Răzvan Savaliuc, 20 de MOTIVE pentru care lumea care l-a votat pe Iohannis regretă enorm deja.

Distribuie!by Romani – cei care ati votat cu Iohannis – ati luat cea mai mare teapa! Este mesajul jurnalistului Răzvan Savaliuc. Acesta argumentează într-un editorial de pe Lumea Justiției de ce pentru România urmează o perioadă cumplită. loading...   Jurnalistul susține că în toata tara, la oamenii cu care vorbesti […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Romani – cei care ati votat cu Iohannis – ati luat cea mai mare teapa! Este mesajul jurnalistului Răzvan Savaliuc. Acesta argumentează într-un editorial de pe Lumea Justiției de ce pentru România urmează o perioadă cumplită.

loading...

 

Jurnalistul susține că în toata tara, la oamenii cu care vorbesti in ultimele zile, le vezi pe chip ingrijorarea. Oamenii se tem pentru viitorul lor, o spun deschis. ”Pai nu l-ati votat romani pe Iohannis? Nu sareati in sus de bucurie in seara de 24 noiembrie, mai ales cei in Diaspora, ca a fost alungata hidra pesedista? Nu aveti acum “Guvernul meu”? Si un viitor luminos inainte?” se revoltă Savaliuc. El mai scrie că nenorocirea e ca pentru romanii care au votat in “Duminica urii” la indemnul instigatorului national la ura si dezbinare, sufera acum toti romanii care simt pe pielea lor binefacerile “Guvernului meu.


”V-a prostit lenesul de la Cotroceni cu mesajele lui pline de ura, v-a orbit ratiunea si i-ati mai dat un mandat de 5 ani, desi stiati ca nu a facut absolut nimic in primul. V-ati taiat singuri craca de sub picioare, cum se zice pe romaneste! Acum primiti ce ati votat, caci stiati foarte bine ce ati votat, dar ura va era mai aproape de camasa! Unde sunt raurile de lapte si miere si cozile la intrarile in tara cu romanii gata sa se intoarca acasa?

 

 

-sare cursul valutar? Pupati-l pe Iohannis!


-cresc facturile la rate, leasing-uri si utilitati? Pupati-l pe Iohannis!

-sare Roborul? Pupati-l pe Iohannis!

-cresc preturile? Pupati-l pe Iohannis!

-nu se mai fac niciun fel de autostrazi? S-a ingropat autostrada Comarnic-Brasov? Pupati-l pe Iohannis!

-creste deficitul de tara de la 2,8 la 4,3% si vor interveni organismele internationale sa ne bage credite uriase pe gat? Cioclii de la FMI abia asteapta! Pupati-l pe Iohannis!

-ne-am indatorat intr-o luna de doua ori mai mult decat guvernarea anterioara (care nu era buna, era cah) si la dobanzi mult mai mari? Pupati-l pe Iohannis!

-se dau zeci de mii de bugetari afara ca sa-si aduca guvernul penelist amantele si protejatii in loc? Pupati-l pe Iohannis!

-magistrati care ati protestat impotriva legii, contra fostei guvernari, veti pierde vreo 2000 euro lunar la pensie, prin supra-impozitarea pe care v-o pregateste noua guvernare? Pupati-l pe Iohannis!

-se inchid toate programele fostei guvernari pentru fermieri si tineret? Pupati-l pe Iohannis!

-s-a sistat programul “Prima casa”? Pupati-l pe Iohannis!

-se vor reduce drastic pensiile speciale? Pupati-l pe Iohannis!

-cumva serviciile au pus control pe mai toata presa si nu mai aveti acces la informatii critice la adresa lui Iohannis? Pupati-l pe Iohannis!

-am aruncat deja cateva miliarde de euro in ultimele saptamani pe avioane F16 vechi de 35 ani si pe rachete depasite tehnologic? Pupati-l pe Iohannis!

-continua defrisarile masive de paduri operate de prietenii lui Iohannis? Pupati-l pe Iohannis!

-cumva s-au dat gazele de la Marea Neagra pe o sapca? Pupati-l pe Iohannis!

-bugetul va deveni tot mai sarac si trebuie luate 10 piei de pe micii intreprinzatori, caci de la multinationale nu mai e voie? Pupati-l pe Iohannis!

Pupati-l pe Iohannis romani (daca o sa-l mai gasiti prin tara) pana nu o sa mai puteti, ca el are grija sa va fie bine! El vegheaza la bunastarea voastra. E marele mester carmaci. El vegheaza necontenit ca celelalte partide sa dispara!

Si ura pe care v-o transmite va da viata, va tine de foame si va asigura viitorul. Si nu ati vazut inca nimic din ce va sa vina. Bravo romani! Nu ati invatat nimic de la Basescu. Si ala instiga la fel la ura! Sa traiti bine! P.S. – Nenorocirea e ca pentru romanii care au votat in “Duminica urii” la indemnul instigatorului national la ura si dezbinare, sufera acum toti romanii care simt pe pielea lor binefacerile “Guvernului meu”. Si in loc sa continuam spre prosperitate, ne intoarcem la austeritate”, a scris Răzvan Savaliuc.

Răzvan Savaliuc, 20 de MOTIVE pentru care Iohannis ”merită pupat”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro