Războiul civil din statul adânc occidental se intensifică cu arestări în masă în Washington DC

Distribuie!by Războiul civil din statul adânc occidental se intensifică cu arestări în masă în Washington DC Lupta pentru putere și războiul civil nedeclarat de la vârful guvernului secret occidental s-au intensificat radical în săptămâna trecută, cu arestări masive ale gangsterilor Khazari în jurul Statelor Unite și din alte părți, confirmă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Războiul civil din statul adânc occidental se intensifică cu arestări în masă în Washington DC


Lupta pentru putere și războiul civil nedeclarat de la vârful guvernului secret occidental s-au intensificat radical în săptămâna trecută, cu arestări masive ale gangsterilor Khazari în jurul Statelor Unite și din alte părți, confirmă mai multe surse. A existat, de asemenea, o declarație a președintelui US – Donald Trump, care recunoaște Ierusalimul ca și capitală a Israelului, într-o mișcare care nu este ceea ce pare. Vom discuta mai departe.

loading...

În primul rând, trebuie să ne uităm la evenimentele extrem de neobișnuite care au loc în California. În aceste zile, cetățenii acestui stat trebuie să se simtă ca cei din Insula Solomon din timpul celui de-al doilea război mondial, când japonezii și americanii luptau pe pământul lor. Există acum foarte multe dovezi că armele energetice, cum ar fi laserele, sunt folosite de facțiuni opuse asupra Californiei, sunt de acord surse din Pentagon și NSA.


Căldura este pornită artificial, iar focul din Bel Air – Los Angeles, se îndreaptă spre baza subterană din Getty Center, în timp ce focul din San Diego se pare că se îndreaptă spre Camp Pendleton care este baza marinei americane“, notează surse din Pentagon. Au apărut videoclipuri care arată cum raze masive laser sunt proiectate din cer și declanșează incendiile. În plus, clădirile sunt complet distruse de foc, în timp ce copacii care sunt lîngă ele sunt nevătămați


https://www.metabunk.org/unburned-trees-next-to-burned-down-structures-as-evidence-of-secret-energy-weapons.t9168/

Ceea la ce asistăm, este vânătoarea unor membri ai unei facțiuni Khazare din California care sacrifică sistematic și torturează copii și care le mănâncă carnea, spun sursele White Dragon Society. Înțelegem că acest lucru este atât de groaznic încât este greu pentru mulți dintre noi să credem. Unii cititori au citit un articol pe care l-am editat săptămâna trecută probabil, în care directorul / actorul de la Hollywood – Mel Gibson, vorbind despre elitele de la Hollywood că mănâncă carne de copil, era dezinformare. Este adevărat că noi nu am confirmat acest lucru. Cu toate acestea, așa-numitele organizațiile de știri în masă, cum ar fi The New York Times, raportează acum că Departamentul de Justiție al SUA investighează organizația eugenică Planned Parenthood pentru că a vândut carnea și organele unor copii avortați.

http://www.breitbart.com/big-government/2017/12/07/justice-department-launches-federal-investigation-planned-parenthood/

Sataniștii Khazari care desfășoară astfel de activități ne-au condus atât de mult încât se simt în siguranță și astfel în mod public își expun simbolurile lor în întreaga lume. De exemplu, clădirea Bank of Japan (BOJ), construită în 1882, are o emblemă de familie deasupra porții sale principale și a intrărilor laterale. După cum puteți vedea din fotografiile de mai jos, emblema aparține familiilor regale khazare. Cei doi lei sunt o marcă heraldică, cunoscuți ca Leul lui Iuda, însemnând că oamenii ce afișează acest simbol sunt descendenți ai regelui David. În mijlocul emblemei este ochiul lui Horus, la fel cum îl vedem pe bancnota actuală de un dolar. În altă ordine de idei, Japonia este condusă de Kazarii sataniști din Zug, Elveția. Familia regală japoneză folosește ca simbol crizantema, care nu este a lor.

Un purtător de cuvânt al Bank of Japan, afirma: ,,Poziția noastră oficială este că nu știm ce înseamnă această emblemă.”

În ciuda ofuscării BOJ, este mai mult ca evident că Japonia, din 1863 este colonie sionisto-khazară. Ultimele surse din Pentagon afirmă că: ,,În timp ce mulți îl echivalează pe rocket man (omul rachetă) cu grăsunu (cum l-a etichetat D.Trump pe Kim Jong Un), adevăratul rocket maneste Elon Musk de laSpace X , fondat de Obama, care înarmează Coreea de Nord.” Nu este străin nici de conexiunea info/dezinfo a Mosad/Israel prin DEBKA, de care se lăuda vis-a-vis de armele nucleare ale mafiei khazare din Coreea de Nord. Dovezile au ieșit la suprafață deoarece fostul secretar al apărării Donald Rumsfeld a ,,ciripit” după ce a fost pus în fața dovezilor că compania al cărei director era și care avea afaceri cu Coreea de Nord, a furnizat acesteia plutoniul, ingredientul principal în fabricarea unei arme nucleare, surse din Pentagon spun.

,,Rumsfeld a fost ca un căpitan de navă, când s-a alăturat procurorului Robert Mueller, fost marinar, care l-a anchetat pe fostul vicepreședinte Dick Cheney, ce a fost implicat împreună cu Bush și alții din Israel în 9/11 și alte crime.” sursele spun. Cu o zi înainte de evenimentul 9/11, Rumsfeld spunea oficial că lipsesc 2,3 trilioane de dolari din bugetul apărării. Acum Departamentul Apărării este ,,sub un imens și fără precedent audit asupra fraudelor și abuzurilor cu scopul de a recupera trilioanele făcute dispărute de către statul adânc”, spun sursele.

Congresul este de asemenea sub presiune pentru a trece legislația privind auditul asupra Rezervei Federale (menționez că de la înființarea ei, în 1913 nu s-a făcut niciun audit asupra ei, n.b.). Pentru aceasta circa 30 de congresmeni și senatori sunt sub presiune, unii dintre ei demisionând deja, precum senatorul Al Franken și congresmenul John Convers. Presiunea continuă de asemenea asupra administrației Trump. ,,Este sfârșitul facțiunii Jared Kushner (ginerele mai mare al lui Trump), Dina Powell a fost scoasă din Casa Albă și Goldmanite (consilierul economic al lui Trump) și va urma Gary Cohn,” spun sursele. ,,Kushner însuși a fost pus sub acuzare, ca agent acoperit al Israelului ”(cum este la noi fostul premier Răzvan Ungureanu zis Unguentul, n.b.), surse ale Pentagonului afirmă.

Raidul marinei din 18 noiembrie din sediul central al CIA, a pus capăt operațiunii Mockingbird prin care corporațiile media The Washington Post, The New York Times, Bloomberg, ABC, CNN și altele, au fost puse să ceară scuze public pentru poveștile inventate despre Trump. Ele au fost forțate de asemenea să dezvăluie adevărul despre vânzările de carne de copii, de către Planned Parenthood. Raidul marinei s-a desfășurat pornind din două baze ale sale aflate la 180 de mile distanță de sediul central CIA din Langley, Virginia. Acesta a fost destul de convingător pentru a accepta ca serviciile de informații ale marinei să confiște baza de date ale calculatoarelor, spun sursele. Aceasta înseamnă o presiune mare asupra Departamentului de Justiție, iar FBI – ul a început anchetele, spun surse ale Pentagonului.

În orice caz, strategii Pentagonului spun că doborârea apropiată a cabalei se va datora numai militarilor. Asta înseamnă tăierea ,,postului de ascultare” care era CIA și dezasamblarea nivelului de jos al trupelor de linie. În cazul khazarilor, asta înseamnă desființarea gangsterilor MS-13, proxeneți ai cercurilor pedofile din SUA și a altor criminali. Aceștia vor fi forțați să spună cine sunt și unde se ascund boșii lor.

Toate aceste mișcări l-au făcut pe Trump să recunoască săptămâna trecută Ierusalimul, capitala Israelului. Aceasta a făcut ca de-a lungul întregii lumi, oamenii să creadă că Trump este un agent sionist. Oricum, Pentagonul spune că ,,această mișcare de ură globală împotriva Israelului a fost calculată, pentru a doborî mafia khazară”. Sursele spun că SUA, încă refuză să recunoască orașul Ierusalim ca și capitala Israelului, în pașapoarte, hărți și documente oficiale. ,,Mutarea ambasadei SUA la Ierusalim nu se va întâmpla. Ordinul lui Trump are efect abia peste 6 luni de la semnare. Multe lucruri se vor mai întâmpla până în Mai 2018”, spun sursele CIA. Tot aceste surse spun că ,,Vaticanul deține Israelul până în această zi”.

Loja francmasonică Propaganda Due (P2), care deține Vaticanul este sigură că ceva mare se întâmplă. Când am vizitat sediul central al lor, mi-au spus că planifică un mare eveniment de inginerie socială, în jurul mișcărilor corpurilor celeste. În acest front, noi suntem în mijlocul cercului a trei superluni. Prima va fi în 3 decembrie. Următoarele două vor fi pe 1 și 31 ianuarie 2018. Superluna din 31 ianuarie va fi Lună Albastră și va coincide cu eclipsă de Lună. Aceasta corespunde cu termenul limită de plată a datoriilor guvernului american. Khazarii care au furat controlul sistemului financiar al SUA, vor tăia (întrerupe) plata tuturor salariilor militarilor și salariaților guvernamentali de la acea dată. Pălăriile Albedin agențiile guvernamentale pregătesc deja un plan pentru o astfel de eventualitate.

Aceasta înseamnă că va fi mai mult haos peste tot în SUA, iar UE va cunoaște un nou val de turbulențe. Militarii chinezi și ruși sunt gata să preia câmpurile petroliere din Libia din mâinile mercenarilor angajați ai facțiunilor mafiei khazare din Franța, Marea Britanie și Italia. Restul Africii o să urmeze. Militarii SUA vor fi în stand by în tot acest timp, iar fără petrolul libian și resursele Africii dolarul va deveni penny, iar euro al UE va cunoaște mari turbulențe.

Vorbind despre sistemul financiar, khazarii ce dețin băncile centrale și care tipăresc banii, vor crea ultima bulă financiară în piața de stocuri și obligațiuni. Asta deoarece o mare parte dintre acești bani fierbinți fug înspre criptomonezi precum bitcoin, deoarece acesta crește vertiginos (valoarea afișată este 1B= 15.000 $, n.b.). Aceasta poate fi o bulă, dar astfel de bule sunt deja obișnuințe și au fost folosite de multe ori de mafia khazară (toate crizele financiare au fost create astfel, de ei, ultima în 2008, n.b.). Chiar dacă această bulă apare, pe termen lung, blocajele reprezintă cu siguranță o îmbunătățire tehnică și este posibil să înlocuiască o mare parte a arhitecturii financiare actuale.

Este interesant de notat că țări ce dețin mult aur precum Rusia, India, China și Indonezia sunt împotriva Bitcoin. Cei care nu o fac, precum Japonia și SUA, se grăbesc să intre în el. Dacă tu nu poți mânca Bitcoin, nu mănânci nici aur, de asemenea. La sfârșit, Societatea Dragonul Alb se așteaptă ca aceste două facțiuni să fie forțate să recunoască, că ultima monedă este viața însăși. Chiar acum viața de pe Pământ este sub atac, iar umanitatea TREBUIE să se unească pentru a salva planeta și civilizația umană.

Notă blogger: După cum ați putut citi ne așteaptă zile grele la anul, chiar de la început. Vă recomand să nu cheltuiți de sărbători, să vă țineți banii cash în casă, faceți-vă rezerve de hrană și apă, căci sistemul financiar s-ar putea să colapseze și probabil să fie înlocuit. Chiar așa să fie, băncile nu vor mai funcționa vreo 2-3 săptămâni, conturile vor fi blocate și ATM-urile la fel. Care aveți depozite scoateți-vă banii, dacă vreți să-i mai vedeți. În SUA sunt pregătite deja noile bancnote ce vor înlocui actualele bancnote FED, euro se va prăbuși, cum zicea și Fulford, așa că…..

Drum drept spre Lumină!

 

Sursa: https://eraoflight.com

https://burebista2012.blogspot.ro/

Benjamin Fulford

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Gral. Iliescu, acuzații șocante contra SRI și SUA, Dragnea are dreptate!
Mugur Isărescu, acuzat de DIICOT că a făcut jocurile unui grup infracțional: Nu a acționat în interesul statului român
O prima varianta a machetei hotelului Aro Palace fara demolarea bisericii reformate, directorul ONT nu a fost de acord cu aceasta varianta
PSD, Pro România și ALDE vor ca românii să nu mai plătească facturile la utilități timp de 3 luni, iar restanțele să fie eșalonate pe o perioadă de 12 luni, fără dobânzi și penalități
Qatar-ul, cea mai bogată țară din lume, va fi distrusă? Ce ascunde blocajul celorlalte țări arabe?
Liberalii NU susțin amendamentul senatorului Marius Nicoară: Vrem vaccinare obligatorie!
Thereza May anunta ca va legaliza "pedofilia" | "protectoarea" curtii Casei Regale !! (VIDEO)
Euro un nou record istoric | Devalorizarea leului se datoreaza supermarketurilor, firmelor straine din Romania si lipsei industriei romanesti
„Atunci când plagiază Ponta, sar toți propagandiștii pe el și când plagiază Kovesi, nu mai contează”
România, fruntașă la numărul de MASONI. Sunt 40.000 de români INSCRISI în Loja Masonică ! Si dupa cum spunea Albert Pike Marele Maestru Mason 33 grade: ''Lucifer este aducatorul de lumina, Dumnezeul universului''
La 19 ani după: Apelul intelectualilor, în frunte cu Liiceanu, Patapievici și Tismăneanu, pentru susținerea bombardamentelor NATO asupra Serbiei, realizate fără acordul ONU
Rugaciune! AM FOST DAT IN JUDECATA DE ORGANIZATORUL CONCERTULUI ROCK, MI SE CER DAUNE MORALE DE PESTE 1 MILIARD DE LEI
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro