Răutatea îmbătrâneşte creierul – Fii bun, îți va fi mai bine

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ostilitatea, lipsa de empatie si de incredere in ceilalti manifestate in tinerete diminueaza facultatile cognitive. In timp, situatia se agraveaza, avertizeaza neurologii.

loading...

Studiul a fost efectuat de Universitatea din Geneva pe 3.000 de persoane care la inceputul cercetarii aveau varsta de 25 de ani, in medie. Un chestionar initial a evidentiat trasaturile de personalitate ale participantilor, trasaturi care au fost reevaluate periodic, potrivit neurology.org.


Dupa un sfert de secol, participantii la studiu au fost testati pentru a determina abilitatile lor cognitive, in special memoria si rationamentul, scrie adevarul.ro.

In urma studiului, a rezultat ca tot ceea ce compune asa-numitul „caracter rau“ la varsta tineretii, ostilitatea, impulsivitatea, agresivitatea, lipsa de empatie si de incredere in ceilalti au deteriorat puterea creierului, astfel incat performantele profesionale au fost mai mici, iar depresia nu a lipsit. Dificultatile de a gestiona stresul, problemele de autocontrol si adaptare au fost alte elemente semnificative.


Cercetatorii au mai observat ca impactul asupra facultatilor cerebrale este unul pe termen lung, iar cu timpul situatia devine si mai grava, pe masura ce persoana avenseaza in varsta. Cercetatorii apreciaza ca „acest lucru sugereaza ca interventii menite sa promoveze interactiunile sociale pozitive la adolescenti si adultii tineri ar putea contribui la reducerea riscului de deteriorare cognitiva la o varsta mai inaintata”.

 

Răutatea îmbătrâneşte creierul – Fii bun, îți va fi mai bine

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXPROPIEREA ROMÂNILOR ŞI SCOPUL FINAL: TRANSILVANIA, NUMAI PENTRU PROPRIETARI UNGURI ŞI GERMANI, ROMÂNII ÎN GAZDĂ!
VREM AUTONOMIE TERITORIALĂ PENTRU ROMÂNII DIN UNGARIA
Tehnocraţii cumpără trenuri din Franţa la suprapreţ, deşi au Softronic-ul la Craiova
De ce bulgarii si maghiarii au curentul mai ieftin ca noi
Ungaria si Polonia vor intra in SUA fara Viza. Romania multumeste pentru sapca si cu resursele de gaze din Marea Neagra date GRATIS !!
DNA și Moscova, sfârșitul lui Grindeanu
Dupa cum am spus, corporatiile imperialiste dau liber la sclavi sa mearga la proteste .
Profesorul Ion Coja: „Eu am cu ce să conving electoratul să nu-l mai voteze pe Iohannis!”
PENTRU O MINCIUNA NORMALA – Busit din toate partile de romani sa iasa in fata natiunii, Klaus Iohannis a trantit o minciuna cat toate cele sase case: “Nu am avut niciodata un dosar penal in sensul sa fiu cercetat penal”. Lumea Justitiei publica din nou documentul care dovedeste ca Iohannis a fost urmarit penal de procuroarea DNA Claudia Rosu pentru abuz in serviciu. Werner a avut calitatea de invinuit, echivalentul suspectului de azi (Adresa)
Generalul de brigadă Vasile Hermeneanu: „Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, venali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!”
Comisia Europeană sancționează România pentru legea care impune hypermarketurilor să vândă produse românești. Deputatul PNL, Daniel Gheorghe: E o formă de presiune pentru a renunța la inițiativele care promovează capitalul autohton
Iohannis: Până în 2020, 70% din instituțiile din România vor avea experți în egalitatea de gen ( homosexualizarea instituțiilor și a statului)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite