Realizatorul TV Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri grave despre traficul de influență al unor ambasadori din UE la guvernul Tudose

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Alexandru Cumpănașu, Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și realizator TV, face și o dezvăluire gravă despre unii ambasadori din Uniunea Europeană care s-ar face vinovați de un trafic de influență direct la Guvern.

„Sunt ambasadori pe care eu îi consider indezirabili. Nu o să le dau numele. Atâta timp cât există țări și ambasadori care fac trafic de influență… sigur mediul diplomatic nu poate fi sancționat, pentru că au imunitate, dar fac trafic de influență și pun în brațe miniștrilor români hotărâri de guvern scrise deja, cu tot cu avizatori, cu adresă oficială, cu privire la scutiri și avantaje pentru companii din statele respective… Nu pot și nu-i voi mai invita niciodată. Sunt ambasadori importanți din UE care, din păcate, fac aceste lucruri. Ultima și cea mai gravă chestiune este această inițiativă de a trimite hotărâri gata redactate, cu antentul Guvernului, doar să fie aprobate în Guvern. Hotărâre de Guvern tradusă în română și engleză în care se spunea că acele companii trebuie să fie scutite…”, a spus Alexandru Cumpănașu pentru Știri pe surse.


Acesta a spus că atunci când se va adopta va da numele ambasadorului și va face public documentul, pentru că nu este clasificat, adăugând însă că nu crede că Mihai Tudose va accepta așa ceva.

„Pot să vă spun un singur lucru: când se va adopta, voi da numele ambasadorului și voi face public documentul, pentru că nu este clasificat. Dar este extrem de grav. Eu nu cred că Tudose va accepta așa ceva, iar miniștrii respectivi, dacă inițiază asemenea hotărâri, încalcă grav legea.”, a mai spus Cumpănașu.


Alexandru Cumpănașu, fost până în luna decembrie 2017 la Realitatea TV, cu emisiunea „Ambasador”, s-a mutat la Antena 3.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Renumit avocat si primar al NY: Clinton, familia de infractori numărul unu din America
Câte zile poţi sta în străinătate fără să fii obligat să anunţi Fiscul
18 pași prin care recunoști un analfabet funcțional sau un progresist
Nu doar americanii de la Bechtel au profitat de pe urma Autostrăzii Transilvania
DENUNŢ PUBLIC FACUT DE UN OFIŢER DE CONTRAINFORMAŢII ECONOMICE! JAFUL OMV PETROM IN ROMANIA!
Cataramă, la depunerea candidaturii: Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale. Eu sunt un mic Trump al PNL
Sinteza ultimilor ani de... "România lucrului bine făcut.." pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.
Ciocniri violente între mai mulţi protestatari şi poliţie, în cadrul unui protest în Kiev
Se aruncă BOMBA: 'PSD a făcut parte din planul de instalare al guvernului lui Iohannis
Casa Regala vrea 25 de milioane de Euro anual de la statul roman, Ciolos si Dragnea le-au promis ca incearca sa vada ce pot face, poporul roman doarme?
Ungurii dau marea lovitură! Vor să devină o super putere mondială /ce face Viktor Orban în timp ce Iohannis doarme
Scandal monstru! Klaus Iohannis, pus la zid de niște turiști! Gestul președintelui a stârnit REVOLTĂ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro