Regizorul Iulian Capsali descrie portretul-robot al unui președinte progresist: „În perspectiva puterii, viitorul este al celor care vor implementa globalismul cu forța”

Distribuie!by Regizorul Iulian Capsali a descris marți pe contul lui de social media profilul viitorului președinte progresist al republicii, pornind de la personajul „radical tulburat” întruchipat de Andrei Caramitru (USR). „Vreți să vedeți profilul viitorului președinte al României? Uitați-vă la Caramitru, acest Troțki combinat cu Pol Pot, asezonat cu Lenin […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Regizorul Iulian Capsali a descris marți pe contul lui de social media profilul viitorului președinte progresist al republicii, pornind de la personajul „radical tulburat” întruchipat de Andrei Caramitru (USR).
„Vreți să vedeți profilul viitorului președinte al României? Uitați-vă la Caramitru, acest Troțki combinat cu Pol Pot, asezonat cu Lenin și Soros, al progresismului victorios.
Barna e prea moale. În perspectiva puterii, viitorul este al celor care vor implementa globalismul cu forța: educație sexuală/gender obligatorie din grădiniță; homosexualizarea instituției familiei; închiderea mănăstirilor întrucât încalcă libertatea persoanei și sunt focare de rezistență la Noua Ordine Mondială; prelevarea de organe fără consimțământul familiei; tolerarea Bisericii după ce va fi împovărată fiscal și obligată să tacă la siluirea societății; naționalizarea copiilor din familiile “tradiționale” refractare la noua direcție a societății; excluderea socială a celor neintegrabili; epurarea universităților de profesorii care se opun misiunii reformatoare a sexomarxismului și teoriei încălzirii globale; controlul permanent al persoanelor (colivia electronică); scoaterea în afara legii a medicinei vechi, holistice (fitoterapie, homeopatie, acupunctură șamd) și obligativitatea unor proceduri medicale, inclusiv a avortului în mediile sărace sau religioase; cenzurarea strictă a informației prin închiderea presei și televiziunilor opoziției la Revoluția Mondială șamd.
Vi se pare ciudat că extremistul este tolerat de USR, care nu are nicio poziție oficială în fața abundenței de tâmpenii debitate sentențios de acest semidoct mesianic?
În realitate, marea majoritate a membrilor îl admiră în secret, inclusiv „conservatorii” de curte ai lui Petrov, care au avut în progresista Monica Macovei un ideal politic ce ar trebui continuat de acest radical tulburat”, a scris Iulian Capsali, marți, pe contul lui de social media.
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Regizorul-Iulian-Capsali-descrie-portretul-robot-al-unui-presedinte-progresist-%E2%80%9EIn-perspectiva-puterii-viitorul-este-al-celor-care-vor-implementa-globalismul-cu-forta-157878?fbclid=IwAR0w-OaFXaKOGmoYgdP3_xdvP91pjY-zNDyQ81jmrVwt81dEs9pi4VJ8u8M

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Scandal la Antena 3: ”Transilvania e o altă Românie” ?
Mărturia unui român plecat în Franța: „Tribunalul european al uitării a decis că trecutul nu mai există!” Despre ștergerea memoriei ca ideal al UE
FORȚA. VACCINAȚI CU FORȚA. Avocatul Poporului vrea ca Poporul să fie VACCINAT CU FORȚA spre binele poporului. Avocatul Dușmanului s-a sesizat din oficiu în cazul epidemiei de rujeolă și cere Ministerului Sănătății, Legea Vaccinării Obligatorii
Primarul din Bălți: România se pregătește să acapareze Moldova. Pur și simplu va fi război civil
Cum face Trump de CÂȘTIGĂ mereu? Secretul unui MARE POKERIST
FONDATORUL „Doi și-un sfert” va fi EXTRĂDAT! | Amănunte INCENDIARE!
Țara în care o bătrână de 72 de ani e săltată cu mascații și dusă la DNA, însă prima cucoană a țării nu merge la Parchet fiindcă e "răcită"
Lecţia de la Strasbourg: „Cum să faci Justiţie prin injustiţie”
Clotilde Armand încasează milioane de lei lunar la firma pe care o conduce deși autostrada e abandonată
Merkel confirmă divorțul de America: „Noi, europenii, trebuie să ne luăm destinul în mâini”
Fără precedent. Coreea de Nord: "vom reduce America la cenușă". Ce spune Rusia
RAPORTUL MCV SUBMINEAZA JUSTITIA – Avocata Angela Ciurea acuza: „Experti indoctrinati de personaje cu frustrari... Raportul e urmarea a ani de zile in care Romania s-a batut cu pumnu-n piept cat de corupta e, cu caciula-n maini pe la porti straine... Justitia se face in sala de judecata, nu prin saloanele imperiale, intre doua cafele americanesti!” Judecatoarea TMB Adina Ghita: „Nu-mi pot imagina ce au simtit colegii incercati de bocancul DNA cand au citit alegatiile cu privire la SIIJ si DNA”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro