Regele tortionar Mihai este vinovat pentru aceasta mare drama nationala: AUTONOMIE MAGHIARA

Distribuie!by   Pentru cei care nu cunosc simbologia:  “lumea nu este condusa de legi, ci de simboluri”   Capul masoneriei este “Casa Regala”    Anti-Crestin   Decembrie 1989 a fost revolutia ‘masonilor’ din exil , nicidecum o revolutie pentru romani ‘ si probabil nu ati stiut asta pentru ca nu ati […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 
Pentru cei care nu cunosc simbologia:
 “lumea nu este condusa de legi, ci de simboluri”
 
Capul masoneriei este “Casa Regala” 
 
Anti-Crestin
 
Decembrie 1989 a fost revolutia ‘masonilor’ din exil , nicidecum o revolutie pentru romani ‘ si probabil nu ati stiut asta pentru ca nu ati dat atentie declaratilor lui Ceausescu: 

loading...
 
Reantoarcerea Monarhiei la putere, istoria se repeta :
 

 
Emil Răzvan Theodorescu. Evreu Sionist Mason


In iunie 1990 era pregatita intalnirea oficiala cu statul Israel si Nicolae Ceausecu pentru recunoasterea a Romaniei neparticiparii la Holocaustul evreilor !!! Un pasaj uitat de romanii ziaristi !!!

La data de 9 februarie 1990, Răzvan Theodorescu a fost numit în funcția de președinte al Radioteleviziunii Române.


 


Un popor care nu se implica, este complice !

 

Ce se promoveaza cu adevarat in televiziunile controlate de SRI (masonerie) 

Cu cine au votat in ultimii ani :

Pregatirea pentru instaurarea casei regale 

Imagine
 Romani atacati si umiliti în România, în casa lor de un Rege tortionar – Mihai.
Acest tradator de neam si tara nu este prima oara cand ataca România si toata clasa Politica din România sustine  pe acest tortionar al neamului si-i satisface toate poftele, il invita în Parlament, distruge si vinde România si infiinteaza Republica Transilvania.
Stema ROMANIEIMai nou si tacit, în timp ce romani dorm, Senatul Romaniei condus de Tariceanu-PNL a emis Stema Romaniei care este stema Regatului Romaniei.
Senatul a luat decizia:
“România e MONARHIE si fara sa stim noi si fara vointa noastra si fara referendum.“
mihai 1
Istoria maleficei dinastii de Hohenzollern si Declaratia de la Budapesta din 16 iunie 1989, pe care a semnat-o si tradatorul ex-rege Mihai exista numeroase asemanari, atac asupra Romaniei si exterminarea natiei romane prin implementarea COMUNISMULUI in perioada monarhista 1944-1947 si cedarea Romaniei neconditionat Rusiei staliniste si exterminarea romanilor care se impotriveau implementarii comunismului in Romania si deportarilor in Siberia Stalinista, acum urmeaza ca romani sa fie deportati din noul stat maghiar Republica Transilvania.
În acea declarație sovina, antiromaneasca, ungurii solicita Autonomia Transilvaniei si invatamint in limba maghiara, de toate gradele, iar ex-Regele Mihai a declarat ca:
“ Am semnat acea Declaratie deoarece pretentiile ungurilor … sunt intemeiate. “
În realitate a fost o intelegere intre Ungaria si Regele Mihai:
“ Daca ma ajutati sa revin la putere în România voi destrama si distruge România si voi infiinta Republica Transilvania. Voi infiinta un stat nou maghiar pe harta Europei care va avea drapel si stema UNGARIEI MARI, ambasade, hotare si moneda proprie. “
Drapel si stema UNGARIEI MARI, lucru deja infaptuit de PNL si Guvernarea Tariceanu, PNL si UDMR, hotarele au fost stabilite de Guvernarea Boc-PDL si UDMR, iar guvernul Ponta UDMR, România a deschis Ambasada in Harghita si Covasna.
Atata timp cand in fruntea Romaniei se vor afla tradatori ca  cei din actuala clasa politica venita la putere dupa lovitura de stat din 1989 si regele Mihai si urmasii lui, romanii vor fi straini  în propria lor tara.
Acum priviti minciuna casei regale germane:
“Am fost gonit din Romania de comunisti.“
Priviti cum a fost gonit din Romania:
Mihai despagubit
Kominternisti evrei NKVD-KGb, copii si nepotii lor, cei care au revenit la putere dupa 1989 si care impreuna cu regele Mihai au implementat comunismul in Romania sunt in comisiile prezidentiale Basescu _GDS-Tismaneanu si condamna Romania pentru crimele comuniste, dar aceste crime le-au comis acestia impotriva natiei romane, impotriva celor care se opuneau implementarii comunismului in Romania si deportarilor in Siberia Bolsevica.
Regele Mihai, Tismaneanu, Goma, printre semnatari Declaratiei de la Budapesta pentru Autonomia Transilvaniei. DOCUMENT al Tradarii
Mai multi extremiști maghiari s-au îmbrâncit cu jandarmii la Târgu Mureș – GALERIE FOTO + VIDEO
Petiția pentru Autonomia Transilvaniei, depusă la Prefectura Cluj
Ultimul CRIMINAL DE RAZBOI al Terrei este sustinut de Israel, America si de tot occidentul sa ajunga la putere in Romania.
Acesta e sustinut de toata clasa politica FSN venita la putere cu sprijinul regelui Mihai, care instiga poporul roman in decembrie 1989, de la Radio Europa Libera sa iasa in strada sa-l sustina pe Tokes si Ungaria, fiind de asemenea, sustinut de toata masoneria din primarii si din institutiile statului roman, prostituatele VIP si jurnalisti si disidenti-cartite-agenti pentru occident: Stelian Tanase, Ion Caramitru, Mircea Diaconu, Sorin Iliesiu, Mircea Dinescu, Ana Blandiana si alti membri GDS si ICR, dar si de numerosi legionari care au uitat ca tatal sau Carol al II-lea a ordonat asasinarea a peste 250 de sefi ai miscarii legionare, in frunte cu Codreanu care au fost spanzurati si arsi cu vitriol pentru ca s-au opus cedarii neconditionate a Bucovinei, Hertei si Basarabiei in 1939, Uniunii Sovietice.
Regele Mihai a fost decorat cu CRUCEA DE FIER de Hitler in 1940, pentru ca sustinea trupele germane la atacarea Uniunii Sovietice, decorat cu ORDINUL VICTORIA de Stalin in 1945, pentru ca sustine trupele sovietice sa atace Germania si decorat cu LEGIUNEA DE MERIT de Truman, America in 1945, pentru ca Romania s-a aliat cu Natiunile Unite.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Seful de campanie al lui Nicusor Dan este pro-Putin. Face vizite „repetate” în Rusia
Guvernul PNL pregătește ”spulberarea” CFR și deschide calea pentru nemții de la DB și austriecii de la OBB
WikiLeaks: SUA și George Soros, promotorii scandalului “Panama Papers” pentru atacarea Rusiei
Din mâna lui S-AU NĂSCUT bijuteriile României! Cele opt MINUNI ale lui Ceauşescu! Imaginile sunt DE EXCEPȚIE! Era mai bine sau mai rau inainte de 1989?
Mâncarea cu nanotehnologie se vinde în România. Iată cum te poți feri de ea!
Mândrii români ai lui Victor Ponta îşi explică de ce Iohannis este un pericol: „Una e să te nască mă-ta în altă ţară, alta e să vii aici şi iei cetăţenie”
Directorul Schweighofer vrea să ne vindem mai ieftin pădurile altfel va scoate Romania din afacerile internationale de cherestea| cei mai îngrijorati sunt Iohannis si USR susținătorii defrișărilor în România
Culmea SPAGII electorale. PSD imparte carduri care aduc „reduceri” pentru mormantul lui Arsenie Boca
Cutremur în UE. Operațiunea "bail-in" deja face ravagii, salvarea băncilor se va face cu banii depondenților
Se INCINGE. Rusia trimite o nava plina cu RACHETE in Siria, dupa ce Turcia si Arabia Saudita au anuntat ca vor sa intervina terestru
O țară arabă vine din deșert să salveze agricultura românească. Este oficial! O firmă din Emiratele Arabe Unite a preluat Agricost SA
Establishment-ul american în război deschis cu Trump. Păpușarii nu vor ceda. Mai rămâne să îl împuște, așa cum au făcut cu Kennedy…
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro