Revine un mare proiect al lui Nicolae Ceaușescu! Nimeni nu se aștepta la asta

Distribuie!by Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză (CNSP) a publicat studiul de fundamentare pentru realizarea în Parteneriat Public Privat privind proiectul canalu Dunăre Bucureşti. Stadiul fizic al canalului este de 70% iar ultimul care a promis terminarea acestuia a fost Ludovic Orban, în 2008. loading... Proiectul a fost început în timpul lui Nicolae […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză (CNSP) a publicat studiul de fundamentare pentru realizarea în Parteneriat Public Privat privind proiectul canalu Dunăre Bucureşti. Stadiul fizic al canalului este de 70% iar ultimul care a promis terminarea acestuia a fost Ludovic Orban, în 2008.

loading...

Proiectul a fost început în timpul lui Nicolae Ceauşescu şi a prevăzut conectarea Bucureştiului la Dunăre printr-un canal lung de 73 de kilometri, scrie digi24.ro.


Canalul Dunăre Bucureşti va fi proiectat şi construit în cinci ani şi va costa în total 6,71 miliarde de lei (1,44 miliarde de euro), fără TVA.

Proiectul Canalului Dunăre – Bucureşti, cunoscut ca “Amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie”, face parte din lista proiectelor prin PPP promovate de către Guvernul Viorica Dăncilă.


Contractul va fi încheiat pe 25 de ani, din care în primii 5 ani se va face proiectarea şi execuţia, iar operarea va avea loc în următorii 20 de ani.

Valoarea totală a investiţiei pentru Canalul Dunăre Bucureşti este estimată la 1,44 miliarde de euro, din care 1,04 miliarde de euro pentru construcţia efectivă, se arată în studiul de fundamentare al proiectului. Valoarea acestuia pare ase fi triplat în ultimii zece ani. În 2008 în timpul unei vizite pe amplasamentul părăsit al canalului, fostul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban, spune că sunt necesari aproximativ 450 milioane euro pentru terminarea procentajului de lucrări neterminate de 30%.

https://www.stiri-extreme.ro/wp-admin/post-new.php

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sexy PSD-ista din Camera Deputaților! Uite pe cine ai votat: are studii medii și sâni uriași
Generalul Mircea Chelaru: “Aşa începe nenorocirea. Să ştiţi că niciun război nu a început dintr-o dată”
In spatele lui Johannis sunt baietii de la GDS & George Soros (VIDEO)
Mesaj pentru România: “Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”
ACUZAŢII : dosare PENALE de ÎNALTĂ TRĂDARE pentru Traian Băsescu, Kovesi şi George Maior
Ești și TU de partea greșită a istoriei?
Firma romaneasca striga: Anul trecut ne-a fost refuzat un ajutor de stat în favoarea unei multinaţionale
„ŞI S-A FĂCUT RĂZBOI ÎN CER…” De ziua Sfinţilor Arhangheli (VIDEO)
Olteanul-şef de gară care a oprit de două ori trenul NATO, la Pieleşti, şi i-a scos din minţi pe americani: „Băsescu a zis că mă dă personal afară, dar eu n-am cedat”
Dupa ce a votat COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca vrea mult mai multi imigranti in Romania: „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral”
Rascoala in PSD, una dintre cele mai puternice filiale se opune indicatiilor lui Dragnea. Mai mult, seful PSD este tras de urechi
După schema tipic soroşistă "de la ONG la Partid Politc" aplicată de finanțatul lui Soros, Nicuşor Dan şi Dacian Cioloș și-ar putea transforma ONG-ul în partid: "Luăm în calcul inclusiv un proiect politic nou, o mișcare politică sau un partid politic"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro