Răspuns total după declarația de război a lui Trump: “lovituri nucleare oribile”

Distribuie!by loading... Phenian, pentru Trump: “SUA se vor confrunta cu lovituri nucleare oribile și o mizerabilă ruină finală”. RPD Coreeană amenință dur și “marionetele din sud” BUCUREȘTI, 20 sept — Sputnik. După ce ieri, în cadrul sesiunii ONU, președintele SUA a lansat chiar de la tribuna celui mai înalt for mondial o veritabilă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Phenian, pentru Trump: “SUA se vor confrunta cu lovituri nucleare oribile și o mizerabilă ruină finală”. RPD Coreeană amenință dur și “marionetele din sud”

BUCUREȘTI, 20 sept — Sputnik. După ce ieri, în cadrul sesiunii ONU, președintele SUA a lansat chiar de la tribuna celui mai înalt for mondial o veritabilă declrație de război la adresa Coreei de Nord, în această noapte Phenianul a replicat pe măsură. Ba chiar… peste măsură, având în vedere că replica este, de fapt, nu la discursul exploziv al lui Trump, ci la noile sancțiuni! Se vede că reacțiile (verbale) al RPD Coreeană au un oarecare defazaj. Iată comunicatul integral al Phanianului, transmis prin agenția oficială KCNA.

“SUA au pregătit o altă “rezoluție de sancțiuni” la Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite, ca parte a amenințării sale militare fără precedent, a sancțiunilor și a blocării pentru a înăbuși RPDC.

SUA descrie descurajarea nucleară a RPDC pentru autoapărare drept “cea mai mare amenințare la adresa păcii”, dar nu este decât o logică rușinoasă și o faptă de tâlhari pentru a-și justifica crimele împotriva păcii din Peninsula Coreeană.

Donald Trump

RPDC a avut acces la tot și a realizat tot ce putea în ciuda celor mai dure sancțiuni și blocări ale forțelor ostile și este o iluzie să crezi că RPDC poate fi forțată a-și schimba atitudinea prin noile “sancțiuni”.

Sancțiunile, presiunile, amenințările și șantajul unor inamici vor oferi RPDC posibilitatea de a-și întări determinarea, ceea ce va aduce mai multă rușine inamicilor săi.

RPDC, care a devenit statul cel mai puternic cu arme nucleare, în ciuda dificultăților și proceselor fără precedent, nu se teme de nicio sancțiune, presiune și război. Acum este pe deplin pregătit să distrugă bazele dușmanilor cu lovituri ferme și preventivă, la cel mai mic semn de provocare.

În cazul în care SUA optează pentru confruntare și război în cele din urmă, sfidând poziția strategică a RPDC, puterea nucleară a Juche (doctrina politică a RPDC, n.n.) și a unui gigant militari mondial, SUA se va confrunta cu lovituri nucleare oribile spre o mizerabilă ruină finală”.

Dar, Phenianul a transmis și in aș doilea mesaj, împotriva Coreei de Sud, aliatul SUA. Astfel, după ce se recomandă ca fiind “un stat nuclear la nivel mondial”, RPD Coreeană iau în “eforturile disperate de a scăpa de inferioritatea militară” ale sudului. Phenianul reclamă manevrele bombardierelor strategice ale SUAdin Guam peste Peninsula Coreeană, dar și cererile sudului pentru prezența navelor cu sisteme Aegis, a submarinelor nucleare și a grupurilor de transportoare cu armament nuclear.

“Ei (conducătorii de la Seul) au devenit atât de ocupați să introducă hardware-ul ultramodern din S.U.A., încât președintele SUA Trump a dezvăluit intenția de a le vinde arme, spunând că “permite Coreei de Sud să achiziționeze hardware militar sofisticat””.

RPD Coreeană acuză intenția “ministrului marionetă al Apărării, Song Yong Mu” de a “redistribui armele nucleare tactice din SUA în peninsulă, precum și ideea unui refendum organizat de “forțele conservatoare, inclusiv Partidul Libertății Coreeană”, care vor să strângă 10 milioane de semnături pentru o scrisoare președintelui SUA privind armele nucleare și “necesitatea restabilirii echilibrului nuclear”, deoarece nordul a dezvoltat arme nucleare “cunoscute ca o armă absolută” și amenință “existența Coreei de Sud și a poporului său”.

Prin acțiunea lor, “marionetele de la Seul” nu fac decât să recunoască statutul de putere nucleară al RPDC, statul pe care au încercat mult timp să-l nege — utilizând toate mijloacele.

“Apelul la redistribuirea armelor nucleare tactice din SUA și afirmația că Seulul “va merge singur pe calea nucleară” vor cauza o probleme mai grave”, se spune în mesajul transmis de Phenian, care consideră că sudul nu va mai putea face nici un pas de acum fără acordul SUA.

În cazul în care Coreea de Sud va afecta echilibrul nuclear în regiune și va opta pentru “a merge în domeniul nuclear” în fața unor provocări economice, politice și militare imense din partea țărilor vecine pentru desfășurarea umilitoare a sistemului THAAD, pericolul care va apărea va depăși imaginația”.

În acest sens, Phenianul citează o analiză a… revistei americane “National Interest”, care anelizează intenția lui Trump de a nu se opune intrării independente a Japoniei și Coreii de Sud în rândul statelor cu capaciăți militare nucleare. Revista a spus că, deși nu este ce mai înțeleaptă cale, ar fi totuși mai bine decât să situația în care SUA să fie avanpostul unei confruntări dezastruoase.


Read more: https://ro.sputnik.md/International/20170920/14628911/raspuns-total-declaratie-razboi-trump-lovituri-nucleare-oribile.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Jaful secolului – Privatizarea SNP PETROM
De ce l-a sprijinit Germania pe Traian Băsescu. Mircea Coșea arată cum profită de România
Avocatul lui Iohannis ,ofițer de securitate, turnător al lui Iulius Filip, soția Carmen Mușat i-a scris cărțile "anticomuniste" lui Iohannis
SRI CONDUCE ROMANIA. NICI CSAT NU-L POATE CONTROLA – Nu exista sanse sa-i aflam pe acoperitii din Justitie. Consilierul lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache: „CSAT nu are instrumente pentru a verifica 23.000 de magistrati... CSAT poate sa ia acele declaratii si sa le trimita institutiilor, iar institutiile raspund. Raspunsul a fost: nu exista ofiteri acoperiti. Nu exista capacitati proprii ale CSAT de a umbla dupa ofiteri acoperiti. Eu am anumite dubii asupra acestei proceduri”
Juncker și Tusk i-au cerut lui Cioloș primirea unui NUMĂR MAI MARE DE MIGRANȚI
Tensiuni fără precedent la graniță! România, vizată de furia lui Putin. Liderul Rusiei a pregătit rachetele
Politologul german Hardy Schloer: „Este în joc securitatea României, nu a Germaniei.”
Fox News: Meryl Streep îl desființează pe Donald Trump, dar ridică în slăvi un pedofil!
Cu miliarde de euro dați la SRI și DNA ca să facă poliție politică, voi mai vreți autostrăzi și spitale?
Masoneria, lovită la finanțare. Magistrații masoni pot ajunge pe mâna DNA
Încă un templu MASONIC gigant se ridică în București, impotriva acestui templu satanic nu se opune nimeni ?
Acum 75 de ani a început al Doilea Război Mondial, cea mai sângeroasă conflagrație din istoria omenirii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro