Reacția lui Paul Hitter după ce premierul a insinuat că statul va lua copiii părinților care refuză vaccinarea: „Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi”

Distribuie!by Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj amenințător pentru părinții care nu doresc să-și vaccineze copiii, realizând și o comparație în privința celor care sunt decăzuți din drepturi „pentru lucruri mai puțin grave”. Artistul plastic român Paul Hitter critică dur atitudinea premierului și consideră declarația acestuia „foarte periculoasă.” „Azi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj amenințător pentru părinții care nu doresc să-și vaccineze copiii, realizând și o comparație în privința celor care sunt decăzuți din drepturi „pentru lucruri mai puțin grave”.
Artistul plastic român Paul Hitter critică dur atitudinea premierului și consideră declarația acestuia „foarte periculoasă.”
„Azi prim ministrul Tudose, a dat o declarație, în care spunea că se gândeste la decăderea din drepturile parentale a celor care nu își vaccinează copiii. Mi se pare o declarație foarte periculoasă. Foarte periculoasă pentru o șleahtă de politcieni, și aici mă refer la toți, dar absolut la toți, care nu au reușit în 27 de ani nici măcar să termine o autostradă pentru noi și viitorul copiilor noștri.
Nu au reușit să ne ofere un standard de viață ridicat astfel încât să ne putem crește copiii fără griji. Nu au reușit să construiască niște spitale calumea. Ne-au alungat din țară, ne-au supt toată viața din noi. Ne-au vândut corporațiilor străine, corporații care storc creiere românești pe bani puțini și fără să plătească taxe. Ne-au vândut lemnul. Ne-au vândut pământul. Sufletele ni le-au vândut.
Și acum, la ordinele Big Pharma, jigodiile astea, vin și vor să ne ia copiii dacă nu îi vaccinăm. Dacă nu îi vaccinăm cu niște vaccinuri produse de străini, pline de chimicale, vaccinuri despre care nu se știe dacă fac bine sau mai mult rău. Păi voi aveți tupeul să veniți să ne luați copiii animalelor? Eu am un copil. Jur în fața oamenilor și a lui Dumnezeu că mi-l voi apăra cu prețul vieții. Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi.

Expresia “decazuti din drepturile parintesti” înseamnă ca ți se iau copiii. Pentru ca individul apartine statului. Copiii tai sunt ai statului, iar acesta poate sa facă ce vrea.
Si acum 4 chestii despre stat.

loading...

1) Deși este o noțiune abstractă , impalpabila, statul devine palpabil, prin organismele sale, atunci când vrea ceva. Copiii nu sunt luați de la părinți de către un club de șah sau de către Asociația Filatelica, ci de către miliție. Deci Miliția este împotriva oamenilor si apăra statul.

2) Ce este statul? Statul este o afacere care are drept activitate extorcarea cetățenilor, având drept scop final eliminarea lor fizica si acapararea bunurilor rămase. Actualmente nici un stat nu mai are o activitate programatica ce vizează sporirea populației si bunăstarea individului. In Rromania, ultimul lider luminat a fost Ceaușescu.

3) Ce ar trebui sa fie statul? Exact opusul a ceea ce este: garantul sporirii numerice si calitative a poporului, garantul securității, libertății si prosperității individului.

4) Având in vedere punctul 3, concluzia nu poate fi decât una: statul, așa cum este el azi, inseama exterminare, pedepse, privare de libertate. In prezenta statului așa cum este acum, individul nu poate fi nici liber, nici sănătos, nici inteligent, iar singura forma de bunastare legală presupune un parteneriat cu statul. Iată de ce, nu întâmplator, statul se perpetuează prin racolare periodica de complici din lumea negustorilor. Statul este o afacere in legătura cu alte state, iar împreuna formează o casa de afaceri globală care are ca obiect de activitate exterminarea globală.

In lupta împotriva statului, prima linie de apărare este chiar familia ta si cei apropiați. Pentru ca statul este îndrumător cu muncitorii sai supuși si necruțător cu oponenții! La poliție va suna întotdeauna cineva care te cunoaște.

In concluzie, pentru ca omul sa fie liber, statul trebuie sa dispară. El este o institutie de sorginte satanica, care a îmbrăcat multiple forme in tendința lui de a se perfecționa in gestionarea exploatării cetățenilor: monarhie, federatie, republica, principat, tiranie, dictatura, regat, imperiu etc.

Numitorul comun al formelor de guvernământ a fost mereu represiunea armata împotriva populației. Dacă statul – in orice forma a sa – a dorit sa îți ia copiii, a avut oameni pentru aceasta , precum si o LEGE in acest sens. Acești afaceriști – toti sunt indivizi cu probleme psihice si sexuale, defulate in complexe de superioritate – racolați dintre elementele cele mai neinzestrate ( tocmai ca sa poata fi controlabili) alcătuiesc statul. Ei NU pot genera ceva bun si nici nu sunt puși acolo in acest sens, ci cu intenția clară de a fura, a ucide, a îngrădi libertatea si a legifera toate acestea.
In acest context, va întreb ce reprezintă legea statului si votul cetățeanului?! Ele sunt Furt si Complicitate.

 


Din surse : activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

LEGISLAŢIA SECRETĂ după care este condusă România | Nimeni nu poate spune ce conţin aproape 500 de HOTĂRÂRI de GUVERN cu PUTERE de LEGE care au fost SECRETIZATE
Secretele Masoneriei demascate (Video)
Noapte bună, România !
Iniţiativa confiscării averilor ilicite ale demnitarilor a fost respinsă de Guvern
Cum distrugi o naţiune, prin alimentaţie . Cine se află, DE FAPT, în spatele expansiunii Lidl şi Kaufland în România
De ce NU suntem de acord cu „tinerii frumosi si liberi”
Regele Mihai a semnat pentru autonomia Transilvaniei in 1989, el este cel care a dat comanda uciderii lui Ceausescu si martirilor din 1989- Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989 ? Tradarea Regelui si Mugur Isarescu, omul de incredere a regalitatii, a fost pus in fuctie din 1990 pentru ca este verisor prin alianta cu Regele Mihai, iata dovada :
VAULT 7 Lovitură pentru CIA. Wikileaks a publicat "tone" de documente ale CIA în care dezvăluie cum telefoanele, calculatoarele şi televizoarele au fost transformate în instrumente de ascultare. Și Maşinile sunt controlate. CIA organizează cyberatacuri
EXPLOZIV! SOV pune punctul pe i | Băi GENERAŢIE, ambele găşti te-au minţit!
OTRAVIREA ALIMENTARA A POPULATIEI ROMANIEI/ Informatii esentiale despre CONSPIRATIA OMG (organisme modificate genetic), CODEX ALIMENTARIUS. Plus: Documentarul VIITORUL ALIMENTATIEI (video)
Zeci de mii de polonezi au incendiat steagul UE de Ziua Independenței: Ieri a fost Moscova, azi Bruxelles-ul e cel care ne ia libertatea!
Senatul trebuie să sesizeze CCR pentru un CONFLICT între CCR și DNA-Parchet. Parchetul General MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ prin SCULA PROGRESISTĂ numită LAZĂR: "Curtea Constituțională nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu".
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro