Rebeliunea neo-liberala Demisia Iohannis – Unioniștii globalizării ! – partea 2

Distribuie!by   Klaus Iohannis a profitat politic, la modul cel mai cinic și lipsit de onoare, de tragedia petrecută în Colectiv, din acest punct de vedere, el dovedindu-se un personaj chiar mai odios decît Traian Băsescu. loading... Profitînd de valul de emoție firesc, declanșat în rîndul opiniei publice, de moartea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Klaus Iohannis a profitat politic, la modul cel mai cinic și lipsit de onoare, de tragedia petrecută în Colectiv, din acest punct de vedere, el dovedindu-se un personaj chiar mai odios decît Traian Băsescu.

loading...

Profitînd de valul de emoție firesc, declanșat în rîndul opiniei publice, de moartea groaznică a peste 30 de oameni și de suferința altor multe zeci, Iohannis a canalizat furia populară către adversarii săi, în speță toți centrii de putere ai Statului român care îi mai subminau încă poziția autoritară și autoritaristă.

Așa cum Victor Ponta și-a asumat responsabilitatea pentru tragedia petrecută în Colectiv și și-a dat demisia de onoare, doar pentru că nenorocirea s-a petrecut în timpul mandatului său, același lucru trebuia să îl facă și Klaus Iohannis, din poziția sa de cel mai înalt reprezentant al Statului român corupt și nociv la adresa cetățenilor săi.

În schimb, prin instigările la care s-a dedat și prin atacul la adresa instituțiilor democratice ale Statului, Iohannis a declanșat o nouă rebeliune neo-liberală, urmărindu-și propria agendă privind ”europenizarea totală a României”, întărirea poziției corporațiilor și a intereselor străine în țara noastră.

Chiar în timpul protestelor de stradă, în care zeci de mii de oameni au ieșit să își strige nemulțumirea împotriva Sistemului, în București și în marile orașe ale țării, Klaus Iohannis a declarat că susține acordul transatlantic de comerț între SUA și UE, susținînd că TTIP ar fi un lucru nemaipomenit pentru țara noastră.

Asta dacă mai era nevoie de vreo dovadă că Iohannis este cel mai evident și cel mai înalt, prin poziția pe care o ocupă, reprezentant în România al intereselor marilor corporații, susținute de statul militarizat, condus de procurori și de serviciile secrete.

Adică al celor care au prăpădit țara asta în ultimii 25 de ani.

Doar niște naivi pot aștepta de la Klaus Iohannis să le îndeplinească revendicările privind o viață mai bună.

Nu ”corupția ucide”!

Ucide sistemul care a susținut o asemenea corupție cancerosă!

Ucide capitalismul turbat, lipsit de scrupule, ucid corporațiile impuse de UE, SUA și FMI în România!

Așa că orice formă de ”negociere” între Piață și Iohannis înseamnă legitimizarea reprezentantului cel mai de seamă al corupției!

Iohannis ESTE Sistemul, nu a venit din cer parașutat, nu este întruparea Sfîntului Duh.

Pentru ca cei prezenți în stradă să poată vorbi de Revoluție și nu de o simplă răscoală trecătoare, trebuie să răstoarne Sistemul începînd cu cel mai înalt reprezentant al său, trebuie să ceară demisia lui Iohannis!

Însă, acum, ca și în 1990, vocea străzii este confiscată de ”societatea civilă” aflată pe statul de plată sorosist.

Aceiași lingăi care au contribuit decisiv la impunerea neo-liberalismului radical în România, care au instigat la privatizări, la vinderea resurseleor naturale, la desființarea protecției sociale și la demantelarea Statului unitar.

Nu contează ce strigă cei din stradă pe bune, care sînt doleanțele cetățenilor acestei țări.

Contează ce stabilește Klaus Iohanis că s-a strigat, în urma ”negocierilor cu societatea civilă” și, normal, nu va avea cum să nu țină cont de ”solicitările străzii”, gen TTIP, regionalizare, sporirea prezenței armate americane, întărirea puterii procurorilor, dizolvarea Parlamentului, legile Big Brother, toate măsurile necesare pentru transformarea României într-un stat condus cu mînă forte de DNA și SRI.

A striga în stradă despre corupție, despre nivelul de trai dezastruos și despre lipsa de perspective a majorității celor care trăiesc în această țară, fără a identifica adevărații vinovați pentru ceea ce se întîmplă în România, este echivalent cu a protesta doar împotriva efectelor, nu a cauzei.

Cine i-a sărăcit pe români și a jefuit România? Cine a furat viitorul copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate? Cine ne-a tăiat pădurile? Cine ne-a otrăvit apele? Nimeni altcineva decît UE, SUA și corporațiile străine, adică Sistemul al cărui reprezentant este Klaus Iohannis!

O răscoală în stradă, care să nu se transforme cu adevărat în Revoluție și să ceară demisia lui Klaus Iohannis, pentru a răsturna cu adevărat Sistemul, este din păcate doar un instrument foarte util rebeliunii neo-liberale declanșată de zapciul străinilor în România, cazat în dealul Cotrocenilor, care vizează slăbirea instituțiilor statului democratic și instaurarea dictaturii militare.

Unioniștii globalizării

Nici nu a început oficial campania electorală și au dat deja băieții drumul la diversiuni, că doar se apropie alegerile și Stăpînirea străină vrea să îl țină în continuare argat pe Cioloș: să te tot ții, pînă în decembrie, mitinguri, primăveri, euro-maidane și alte ieșiri în stradă, cu violențe și victime!

Așa că în weekendul care tocmai a trecut ițiră ”unioniștii” capul în lume, peste noapte!

Pînă să se implice Băsescu în problemă, îi durea fix în fund pe românii de dincoace și dincolo de Prut în legătură cu chestiunea unionistă. Dar, în ultimii ani, de cînd SUA și UE își manifestă vădit interesele pentru spațiul Republicii Moldova, nu mai pot să doarmă românii neuniți.

Cum s-a reaprins, ca la un ordin, flacăra unionistă, vie și puternică, cel puțin în rîndul unor ong-uri finanțate cu fonduri externe! Am spus ordin? Cum se face că ne unesc pe noi, românii, exact ăia care urlă cel mai tare pentru globalizare și împotriva statelor naționale!

Asistăm, de fapt, la o nouă provocare la adresa Rusiei, din partea lacheilor turbați ai globalizării de la București! Stăpînirea străină împușcă (scuzați!), astfel, mai mulți iepuri deodată, pregătind terenul pentru diversiunile cu care ne-a obișnuit deja, cu ocazia mascaradelor electorale din ultimii ani.

După cum se știe, pentru a-și păstra lacheii la conducerea României, SUA și UE au instrumentat spectacolele de sunet și lumini cu două milioane de voturi furate la referendumul din 2012, cu imposibilitatea de a se vota în diaspora, cu Colectiv. Acum e pe bază de unioniști.

Și, de ce nu, o nouă Piață a Universității, un nou Euromaidan, noi turbulențe sociale, care să ajute la manipularea alegerilor și la distragerea atenției de la adevăratele probleme cu care se confruntă România, de la jaful de proporții colosale la care a fost supusă țara în ultimii ani de către marile imperii, de la sărăcia neagră în care își trăiesc viața majoritatea românilor.

Aveți deci grijă pe unde vă petreceți Halloweenul și, în general, pe la ce adunări, evenimente și manifestări publice participați: Iohannis trebuie să își pună iar ”guvernul lui” și s-a văzut deja că nu se dă în lături de la nici o ticăloșie, ca să își atingă scopul!

 

Rebeliunea neo – liberală -IV-. Unioniștii globalizării

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Donald Trump: vaccinarea masiva cauzeaza autism| am avut cazuri de oameni care au lucrat la mine, copiii lor au fost perfect sanatosi pana s-au vaccinat, apoi a urmat diagnosticul: AUTISM
Peter Singer, susținător al uciderii copiilor după naștere și al relațiilor sexuale dintre oameni și animale, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității București
Eminența cenușie din spatele partidului lui Dacian Cioloș este ANCHETATORUL meu de la Securitate
Tradare nationala! Ponta demite inca o data un prefect pentru a le face pe plac UDMR-istilor!
Ziua Marinei 2019. Militar american leșinat în fața lui Klaus Iohannis. Klaus armă letală, au apărut glume deja pe internet
În ajunul Crăciunilui, Romtehnica a cumpărat armament de 110 milioane euro. Coincidență sau nu, după vizita premierului Cioloș la Angela Merkel, România a cumpărat armament de producție germană.
Declarația de adeziune a secuilor la Unirea cu România! Document „uitat” de secui dar și de istoria românească
Cornel Nistorescu: Să ne temem de Klaus Iohannis! Nu este decât un crâmpei din foamea de nehalit a unui om disperat de putere
SOV, arogant pe FACEBOOK: Sunteţi nişte proşti, fraieri. Şmecherii suntem noi. Bă, nici curve nu aveţi! VIDEO
Ciolacu anunţă convocarea unei sesiuni extraordinare pentru eliminarea pensiilor speciale: „Să poată fi dublate alocaţiile pentru copii“
Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume”
Planeta România! Maimuţele au ocupat televiziunile | Petru Romoşan: Sfârşitul României moderne
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro