RAPORTUL MCV SUBMINEAZA JUSTITIA – Avocata Angela Ciurea acuza: „Experti indoctrinati de personaje cu frustrari… Raportul e urmarea a ani de zile in care Romania s-a batut cu pumnu-n piept cat de corupta e, cu caciula-n maini pe la porti straine… Justitia se face in sala de judecata, nu prin saloanele imperiale, intre doua cafele americanesti!” Judecatoarea TMB Adina Ghita: „Nu-mi pot imagina ce au simtit colegii incercati de bocancul DNA cand au citit alegatiile cu privire la SIIJ si DNA”

Distribuie!by   loading... Tot mai multi profesionisti ai dreptului denunta public mizeriile continute in ultimul raport MCV. Dupa avocatii Gheorghe Piperea (click aici pentru a citi), Radu Chirita (click aici pentru a citi) si Aurelian Pavelescu (click aici pentru a citi), dar si dupa judecatoarea Madalina Afrasinie (click aici pentru a citi), alte doua voci […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Tot mai multi profesionisti ai dreptului denunta public mizeriile continute in ultimul raport MCV. Dupa avocatii

Gheorghe Piperea (click aici pentru a citi),


Radu Chirita (click aici pentru a citi) si

Aurelian Pavelescu (click aici pentru a citi), dar si dupa judecatoarea


Madalina Afrasinie (click aici pentru a citi),

alte doua voci puternice isi fac auzita stupefactia in fata maculaturii produse de contopistii de la Bruxelles.

Raport MCV aici : https://media.stiripesurse.ro/other/201910/media-157175227698432500.pdf

De data aceasta, vorbim despre avocata Angela Ciurea (fosta sefa interimara a DIICOT – foto stanga) si despre judecatoarea Adina Ghita, de la Tribunalul Bucuresti (foto dreapta), care n-au mai putut rabda sa le fie insultata inteligenta de catre autorii anonimi ai penibilului raport MCV.

Miercuri, 23 octombrie 2019, fosta adjuncta DIICOT Angela Ciurea a scris pe Facebook ca lucratura politrucilor de la Bruxelles nu este nimic altceva decat rezultatul indoctrinarii la care s-au dedat fel de fel de personaje bizare din Romania, care s-au inghesuit sa se caciuleasca nu doar in fata vest-europenilor, ci si pe la american, varsandu-si frustrarile legate de incercarile de reformare a justitiei autohtone. Iar pentru ca peisajul sa fie pe deplin gretos, acesti scandalagii pur si simplu au ascuns sub pres gunoiul atator si atator ani in care securistii au jucat in picioare orice idee de justitie corecta, adauga avocata Ciurea.

Redam mesajul de pe Facebook al Angelei Ciurea:

Sa ma mai lasati cu MCV-ul secolului, intocmit de expertii vietii, indoctrinati de catre te miri ce personaje defileaza pe la Bruxelles sa-si expuna neimplinirile generatoare de frustrari de pe meleagurile mioritice, unde incepuse lumea sa se prinda cam cat si ce pot domniile lor sa realizeze spre binele patriei! Hai sa terminam cu vaicareala si sa ii intrebam pe acesti ”exponenti nationali” ce bine vad ei in colaborarile securistoide care au transformat Romania intr-o tara de puscariabili si cam care e procentajul de corupti (ala real, nu raportat) in Edenul european? Sa ne intelegem, nu spun ca justitia e perfecta, dar… acest raport este urmarea a ani de zile in care Romania singura s-a batut cu pumnul in piept cat de corupta este, cu caciula in maini pe la porti straine, in loc sa ne facem curatenie in liniste, corect, legal si, mai ales, fara ura. La ce va asteptati?! Vorba aceea: rufele se spala in familie, nu in piata publica! Tot asa, justitia se face in sala de judecata, nu prin saloanele imperiale, intre doua cafele americanesti!”

La randul ei, distribuind postarea Angelei Ciurea, judecatoarea Adina Ghita pune accentul pe legitimitatea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, amintind, in contrapondere, umilintele pe care au fost nevoiti sa le indure numerosi romani, inclusiv magistrati, din partea Directiei Nationale Anticoruptie.

Prezentam mesajul judecatoarei de la Tribunalul Bucuresti (vezi facsimil):

Acelasi sentiment.

Dubla masura si redusa intelegere a realitatilor din justitia romaneasca, ca si autismul institutional sunt un factor de presiune extrem de greu si chiar dureros pentru mentinerea unei stari de lucruri care, in multe locuri, a ingenuncheat magistratura.

Nu imi pot imagina ce au simtit colegii incercati de bocancul DNA cand au citit alegatiile cu privire la SIIJ si DNA.

Acest MCV induce o senzatie de neputinta profunda prin recomandarile care vizeaza Justitia, primul gand uman care apare in contact cu el fiind ” Nu ar mai crede asta daca ar fi fost in vizorul DNA. In concret, nu in imaginatia din zonele aerate unde nici musca nu a mai patruns de decenii. “

Sper doar ca aceia care au luptat pentru magistrati nu se vor lasa impresionati de aceste concluzii si vor explica pana la epuizare si pana se va intelege si acolo, ca, asa cum a fost cu DNA, nu mai trebuie sa mai fie niciodata. Cu nicio institutie.

Poate, la un moment, realitatea va ajunge la umanitatea ce se presupune a fi si in membrii Comisiei MCV si ii va convinge sa vada lucrurile asa cum au fost cu adevarat si sa nu mai militeze pentru mentinerea unor metode brutale de control a magistratilor”.

sursa: https://www.luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro