Razboiul continua in timp ce Ucraina se dezintegreaza ! Totul a inceput cu niste proteste ale unor tineri frumosi si liberi !

Distribuie!by loading... Parca a trecut deja mult prea mult timp de cand continua razboiul in Ucraina . Nu mai stie nimeni cand este pace sau razboi . Putin vegheaza ca o zeitate pagana care asteapta implacabil ca tara sa se dezbine . Nici cei mai optimisti ucrainieni nu mai cred […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Parca a trecut deja mult prea mult timp de cand continua razboiul in Ucraina . Nu mai stie nimeni cand este pace sau razboi .

Putin vegheaza ca o zeitate pagana care asteapta implacabil ca tara sa se dezbine . Nici cei mai optimisti ucrainieni nu mai cred ca vor mai scapa . Au inteles ca occidentul i-a parasit de mult , iar occidentalii au inteles de mult ca s-au intins mult prea aproape de barlogul ursului rus si s-au retras sfiosi mai aproape de granitele lor .


Totul a inceput cu euromaidanul . Ce nebunue , ce exuberanta , ce tineri , ce ong-uri occidentale care sprijineau lupta pentru democratie . Au urmat si ceva rezultate politice , a fost bucurie , tinerii frumosi si liberi pusesera mana pe  tara . Occidentalii credeau ca mai cucerisera o reduta iar companiile multinationale deja imparteau profiturile resurselor ucrainiene . Dar a venit o dimineata . cand au pornit televizoarele in insorita Crimee , taram de basm cucerit de rusi in urma unui razboi tocmai bun de facut filme la studiourile Mosfilm , au aparut cativa soldati rusi imbracati in negru precum cioclii din evul mediu care s-au postat in fata garnizoanelor ucriniene . Iar intreaga Crimee a fost anexata fara un foc de arma .

Cand ucrainienii au inceput sa-si strige jalea celor care ii incurajau in vremea euromaidanului au aparut tot felul de istorici care si-au amintit ca Crimeea a fost mereu a rusilor , ba ca Ucraina insasi nu a fost niciodata stat , ba ca Rusia a aparut in zona Kievului . Toate bune si frumoase dragi occidentali dar nu stiati acest lucru atunci cand apalaudati si finantati euromaidanul ?


Bineinteles ca pentru Putin a inceput expansiunea si a provocat un razboi civil care va duce la ruperea justificata sau nu a Ucrainei . Zilele trecute au reinceput cu mult mai multa violenta luptele in Ucraina . Vazand unde s-a ajuns oare cati dintre tinerii de atunci ar mai fi manifestat pentru interese occidentale la euromaidan ?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro