Referendum, Mihai Gheorghiu „Există o parte a acestui popor, de 4 milioane, care a putut să treacă peste campania de dezinformare”

Distribuie!by Duminică seara, la sediul Coaliției pentru Familie a avut loc declarația de presă a Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru Revizuirea Constituției. Președintele acestuia, Mihai Gheroghiu, a declarat: loading... E un vot copleșitor. E primul vot post-decembrist pentru mărturisirea credinței noastre, pentru apărarea civilizației creștine a Europei și a României, pentru […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Duminică seara, la sediul Coaliției pentru Familie a avut loc declarația de presă a Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru Revizuirea Constituției. Președintele acestuia, Mihai Gheroghiu, a declarat:

loading...

E un vot copleșitor. E primul vot post-decembrist pentru mărturisirea credinței noastre, pentru apărarea civilizației creștine a Europei și a României, pentru apărarea unei valori fundamentale a acestei națiuni și a civilizației europene creștine.

Ce am trăit noi astăzi nu este un sondaj, o filă de hârtie care să fie pusă într-un dosar. Este un vot legal și constituțional care aruncă în talgerul agendei publice a României problema căsătoriei, chiar dacă nu am împlinit ținta noastră de 6 milioane. Și nu am împlinit-o pentru că ne-am confruntat cu o imensă mașinărie propagandinstică, anti-referendum, pro-boicot, de manipulare și dezinformare a cetățenilor români.


Această ură teribilă îndreptată împotriva creștinilor din această țară este un fenomen teribil care ar trebui să ne îngrijoreze pe noi, să arate care este miza profundă a mărturisirii noastre creștine.

Să fim bucuroși pentru această zi. Comuniunea noastră și-a arătat puterea. Există o parte a acestui popor, de 4 milioane, care a fost activă, care a putut să treacă peste campania de dezinformare și s-a prezentat în fața tuturor românilor cu această opțiune. E o opțiune importantă de care trebuie să ținem seama și de care trebuie să țină seama toți factorii politici, constituționali și legislativi din această țară.


http://stiripentruviata.ro/referendum-mihai-gheorghiu-exista-o-parte-a-acestui-popor-de-4-milioane-care-a-putut-sa-treaca-peste-campania-de-dezinformare/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

MAI TAIE DIN ELE, DĂ-LE DRACU’ DESPRE STAREA PĂDURILOR DIN ROMÂNIA-
O româncă din Germania rupe tăcerea. Ce mărturiseşte despre refugiaţii cu care lucrează vă taie respiraţia:
IN TIMP CE UN ROMAN MUNCESTE O LUNA PENTRU UN SALAR MINIM NET DE 777 lei. Guvernul a aprobat cadrul legal pentru majorarea sumei gratuite acordate unui solicitant de azil: 1.185 lei pentru sezonul rece, si 1.117 de lei pentru sezonul cald.
Profeţiile lui Anghel Rugină despre România...
ESTE OFICIAL, PAPA ANUNTA NOUA RELIGIE MONDIALA - NEW AGE RELIGION !!!! (VIDEO)
Prof. Dr. Ioan Scurtu: “Asistăm la punerea în operă a unui program vizând ştergerea identităţii naţionale a poporului român”
Directorul „decapitat” al Institutului de Geologie, un adversar al exploatării de la Roșia Montană, reclamă două atentate la viața lui!!!
Cum sa nu il sustina olandezii pe Iohannis ? Ciolos le-a dat 4 miliarde euro fara licitatie ! Documente !
Tăriceanu, Iliescu, Dragnea - cuvinte triste la moartea lui Elie Wiesel
ÎN PIAŢA VICTORIEI, FALȘII PROTESTATARI ANTI-SISTEM AU ATACAT VIOLENT ŞI VICIOS PE ADEVĂRAŢII PROTESTATARI ANTI-SISTEM | Protestul # REZISTeste un FALS PROTEST ANTI-SISTEM | ASA ARATA O COLONIE !!! PROTESTATARI MANDRII CA SUNT SCLAVI SLUGARNICI IN PROPRIA TARA !!! ASTIA DA "PATRIOTI" ...
ALERTĂ ! CUTREMUR DE 8,1 GRADE, POSIBIL SI ÎN ROMÂNIA! AVERTISMENTUL ŞEFULUI INFP
Asa ar fi putut arata ARO-urile azi, dar tu ai vrut sa il impusti pe Ceausescu si sa dai fabrica pe un pachet de tigari
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro