoritățile orașului sătmărean spun că reprezentanții de la București au ascuns adevărata destinație a proiectului. Inițial li s-a spus că vor face un cămin pentru bătrâni, totul ieșind la iveală în momentul în care au început să se facă angajări. Persoanelor venite la interviu li s-a specificat că este un centru pentru migranți.

Reprezentantul Asociaţia Frères România, care va implementa proiectul în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne, a încercat să calmeze spiritele, afirmând că la Ardud este prevăzut a fi aduși un număr mic de migranți.

Asociația care construiește tabăra de imigranți din Satu Mare: Este prevăzut a fi aduși un număr mic de oameni

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, POLIŢIA GÂNDIRII. BREAKING NEWS!
Piata Victoriei, rezistenta sau nazism?
MAX ARUNCA BOMBA: KOVESI FACUTA MARE LA O BAUTA
Iohannis nu a plătit impozit ani de zile de pe urma casei furate pe care o închiriase la Raiffeisen si are de plată SUTE DE MII DE EURO!!! Dacă făcea asta un cetățean obișnuit ce se intâmpla?
Avion rusesc DOBORÂT la granița dintre Turcia și Siria. Aeronava s-a prăbușit cuprinsă de flăcări – VIDEO
STUPEFIANT! Stema UNGARIEI amplasata pe frontispiciul Liceului Salamon Erno din Gheorgheni! Revizionismul maghiar promovat de UDMR si PCM ataca unitatile de invatamant din Romania! FOTO
Sibiu: Într-o casă a lui Iohannis, IT-iștii lui Soros modifică statele de plată pentru protestatari | Foto
KOVESI E TERMINATA – Curtea Constitutionala a decretat ca DNA nu avea voie sa inceapa urmarirea penala si sa defileze ministri in dosarul Ordonantei 13: “Infractiunea de favorizare a faptuitorului nu poate fi comisa prin adoptarea unui act normativ... nici una dintre infractiunile pentru care s-a dispus extinderea nu intra in sfera de competenta a DNA... Toate argumentele expuse mai sus, impuneau organului judiciar solutia de clasare”. Kovesi si Lazar trebuie demisi (Decizia)
VINE CRIZA FINANCIARĂ: Nici nu ştiţi ce vă aşteaptă!
Coordonatorul campaniei online a președintelui Klaus Iohannis din 2014, a murit într-un accident rutier dubios. El era omul care văzuse sumele uriașe care s-au bagat în Facebook pentru cumpărarea like-urilor și de unde proveneau banii, el știa aceste detalii
Băsescu și axa Moscova – Cotroceni
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro