REFERENDUM PRO-FAMILIE. Sau cum înțelege un student progresist “democrația”. Lider progresist al studenților: “Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă”. Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.

Distribuie!by loading... Foto: Şi-a lăsat şi bărbuță şi perciuni. Se dovedește încă o dată că Progresismul nu are nimic de-a face cu Democrația. Progresismul e o ideologie intolerantă şi totalitară care-şi trage seva din marxismul internaționalist. Progresismul nu e altceva decât un neomarxism 2.0 Aveți acum încă o mostră a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Foto: Şi-a lăsat şi bărbuță şi perciuni.


Se dovedește încă o dată că Progresismul nu are nimic de-a face cu Democrația.

Progresismul e o ideologie intolerantă şi totalitară care-şi trage seva din marxismul internaționalist. Progresismul nu e altceva decât un neomarxism 2.0


Aveți acum încă o mostră a unei astfel de gândiri totalitare şi efectele pe care ea le-a produs iremediabil asupra unor minți tinere, cât şi o mostră de lipsă de respect nesimțită, față de proprii noştri părinți şi bunici : Lider progresist al studenților despre votul de la Referendum: “Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă”

Intoleranța şi ura propagată intenționat de progresişti între tineri şi bătrâni şi între diverse clase şi categorii sociale (minorități-majorități de orice fel, femei-bărbați, regiuni bogate versus regiuni sărace, bugetari versus angajați la multinaționale, pensionari versus salariați), este o altă caracteristică a Progresismului.


Ea își trage seva din vechea “Luptă de clasă bolşevică” actualizată la noile categorii sociale ale societății de azi.

După ce a fost stindardul patriotismului românesc, Mişcarea Studențească din România a ajuns şi ea pe mâna progresiştilor. Ea a demonstrat degeaba în 1990 dacă azi neomarxismul internaționalist e biruitor în Universitățile de Stat.

Lumea nici măcar nu-şi poate imagina cât de impregnate sunt de neomarxismul internaționalist ateist instituțiile de învățământ superior din România, instituții plătite din banii noștri.

Ce vedeți în declarația intolerantă şi tâmpă a acestui individ ajuns “lider” (vă dați seama cum sunt şi cam ce gândesc, colegii lui care l-au ales), este doar o mică parte a marxismului internaționalist intolerant care bântuie ca o fantomă prin Universitățile de Stat. Nu e de mirare, din moment ce soroşisti internaționalişti de marcă, au ajuns decani ai unor astfel de instituții de stat. Efectele îndoctrinării progresiste se văd acum.

Dacă nu schimbăm rapid programa şcolară în curând o să ajungă progresişti, până şi copiii noştri din clasele întâia şi a doua.

Bolşevismul n-a murit este SOROS travestit.

Ştirea

REFERENDUM PRO-FAMILIE. Sau cum înțelege un tânăr progresist democrația. Lider progresist al studenților: “Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă”

Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, Andrei Nicolae Popa, a făcut o serie de afirmații controversate despre referendumul pentru definirea familiei în Constituție – scrie DCNews

Andrei Nicolae Popa vrea boicotarea referendumului despre familie în presă.

Mai mult decât atât, vine cu o propunere: “să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum”.

“Cu cât vom vorbi mai mult despre Coaliția pentru Familie, cu atât mai mult va fi reținută în memoria colectivă.
Soluția e să nu-i băgăm în seamă, să îi ignorăm și să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum.
Greu?
Tineri care lucrați în presă, asigurați-vă că nu se mai dau știri despre referendum și CpF” (n.Red. cenzurați băieți, cenzurați),
a scris Andrei Nicolae Popa, lider al studenților, pe pagina sa de Facebook.

“Ai noștri tineri…” de Mihai Eminescu

Ai noştri tineri la Paris învaţă
La gât cravata cum se leagă, nodul,
Ş’apoi ni vin de fericesc norodul
Cu chipul lor isteţ de oaie creaţă.

La ei îşi cască ochii săi nerodul
Că-i vede – în birje răsucind mustaţă,
Ducând în dinţi ţigara lungăreaţă…
Ei toată ziua bat de-a lungul Podul.

Vorbesc pe nas, ca saltimbanci se strâmbă:
Stâlpi de bordel, de crâşme, cafenele,
Şi viaţa lor nu şi-o muncesc • şi-o plimbă.

Ş’aceste mărfuri fade, uşurele,
Ce au uitat pân’ şi a noastră limbă,
Pretind a fi pe cerul ţării: stele.

 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DE ULTIMĂ ORĂ! Merkel: „mai bine emigranți decât români”
Lovitura de Stat Militară a fost dovedită! Generalul Coldea riscă între 15-25 de ani de pușcărie!
Cine este soţia ambasadorului SUA James D. Pettit, Nancy Bikoff Pettit, şi câte “ture” la Moscova a făcut ea
Crenvurstii din Romania, bombe cu „NOROI ROZ”. Vezi care marci au cei mai multi aditivi (Video)
Prim procuror brașovean, despre pedofili și agresorii sexuali de copii: ”Am sesizat recent ministrului Justiției că avem un singur Parchet în România specializat în infracțiunile contra minorilor și n-am primit nici un răspuns”!
Slobod la scos bazaconii pe gură şi gata să se păruiască cu toţi cei care îi stau în cale, Werner e doar o copie băsistă cu aere de filfizon, care a făcut din Instituţia Preşedintelui un spectacol de „colectiv”, iar din identitatea naţională preş de şters picioarele pentru puterile Europei şi Americii.
Cum îi scapă României anual printre degete o comoară de peste 500 de milioane de euro din vânzarea de fructe de pădure ecologice. Câștigă în schimb italienii și spaniolii
Iliescu, cercetat penal pentru sângele vărsat ... însă americanii vor capul lui "Juan Pepito" !
Alimentul dat la câini şi pisici în alte ţări, dar pe care românii îl mănâncă bucuroşi
ArcelorMittal ar putea vinde COMBINATUL siderurgic din Galaţi. Mutarea gândită de liderul mondial în industria oţelului
EXCLUSIV: Doctorul Gheorghe Burnei, apărat de fostul său profesor de etică. O emoționantă scrisoare de sprijin pentru elevul său
DEBARCAREA LUI COLDEA NU E DE AJUNS – Cerem SRI sa ii asigure pe romani ca s-a pus capat politiei politice create in regimul Basescu. Nu mai departe de februarie 2016, seful SRI Eduard Hellvig recunostea la bilantul DNA: „SRI aloca resurse de cel mai inalt nivel in cooperarea cu DNA. Asta se poate traduce in sute de echipe operative comune”. Prea multi magistrati sunt infricosati
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro