RESPECT, VICTOR ORBAN! Idioata colonie Romania se umilieste ca cea mai mare curva din Europa: „Noi vrem imigranti! Asa ne-au spus stapanii…”. Bravo, Ungaria!

Distribuie!by   loading...   Guvernul ungar a decis să convoace un referendum pe tema sistemului distribuirii migranţilor prin cote obligatorii, propus de către Uniunea Europeană (UE), a anunţat miercuri premierul Viktor Orban, transmite MTI. Cetăţenii ungari vor fi invitaţi să răspundă la întrebarea „Vreţi să permiteţi Uniunii Europene să impună […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Viktor-Orban

loading...

 


Guvernul ungar a decis să convoace un referendum pe tema sistemului distribuirii migranţilor prin cote obligatorii, propus de către Uniunea Europeană (UE), a anunţat miercuri premierul Viktor Orban, transmite MTI.

Cetăţenii ungari vor fi invitaţi să răspundă la întrebarea „Vreţi să permiteţi Uniunii Europene să impună ca obligatorie mutarea unor cetăţeni care nu sunt unguri în Ungaria, fără aprobarea Adunării Naţionale”, a declarat Viktor Orban.


Guvernul Orban a depus plângere, în decembrie, în faţa justiţiei europene, împotriva cotelor de redistribuire a migranţilor adoptate în septembrie 2015 de către UE.

Premierul ungar nu a anunţat data acestei consultări, dar a anunţat că proiectul cu privire la acest scrutin a fost depus miercuri la Comisia Electorală Naţională.

El a spus că întrebarea arată că nimeni altcineva în afara parlamentarilor Ungariei nu poate lua decizii în privinţa unor cote de migranţi.


Orban a recunoscut că nu este un secret faptul că Parlamentul ungar se opune cotelor de migranţi, şi a spus că cetăţenii care vor răspunde „nu” vor susţine independenţa Ungariei şi vor respinge sistemul de redistribuire a migranţilor.

Organizarea unui referendum este o „practică europeană”, pe care Ungaria o „recomandă, de asemenea, altor ţări”, a subliniat şeful Guvernului de la Budapesta.

Democraţia este unul dintre pilonii Uniunii Europene (UE), a continuat el, adăugând că nicio decizie care afectează sau schimbă viaţa oamenilor nu poate fi luată fără aprobarea lor.

Sistemul cotelor obligatorii va redesena identitatea etnică, culturală şi religioasă atât a Ungariei cât şi a Europei, ceea ce nu are dreptul să facă niciun organism european, a apreciat el.

Este necesar ca popoarele europene să fie consultate, de asemenea, în legătură cu sistemul cotelor obligatorii, a îndemnat premierul ungar.

Guvernul ungar a decis să convoace acest referendum deoarece consideră că implementarea acestui sistem ar fi „un abuz de putere”, a spus Orban.

Oamenii este necesar să fie consultaţi în privinţa sistemului de redistribuire a migranţilor prin cote obligatorii la fel cum au fost întrebaţi în legătură cu aderarea la UE, a apreciat premierul Ungariei.

Liderul socialist Jozsef Tobias a declarat că, în condiţiile în care se organizează un referendum, alegătorii ar trebui să fie întrebaţi ce părere au şi despre privatizarea unor terenuri ale statului şi despre un proiect referitor programul magazinelor duminica.

Partidul Jobbik (extremă dreapta) a salutat referendumul şi a anunţat că susţine tabăra „nu”. Vicepreşedintele Jobbik Daniel Z Karpat i-a îndemnat pe alegători să susţină poziţia potrivit căreia „străinii nu trebuie să se stabilească fără invitaţia Ungariei”.

Coaliţia Democratică (DK, stânga) a apreciat că alegătorii ar trebui să fie invitaţi să se pronunţe şi asupra programului magazinelor în weekend, demiterea conducătorilor şcolilor şi finanţarea domeniului Sănătăţii. Un purtător de cuvânt DK, Zsolt Greczy, a declarat că formaţiunea va boicota consultarea în cazul în care aceste probleme nu vor fi supuse votului.

Partidul Dialog pentru Ungaria (PM) a subliniat că nu se pot organiza referendumuri cu privire la prevederile unor acorduri internaţionale. Un purtător de cuvânt al formaţiunii a catalogat acest proiect drept o încercare „patetică” a premierului Orban de a deturna atenţia de la un incident care a avut loc marţi, când „apropiaţi Fidesz” au împiedicat alegătri să-şi exprime opinia.

Un purtător de cuvânt al Partidului LMP (ecologişti), Istvan Ferenczi, a declarat că iniţiativa vizează să contracareze propuneri privind organizarea unor referendumuri pe tema programului de duminica al magazinelor sau „jefuirea” unor terenuri ale statului.

Partidul Liberal (MLP) a catalogat proiectul de referendum drept „incorect”. Szent-Ivanyi a declarat că sistemul de cote nu implică o „stabilire obligatorie” a migranţilor.

În pofida opoziţiei mai multor state, inclusiv din partea Poloniei, Slovaciei şi României, UE a adoptat în toamnă un plan în vederea repartizării unui număr de 160.000 de refugiaţi, cu scopul de a uşura povara asupra Greciei, Italiei şi Germaniei, care absorb cea mai mare parte a migranţilor.

Guvernul Orban a depus un recurs în faţa justiţiei europene, în decembrie, împotriva acestui plan potrivit căruia îi revine să găzduiască aproximativ 2.300 de refugiaţi. Slovacia a depus, de asemenea, o plângere.

Însă acest mecanism de repartizare, conceput să le vină în ajutor celor care fug din calea războiului din Siria şi Irak şi în vederea unei gestionări a crizei migraţiei, este foarte aproape de un eşec, în contextul în care multe state nu dau dovadă de voinţa de a-l pune în aplicare.

Până la începutul lui februarie, abia aproximativ 500 de persoane au beneficiat de acest sistem, la patru luni după ce a fost adoptat.

Unele ţări – ca Franţa, Belgia sau Suedia – vor să verifice dacă există potenţiali jihaişti în rândul celor pe care urmează să-i primească, în urma atacurilor de la Paris.

http://www.gandul.info, https://deveghepatriei.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro