Refugiații creștini sunt TERORIZAȚI de musulmani cu COMPLICITATEA autorităților.

Distribuie!by loading... În taberele de refugiați din Germania, musulmanii îi supun pe creștini unui regim de persecuții și umilințe, la care deseori gardienii participă activ, se arată într-un raport al organizației Open Doors. Se dovedește încă o dată că preocuparea Corectitudinii Politice pentru soarta minorităților dispare când este vorba de […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

În taberele de refugiați din Germania, musulmanii îi supun pe creștini unui regim de persecuții și umilințe, la care deseori gardienii participă activ, se arată într-un raport al organizației Open Doors. Se dovedește încă o dată că preocuparea Corectitudinii Politice pentru soarta minorităților dispare când este vorba de creștini.Musulmanii îi forțează pe creștini să participe la rugăciunile islamice, arată documentul dat publicității marți.

Sunt citate 231 de cazuri de imigranți creștini care mărturisesc că au fost brutalizați și hărțuiți atât de musulmani cât și de gardienii taberelor.Raportul se adaugă altor numeroase relatări despre proastele tratamente la care sunt supuși refugiații creștini în Germania – majoritatea covertiți în țările de origine, dar și numeroși care au trecut la creștinism după sosirea în Europa.


Potrivit Open Doors, dintre cele 231 de victime, 82% sunt bărbați și mai bine de jumătate mai tineri de 30 de ani. În jur de 70% provin din Iran, iar restul din Afganistan și Siria.Raportul subliniază că, în realitate, lucrurile sunt și mai grave:„Discriminările și violențele împotriva refugiaților creștini din centrele de refugiați sunt mult mai frecvente decât arată aceste mărturii.”

În plus, documentul arată că deși autoritățile cunosc realitatea despre „numărul crescând” al atacurilor dovedite, „politicienii nu au întreprins suficiente măsuri pentru a proteja minoritatea creștină”.


Adrian Pătruşcă

Sursă: Refugiații creștini sunt TERORIZAȚI de musulmani cu COMPLICITATEA autorităților

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sasul Michael Lutsch, „baron de Sebeș”, măcelărește puii de urs din distracție
Revoltă majoră împotriva Facebook, campanie mizerabilă în presă
SE-ASCUTE LUPTA DE CLASA DE LA BERLIN. Deutsche Welle ne spune ca daca nu-l iubim pe SOROS suntem "Urmasii dezinformatorilor securisti" si "Manipulatori de serviciu". Mai aflam de la DW ca "SOROS a acumulat merite mari întru democratizarea Europei"
Alexandru Căutiş: Apăraţi-o pe asistenta Violeta Maria Naca | A fost ameninţată de cineva foarte mare din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul!
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a venit în România pentru a face propagandă Globalizării
Ciocniri violente între mai mulţi protestatari şi poliţie, în cadrul unui protest în Kiev
Incredibil : "Uniți îl Salvăm pe SOROS" și Universitatea lui SOROS de la Budapesta. MARȘ PENTRU SOROS la București, PNL-iștii Falcă și Bolojan vor să aducă Universitatea lui SOROS la Arad și Oradea. ONG-urile, Digi, Ziare.com, Hotnews, Realitatea MOR de grija lui SOROS
Sorina despre familia din America: „Îi urăsc, că vor să mă ia de la mami și de la tati”
Luju.ro: Bărbatul care a bătut-o pe femeia-jandarm lucrează la compania RCS-RDS
ENIGMA LUI MUNGIU: ”DE UNDE ACEASTĂ CONŞTIINŢĂ DEŞTEPTATĂ PESTE ANUL NOU LA POPORUL PLICTISIT?”
Ambasadorul SUA în România alături de steagul „ținutului secuiesc”
Sebastian Ghita a facut anuntul care o inspaimanta pe Kovesi: “Este un stop cadru de pe un film... Nu e singura poza, nu e singurul film. Sunt mai multi oameni care au poze si filmulete... Aceste imagini vor aparea curand” (Video)
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro