Răzbunarea maneliştilor | Cum au răspuns mai mulţi tineri după bătaia din tramvaiul 41 Video

Distribuie!by loading... La două zile după ce patru tineri s-au bătut în tramvaiul 41, pentru că doi dintre ei ascultau manele, un grup de băieţi a fost filmat ascultând manele şi scuipând seminţe tot într-un vagon al tramvaiului 41, în semn de răzbunare pentru incident. Miercuri, pe Facebook, au apărut […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

tramvai_41_fara_pantograf_15641100

loading...

La două zile după ce patru tineri s-au bătut în tramvaiul 41, pentru că doi dintre ei ascultau manele, un grup de băieţi a fost filmat ascultând manele şi scuipând seminţe tot într-un vagon al tramvaiului 41, în semn de răzbunare pentru incident.

Miercuri, pe Facebook, au apărut imagini cu patru tineri care s-au bătut în tramvaiul 41 din Bucureşti, pentru că doi dintre ei ascultau manele şi nu au vrut să dea muzica mai încet. Clipul a devenit imediat viral pe internet iar Poliţia Capitalei anunţa că s-a autosesizat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.


La două zile, mai mulţi tineri au fost filmaţi de un călător, tot în tramvaiul 41, în timp ce ascultau manele, scuipau seminţe şi dansau, în semn de răzbunare pentru bătaia pe care au încasat-o miercuri ceilalţi doi tineri, scrie Mediafax.

Scenele au fost filmate de un călător şi postate pe internet. În clipul, care are puţin peste un minut, se vede cum mai mulţi călători privesc miraţi la tinerii care dansează şi bat din palme pe ritm de manele. La un moment dat chiar încep să strige “show, show, show.”


Bărbatul care îi filmează se aude pe înregistrare cum spune: “Este incredibil ce se petrece. Ce poate să facă în tramvaiul 41.”

La câteva secunde după, în discuţie intră şi un alt călător care declară ”eu singur nu pot să mă duc să mă lupt cu ei, dar dacă am fi uniţi aş veni.“

 

 

– See more at: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Două manipulări grosolane au scos lumea în stradă. Autorii lor sînt Klaus Iohannis şi Laura Codruţa Kovesi!
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
Politologul german Hardy Schloer: „Este în joc securitatea României, nu a Germaniei.”
UDMR, VICTORIE la CCR: Limba maghiară, obligatorie în spitale și centre sociale
Liviu Pleșoianu: ”Judecați pentru TRĂDARE!” Laura Codruța KOVESI, Florian Coldea, George Maior, toți trei ar trebui judecați pentru TRĂDARE sau, după caz, ÎNALTĂ TRĂDARE!
Tocmai la Sibiu, Mihai Poliţeanu a strîns peste 100 de sorosişti de tip #Rezist
Anunț ÎNFIORĂTOR: „România va fi lovită de un cutremur de 7,9 grade și de o secetă cumplită” !
Ludovic Orban este fiul unui securist sadic din orasul Stalin care batea lumea in comunism
Bătrână abandonată în gară de propria familie - rudele au păcălit-o că se vor întoarce: 'De o lună așteaptă'
Binomul se regrupează şi bagă cărbuni la greu
"BOMBA": Un infractor de talie internationala a fost capturat de autoritati !!!! D.N.A. si marea capturare !!!
Federaliştii progresişti de la conducerea UE pun presiune pe Ungaria după noua victorie a lui Orban în alegeri. UE cere Ungariei să apere valorile progresisto-globaliste ale blocului, după victoria electorală a lui Viktor Orban
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro