Regizorul Andrei Șerban explică de ce a plecat de la Columbia University: Corectitudinea politică, un icter al Americii / Decana a impus că trebuie să angajăm un nou profesor, de preferință homosexual chiar dacă e mai slab pregătit decât un familist alb

Distribuie!by Regizorul Andrei Șerban a explicat, la emisiunea „Profesioniștii” a Eugeniei Vodă, că și-a dat demisia de la universitatea Columbia din Statele Unite după ce, într-o primă etapă, i s-a spus că urmează să fie angajat un nou profesor, „de preferință o femeie de culoare, care dacă este gay e […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Regizorul Andrei Șerban a explicat, la emisiunea „Profesioniștii” a Eugeniei Vodă, că și-a dat demisia de la universitatea Columbia din Statele Unite după ce, într-o primă etapă, i s-a spus că urmează să fie angajat un nou profesor, „de preferință o femeie de culoare, care dacă este gay e foarte bine”, iar ulterior nu a fost de acord cu interpretarea unui candidat transsexual care a ales Monologul Julietei.

loading...

Acesta a precizat că ar fi putut fi profesor la Columbia până la „100 de ani”: „Nu mă dădea nimeni afară pentru că aveam o statură de profesor emerit”, a spus acesta, la emisiunea „Profesioniștii” de la TVR1, difuzată în 26 octombrie.


 • Corectitudinea politică care a ajuns la un nivel de boală, de icter galben al Americii
 • Am fost chemați, noi, profesorii de la școala de actorie, în care eu eram șeful școlii de Actorie, și ni s-a spus că trebuie să facem o comisie în care să angajăm un profesor nou pentru că cineva se pensionase și aveam un loc liber.
 • Și ne-a spus decana școlii de artă că suntem prea mulți profesori de culoare albi, prea mulți profesori bărbați, heterosexuali și este de dorit să luăm un nou cadru didactic, de preferință o femeie de culoare, care dacă este gay e foarte bine iar dacă este un bărbat de preferință să fie portorican sau de culoare, sigur nu poate să fie cineva cum ești tu, Andrei, mi s-a spus, care ești un bărbat care ai fost căsătorit, care ești heterosexual și care ai copii.
 • Și atunci am întrebat: dacă, să spunem, dintre toți candidații, se întâmplă ca cel care este de departe cel mai pregătit ca să fie profesor, să-i instruiască pe acești studenți, care cheltuie o groază de bani să vină să învețe, ce se întâmplă dacă totuși el este un alb, care are o familie, este căsătorit … și mi s-a spus nu, nu puteți lua pe acest om.
 • După care s-a adeverit că cineva care era foarte foarte bun nu a fost luat. A fost luat altcineva, care era o persoană gay de culoare.
 • Ăsta a fost un punct în care am simțit că se ia o decizie contra voinței mele, și că sunt necinstiți, și că eu sunt șeful comisiei și accept ceva pentru că mi se spune, pentru că mi se ordonă, mă simțeam iar în comunism.
 • A doua a fost când aveam o audiție pentru noi studenți și la audițiile acestea veneau din toată lumea, nu numai din California sau din toate statele americane, cam zece pe un loc.
 • Ei bine, într-o audiție vine un transsexual, un băiat care s-a transformat, a decis să fie ea. Și-i spun – ce ai pregătit. Am pregătit monologul Julietei. Monologul Julietei, în monologul Julietei este Julieta care este o fată de 14 ani, puritatea întruchipată, care este absolut imposibil pentru mine să cred că acest băiat care a devenit fată acum poate să fie Julieta. Putea să încerce alte scene, alte roluri … și i-am spus – altceva nu vrei decât Julieta? Zice – nu, vă deranjează? Imediat s-a simțit că este … Nu mă deranjează zic dar nu știu cum pot să cred că poți să fii Julieta.
 • Zice – pot să încep monologul? Zic evident că da. L-a încercat, a făcut, după care restul comisiei, care era lângă mine după ce el a ieșit, au început să mă blameze de ce nu pot eu să cred că el poate să fie Julieta. Pentru că nu pot să cred, nu pot să cred că el poate fi Julieta și nu pot să cred că dacă el vine student la Columbia eu voi putea să lucrez cu acest băiat care a devenit fată trei ani de zile ca Julieta, nu pot, eu sunt necinstit față de mine însumi dacă fac asta.
 • Mi-am oferit demisia și am plecat. Mi-a părut rău pentru că toți studenții au lăcrimat, studenți pe care îi aveam de doi ani de zile.
 • Decana a fost fericită, mai e încă o poziție liberă, încă un alb, heterosexual, european, a plecat deci e o altă poziție ca să vină altcineva.

Andrei Ștefan a afirmat că a fost profesor la Columbia University timp de 27 de ani.

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23471794-video-regizorul-andrei-serban-explica-plecat-columbia-university-corectitudinea-politica-icter-americii-decana-spus-trebuie-angajam-nou-profesor-preferinta-femeie-culoare-care-daca-este-gay-foarte-bin.htm?fbclid=IwAR0bfwN1LPR-u32VfzpgHT0AD4OEsOQ1wAW0JqteXhVE40r5K3_qawyNCls

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Anunț eJobs. O companie ANGAJEAZĂ protestatari
Dupa ce a votat COTELE OBLIGATORII DE IMIGRANTI europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca vrea mult mai multi imigranti in Romania: „Este RUSINOS sa primim numai 1.000 de refugiati. Avem 100.000 de locuri pe litoral”
Cultul personalității lui Ceaușescu, împins până la paranoia, este opera ziariștilor noștri, nu a fost dorit sau cerut de Ceaușescu. Corupția ziariștilor și a liderilor de opinie a distrus Țara
VIDEO Scandal în miez de noapte: "naționala" României a cântat imnul secuiesc! Cum s-au bucurat "tricolorii" U18 după câștigarea diviziei
România paradoxurilor. Țara cu creștere economică (pentru corporatile imperialiste) și sărăcie lucie la români !
De necrezut! Președintele Trump și omologul său mexican s-au înțeles!
Afirmații fără precedent făcute în direct la Televiziunea Națională: România nu mai este un stat, ci o corporație condusă de străini. În ultimii 26 ani, România a pierdut peste UN TRILION de euro, mai mult decât a pierdut de la Ștefan cel Mare până-n '89
Prima şcoală românească a fost în biserică. Astăzi şcoala scoate din ea învăţătura Bisericii (ora de religie)
Compania Samsung A CONFIRMAT! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile! (VIDEO)
Divizia de presă a SRI
Polonia a blocat OFICIAL declarația finală a summit-ului UE de la Bruxelles și acuză: Decizia realegerii lui Tusk arată că Uniunea Europeană este dominată de Germania
DOMNULE IOHANNIS, PESTE 200.000 DE COPII DIN ROMÂNIA SE CULCĂ FLĂMÂNZI ÎN FIECARE SEARĂ. PENTRU EI CE FACEM? SHARE CA SA AJUNGA SI LA CONDUCATORII ACESTEI TARI!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro