Razboiul continua in timp ce Ucraina se dezintegreaza ! Totul a inceput cu niste proteste ale unor tineri frumosi si liberi !

Distribuie!by loading... Parca a trecut deja mult prea mult timp de cand continua razboiul in Ucraina . Nu mai stie nimeni cand este pace sau razboi . Putin vegheaza ca o zeitate pagana care asteapta implacabil ca tara sa se dezbine . Nici cei mai optimisti ucrainieni nu mai cred […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Parca a trecut deja mult prea mult timp de cand continua razboiul in Ucraina . Nu mai stie nimeni cand este pace sau razboi .

Putin vegheaza ca o zeitate pagana care asteapta implacabil ca tara sa se dezbine . Nici cei mai optimisti ucrainieni nu mai cred ca vor mai scapa . Au inteles ca occidentul i-a parasit de mult , iar occidentalii au inteles de mult ca s-au intins mult prea aproape de barlogul ursului rus si s-au retras sfiosi mai aproape de granitele lor .


Totul a inceput cu euromaidanul . Ce nebunue , ce exuberanta , ce tineri , ce ong-uri occidentale care sprijineau lupta pentru democratie . Au urmat si ceva rezultate politice , a fost bucurie , tinerii frumosi si liberi pusesera mana pe  tara . Occidentalii credeau ca mai cucerisera o reduta iar companiile multinationale deja imparteau profiturile resurselor ucrainiene . Dar a venit o dimineata . cand au pornit televizoarele in insorita Crimee , taram de basm cucerit de rusi in urma unui razboi tocmai bun de facut filme la studiourile Mosfilm , au aparut cativa soldati rusi imbracati in negru precum cioclii din evul mediu care s-au postat in fata garnizoanelor ucriniene . Iar intreaga Crimee a fost anexata fara un foc de arma .

Cand ucrainienii au inceput sa-si strige jalea celor care ii incurajau in vremea euromaidanului au aparut tot felul de istorici care si-au amintit ca Crimeea a fost mereu a rusilor , ba ca Ucraina insasi nu a fost niciodata stat , ba ca Rusia a aparut in zona Kievului . Toate bune si frumoase dragi occidentali dar nu stiati acest lucru atunci cand apalaudati si finantati euromaidanul ?


Bineinteles ca pentru Putin a inceput expansiunea si a provocat un razboi civil care va duce la ruperea justificata sau nu a Ucrainei . Zilele trecute au reinceput cu mult mai multa violenta luptele in Ucraina . Vazand unde s-a ajuns oare cati dintre tinerii de atunci ar mai fi manifestat pentru interese occidentale la euromaidan ?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Motivul ascuns din spatele atacurilor asupra Bisericii Ortodoxe Române
Funcţionarii ANAF au ajutat grupul Euroavipo să fure peste 613 milioane de lei de la stat
Comisia Europeană sare la gâtul României: Legea dării în plată și creșterea salariului minim sunt riscuri! Nimic despre datoriile multinaționalelor sau despre cum se poate trăi timp de o lună cu 205 de euro
Iredentistii maghiari au marsaluit in Budapesta cerand DESTRAMAREA Romaniei (FOTO+VIDEO)
PLANUL MINERVA: ROMANIA DISTRUSA SUB DICTATURA BINOMULUI – A trecut un an de la scrisoarea celor 84 de academicieni care avertizau: “Alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei... Actiuni indreptate impotriva Statului si Poporului Roman... Solicitam institutiilor sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, contracara si pedepsi agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale si a stabilitatii statului de drept”
VIDEO SOCANT! Uitați ce fac IMIGRANȚII MUSULMANI în Suedia!
Ilie Șerbănescu: ”Schema Trump răstoarnă clișeele, de la pretinsele imperative ale globalizării și dispariției națiunilor, la ipocriziile mârșave ale așa-numitei „political correctness“!
S-a rupt „lanțul de iubire”? Iohannis: Există o sumă care nu s-a încasat la buget din motive pe care trebuie să le explice fostul guvern. Cioloș: E mai simplu să dai vina pe tehnocrați
Sexul la GRĂDINIŢĂ: Homosexualitate, Avort, Schimbarea SEXELOR
Urâciunea pustiirii: Olanda deschide calea (și) pentru legalizarea pedofiliei
Facebook a cerut mai multor spitale acces la datele medicale ale pacienţilor
Cum a scăpat Iohannis de condamnare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro