Rețeaua Internaționalistă Neobolșevică instigă tinerii din România să se transforme într-o armată de CENZORI și de DELATORI, după modelul URSS-ului lui Stalin și a Chinei bolșevice a lui Mao. Cazul Bunescu.ro. Cerem Procuraturii să se autosesizeze.

Distribuie!by Am avut dreptate 100%, cu Rețeaua de Bloggeri Politruci Progresiști – Am înțepat un cuib de viespi progresiști, în momentul când am arătat că sunt una dintre filierele de Instigatori la Scoaterea Tinerilor în Stradă. Iată reacția lor ISTERICĂ după dezvăluirile noastre. Anunțăm pe această cale că îi vom […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am avut dreptate 100%, cu Rețeaua de Bloggeri Politruci Progresiști – Am înțepat un cuib de viespi progresiști, în momentul când am arătat că sunt una dintre filierele de Instigatori la Scoaterea Tinerilor în Stradă. Iată reacția lor ISTERICĂ după dezvăluirile noastre.

Anunțăm pe această cale că îi vom face plângere penală lui Bunescu.ro. pe numele real, Ionuț Bunescu.

Individul s-a erijat în Organ de Judecată și a Instigat Public la Cenzură

Să vedem acolo, în sala de judecată, cum va instiga el la Cenzură și cum va explica transformarea bolșevică în individ care s-a erijat ca persoană privată ce “aplică justiția și cenzura”, după cum îl taie capul și creierașul lui neomarxist.

E clar pentru toată lumea că Rețeaua de Bloggeri Politruci face parte din Rețeaua Progresistă și se ocupă cu INSTIGAREA TINERILOR pe care îi instigă să facă diverse acțiuni neconstituționale în folosul Rețelei.

Becali a luat trei ani când s-a erijat în individ care a vrut să aplice justiția sa personală

Rețeaua Internaționalistă Neobolșevică instigă tinerii din România să se transforme într-o armată de CENZORI și de DELATORI, după modelul URSS-ului lui Stalin și a Chinei bolșevice a lui Mao

Iar, Bunescu e unul dintre instigatorii dovediți


Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30

loading...

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisă.


(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.


Nota Redacței – BUNESCU.ro – Print Screen 1

Nota Redacței – BUNESCU.ro – PrintScreen 2


Nota Redacței – Vom publica numeroasă exemple ale acestei Instigari la ură marxiste care a divizat societatea romaneasca

Notă Redacției: Iată PE VIU cum de la mesajele pline de ură, de tipul “Românii mei sunt îbnn stradă” (și românii care “nu sunt ai mei” ) sau “Gașca de Penali”, adresată repetat unor oameni ALEȘI PRIN VOT POPULAR CARE ÎI REPREZINTĂ prin mandat popular pe cetățenii României, s-a materializat în societatea românească, vechea DIHONIE MARXISTĂ A URII DE CLASĂ, reînviată azi de PROGRESISMUL INTERNAȚIONALIST care nu e altceva decât un neomarxist 2.0

Vă informam pe data de 8 februarie 2017 orele 18:20 cum s-a pornit CENZURA. Iată că acum l-am aflat pe unul dintre ORGANIZATORII SI INSTIGATORII acestei cenzuri.

Ca să vedeți cât de activă e Rețeaua Progresistă și cum se ocupa CU CENZURA: Am primit azi SUTE de notificări automate din partea Facebook, în română, engleză și germană, cum că diferiți indivizi din Rețeaua progresistă au raportat această știre ca fiind “Știre Falsă” și au cerut să fie CENZURATĂ. Cerința e să ștergem acest articol și e un avertisment că “ne-au Raportat la Știri False”. Probabil în curând articolul va fi eliminat de pe Facebook.

În ceea ce privește ADEVĂRUL din acest articol: te pomenești că s-au dat Legi, azi, și n-am aflat noi: Probabil că de azi, Petrolul Românesc e exploatat de Stat și/sau Taxarea Totală a Petrolului e ca în Marea Britanie (62% pentru exploatările dificile și 81% pentru exploatările facile). Sau că Dosarul EADS cu mita pentru securizarea frontierelor a fost trimis în instanță sau că, și Volkswagen a fost trimis în instanță cu emisiile lor false și n-am aflat noi. Etc..Etc..Etc…

Azi am primit zeci de notificări de acest tip și la multe alte articol

Ce vedeți mai jos sunt notificări automate trimise de Facebook care ne notifică că foarte mulți progresiști (progresiști – pentru că am deschis câteva zeci de pagini de-a lor de pe Facebook, a celor care fac această CENZURĂ, și am văzut cam ce scriu acolo)

Cât de “falsă” e știrea vă lăsăm pe dvs. să decideți după ce citiți lunga listă de dosare neîncepute sau mușamalizate de DNA, DIICOt sau de Procuratură.

ATENȚIE: în ultimele 6 luni nu am primit nici o astfel de notificare. Cum vă explicați? Simplu. E o acțiune concertată. Că nu i-a lovit pe toți damblaua în data pe 8 februarie 2017

Petre Țuțea: “Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii.”

Nota Redacției: Ca să nu citiți aceste lucruri şi multe altele, rețeaua Soros a făcut LISTE NEGRE ca-n anii ’50, cu ziarele care “NU TREBUIESC CITITE”.

Liste Negre ale cenzurii, în care Fluierul e pus la loc de frunte.

Rețeaua Soros vă crede handicapați: ea nu vă crede capabili să decideți cu mintea voastră care este adevărul, după ce citiți pe toată lumea. Ea vrea să citiți doar ce vă spune ea şi să nu citiți deloc ce scriem noi.

Noi vă rugăm un singur lucru. Citiți ce scriem noi, ascultați ce vă spun ei (ei nici măcar nu vă vorbesc de ce scriem noi mai jos. Ce v-ar putea spune? Că am fost furați ca țară de zeci sau chiar sute de miliarde NEANCHETATE DE NIMENI? Ei sunt prea preocupați cu mizilicurile propagandei așa zisei “lupte împotriva corupției”: jacuzzi, darts, stilouri, vopsit fațade, girofar, mașină de servici, etc.. praf în ochi.).

Apoi JUDECAȚI CU MINTEA VOASTRĂ.

Și nu uitați: Adevărul e adevăr în sine. Nu contează cine-l spune și cine-l vehiculează.

Bunescu.ro face parte din Rețeaua de Bloggeri Progresiști care a INSTIGAT tinerii să iasă în stradă

 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro