RETEAUA SAMSARILOR IMOBILIARI DIN SIBIU, CONTROLATA DE IOHANNIS. CUM S-AU INTOCMIT ACTELE DE RETROCEDARE A UNUI IMOBIL INTR-O SINGURA ZI

Distribuie!by azul retrocedarii controversate a Curtii de Fier din Sibiu catre unul dintre oamenii de casa a lui Klaus Iohannis, ne aduc in atentie noi forme de abuz in serviciu savarsite de edilul sas, in complicitate cu notarul sau de serviciu, Gabriel Bucsa. Ziua de 27 decembrie 2001 va ramane […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

azul retrocedarii controversate a Curtii de Fier din Sibiu catre unul dintre oamenii de casa a lui Klaus Iohannis, ne aduc in atentie noi forme de abuz in serviciu savarsite de edilul sas, in complicitate cu notarul sau de serviciu, Gabriel Bucsa. Ziua de 27 decembrie 2001 va ramane in analele restituirilor din Romania ca exemplu de eficienta maxima in care functioneaza mafia samsarilor imobiliari. In timp de 24 de ore s-au intocmit actele necesare pentru restituirea imobilului din str. Avram Iancu nr.1-3, vreme in care cumparatorul ( beneficiarul ), pe nume Stephan Baune, nici nu se afla in tara. El ajunge in Romania, potrivit datele din pasaportul sau, pe 28 decembrie, cand primeste cheile imobilului sau, proprietate personala. Pentru ca toate acestea sa se intample, au lucrat eficient ( a se citi, in afara legii), intreg aparatul administrativ al Primariei Sibiu, in frunte cu edilul sau( departament juridic, departament Cadastru, SC Urbana SA), Citeste si prima parte a acestei investigatii: (http://ancheteonline.ro/2014/10/reteaua-samsarilor-imobiliari-din-sibiu-controlata-de-iohannis-cum-deveni-proprietar-de-imobil-retrocedat-un-neamt-parasutat-in-romania-dupa-revolutie/).

loading...

27 decembrie 2001. A treia zi dupa Craciun. De obicei, oamenii re refac dupa sarbatorirea Nasterii lui Isus Hristos. Nu si reteaua de samsari imobiliari din jurul lui Iohannis. Cu o graba fantastica, in aceasta zi sunt intocmite actele de retrocedare necesare: procura pentru Grusea Emil, din partea proprietarului de drept Forek Gertrud Therese, intocmite in Germania, traducerea acesteia in Romania; scoaterea imobilului din Cartea Funciara; contractul de vanzare-cumparare; intabularea noii proprietati. Toate aceste acte au fost intocmite in lipsa noului titular al proprietatii (beneficiarul retrocedarii dubioase). Stephan Braune se afla in Germania in timp ce notarul Gabriel Bucsa intocmea actul de vanzare-cumparare pe numele sau. Cu alte cuvinte, notarul isi punea stampila pe contractul de vanzare-cumparare in lipsa celui care vindea si a celui care cumpara. Era prezent doar cel imputernicit sa vanda, Emil Grusea. Tot in lipsa lui Braune, dar in numele lui, se depunea cerere de intabulare a imobilului restituit, iar primaria isi punea semnatura, pe noua carte funciara realizata, desi acesta nu era prezent. Stephan Braune se intoarce in tara a doua zi, pe 28 decembrie, cand toate documentele erau semnate si parafate.


O dispozitie abuziva

Un alt abuz al primariei este si modul in care s-a intocmit dispozitia nr.1059 “privind restituirea in natura a imobilului situat in Sibiu, str. Avram Iancu, nr.1-3, doamnei Forek Gertrud Therese Anna, domiciliata in Germania, Wilhelm-Leibl, str.14, D-83607, Holzkirchen”.
Acest document a fost intocmit in data de 18 decembrie 2001 ( cu 9 zile inainte ca Stephan Braune sa devina proprietarul imobilului). Potrivit actului, primarul municipiului Sibiu a dispus retrocedarea in natura “a imobilului constructii format din locuinte si alte dependinte, situate in Sibiu, str. Avram Iancu, nr.1-3, inscris in CF nr.4002 Sibiu nr.top 359/1 si 611/1” , “analizand referatul nr.134654/17.12.2001 (n.r. intr-o singura zi!!!!), al comisiei de aplicare a prevederilor Legii nr.10/2001, constituita in baza Dispozitiei Primarului Municipiului Sibiu nr. 177/2001 si 576/2001, precum si actele depuse la dosarul executional nr.416/2001 de doamna Forek Gertrud Therese Anna, in calitate de mostenitoare a defunctului Jickeli Otto Fritz”.


In actul de restituire se mai spune, la art.4 ca “impotriva prezentei se poate exercita calea de atac de catre persoana indreptatita in termen de 30 de zile de la data comunicarii, la Sectia civila a Tribunalului Sibiu”. De asemenea, in dispozitia de retrocedare se arata la art.5 ca “la prezenta dispozitie se va comunica persoanei indreptatite in termen de 10 zile de la data emiterii”.

Dar jos sub semnatura lui Klaus Iohannis, apare scris cu mana si pusa semnatura primariei, ca nicio persoana indreptatita nu a facut contestatie la aceasta dispozitie!!! Adica, in aceasi zi in care se emite dispozitia, se precizeaza ca nu exista nicio persoana indreptatita sa o atace, desi legea acorda 10 zile pentru a fi facuta publica dispozitia si 30 zile sa fie depusa o contestatie la Tribunalul Sibiu.

Astfel, in mod legal, decizia primariei Sibiu privind retrocedarea unui imobil, intra in functiune deabia peste o luna de zile( pe 18 ianuarie 2002). In acest context trebuie precizat ca existau chiriasi in acest imobil care erau indreptatiti sa atace in contencios dispozitia primarului in privinta retrocedarii imobilului din str. Avram Iancu nr.1-3. Citeste prima parte a investigatiei: (http://ancheteonline.ro/2014/10/reteaua-samsarilor-imobiliari-din-sibiu-controlata-de-iohannis-cum-deveni-proprietar-de-imobil-retrocedat-un-neamt-parasutat-in-romania-dupa-revolutie/).

Insa, actele pentru retrocedare au fost intocmite dupa numai 9 zile. Mai mult, lucrurile au fost transate chiar din ziua emiterii dispozitiei, pe acest document fiind scris de mana ca nimeni nu a depus contestatie. Un abuz evident al primarului Sibiului, Klaus iohannis. Mai trebuie mentionat si faptul ca, in articolul precedent, am precizat ca decizia comisiei locale de restiture a acestui imobil nu a avut semnatura niciunui membru, nici presedintele comisiei, viceprimarul de atunci, Gheorghe Tuluc, habar nu avea despre aceasta retrocedare.

Cetatenie romana, din interes

Mentionam si faptul ca in aceeasi zi ( 18 decembrie) in care a fost eliberata decizia de restituire a imobilului din str. Avram Iancu, nr.1-3, Stepahn Braune( viitorul proprietar) a devenit cetatean roman, desi el era stabilit in tara noastra din 1990.

Interesante sunt si declaratiile facute de Braune la Politie in acest caz, dupa ce organele de ancheta au deschis dosar penal pe numele sau, ca urmare a unei plangeri. “In luna decembrie 2001, m-am inteles cu numita Forek Gertrud Therese, domiciliata in Germania sa cumpar de la aceasta imobilul situat in Sibiu, str. Avram iancu nr.1-3, in cazul in care il va primi inapoi de la statul roman. In jurul sarbatorilor de Craciun, eu impreuna cu Grusea Emil, m-am prezentat la notarul Bucsa Gabriel, unde s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare pentru imobilul din Sibiu. Notarul a verificat actele, eu am citit contractul, dupa care l-am semnat. Eu cunosc faptul ca numitul Grusea Emil a avut o procura de la numita Forek Gertrud Therese pentru a-mi vinde mie imobilul, dar nu-mi amintesc continutul acestei procuri. Procura a fost prezentata la notarul Bucsa Gabriel. Contractul a fost semnat doar de catre mine, dupa care am plecat in Germania, unde m-am intalnit cu d-na Forek pentr a-i da banii pentru imobil si am confirmat telefonic consimtamantul meu, in data de 27.12.2001 in momentul in care numitul Grusea Emil se afla deja acolo in Romania la notar”.

Braune recunoaste

Potrivit declaratiilor lui Braune, totul a fost un scenariu bine pus la punct, scotand la iveala complicitatea autoritatilor locale, in speta a lui Klaus Iohannis. Deci, Braune s-a inteles cu fostul proprietar al imobilului din str. Avram Iancu nr.1-3 , Forek Gertrud sa-i vanda casa, in luna decembrie, in eventualitatea in care se va restitui imobilul ( nu precizeaza data). Intamplator, in aceeasi luna in care, pe data de 18 a fost emisa dispozitia primariei de retrocedare a acestei proprietati!!!

Acelasi Braune, impreuna cu mandatarul lui Forek, pe nume Grusea Emil se prezinta “de Craciun”, la notarul Bucsa pentru intocmirea contractului de vanzare-cumparare. Oare care act de vanzare-cumparare, ca , potrivit documentelor prezentate la dosar, deabia dupa Craciun, pe 27 decembrie, este emisa procura din Germania pentru mandatarul Grusea, care in aceeasi zi este si tradusa si legalizata in Romania? Totodata, din actele legale, rezulta ca vanzarea-cumpararea s-a facut pe data de 27 decembrie, in lipsa cumparatorului, Stephan Braune. El recunoaste ca nu a fost prezent la semnarea actului de vanzare-cumparare in fata notarului Gabriel Bucsa, el dandu-si consimtamantul de cumparare, prin…telefon.

Mai mult, Braune declara ca “de Craciun”, a semnat contractul de vanzare-cumparare dupa ce notarul Bucsa a verificat acte. Oare la ce acte a facut referire, cand procura emisa de proprietarul de drept, Forek catre mandatarul Gruse Emil a fost eliberata in Germania in 27 decembrie si tradusa in tara, in aceeasi zi? Toate aceste neconcordante existente in declaratiile lui Braune si graba cu care s-au intocmit actele de retrocedare, total in afara legii, deconspira unui aranjament bine stabilit cu mai mult timp in urma, intocmit de primarul Klaus Iohannis si prietenul sau, Stephan Braune.

Modul fugitiv in care s-a facut restituirea imobilului din str. Avram Iancu nr.1-3 s-a datorat faptului ca in luna ianuarie 2002, chiriasul care ocupa spatiul de la parterul acestui imobil, SC Nora Exclusiv SRL si unde se afla magazinul Ferometal, avea ultimul termen la Tribunalul Sibiu pentru cumpararea acestui suprafete de teren.

DESCARCA: Contract de vanzare-cumparare

DESCARCA: Declaratia

 

dispozitia-1059

dispozitia-1059-2

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Untold - NEO/NOE/EON NicOlaE - Nicolae , Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români Partea 1.
Tăriceanu: Barna a pozat într-un fel de nou-născut şi când colo i-a făcut cadou surorii lui un proiect de 200.000 de euro
Unul din cei mai importanți analiști americani a DEZVĂLUIT ce ne așteaptă: România, parte a cordonului sanitar american ANTI-RUSIA/ SUA știu că ungurii din România vor SECESIUNEA, nu autonomia/ În Europa vor fi RĂZBOAIE. Textul INTEGRAL
Medicii avertizeaza: balsamul de rufe e boala curata!
Renuntarea la GLUTEN pune capat unei suferinte de 11 ani
Barbara Deppert Lippitz, cel mai mare expert în aur din Europa: România e singura țară din Europa care își are scrisă istoria în propriul ei aur!!!” . Declarații fabuloase făcute de un arheolog german.
Revoltă în Satu Mare împotriva imigranților: Suntem dispuși să recurgem la violență. Nu vrem să ne fie frică să ne lăsăm copiii să plece singuri la școală (VIDEO)
Înțelesul ascuns al albumului „ANTIdiaRY” (Rihanna) prezintă pașii prin care tinerele vedete sunt inițiate de ELITA OCULTĂ
ALEASA AMBASADELOR – Judecatoarea Florica Roman de la CA Oradea acuza blatul pentru Kovesi: “Numirea Laurei Kovesi la DNA a fost facuta in baza unor intelegeri in afara legii, oculte, sub supravegherea unor ambasade... Ambasadorii nu au vorbit despre importanta respectarii drepturilor si libertatilor, dar au aplaudat abuzurile si tacticile staliniste ale DNA, au redus justitia la lupta anticoruptie si au asociat DNA cu procurorul sef, compromitand ireparabil imaginea acestei structuri”
ÎNFIORĂTOR: Unde DISPAR persoanele fără adăpost din SUA? Camionete albe ridică oamenii și nu mai sunt văzuți niciodată! Sunt înscriși în lagărele FEMA, exterminați în ”afumători”?
Cine e cu adevarat patronul trustului Media Pro,protv,profm,acasatv,voyo,mtv Romania,PRO CINEMA,DANCE FM,SPORT.RO,MUSIC FM,MEDIAFAX,INCONT.RO
Capitalism: Busculadă la deschiderea unui magazin second-hand. Zeci de oameni s-au împins pentru a prinde promoţiile
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro