RAPORT UE: Cele mai multe persoane traficate în UE provin din România. O mare parte sunt copii!

Distribuie!by Cel de al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate în combaterea traficului de persoane, publicat în decembrie 2018, arată că România se menține printre primele țări de proveniență a victimelor traficului. Mai precis, este menționată prima în acest top: loading... „Primele cinci țări UE de cetățenie a victimelor înregistrate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cel de al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate în combaterea traficului de persoane, publicat în decembrie 2018, arată că România se menține printre primele țări de proveniență a victimelor traficului. Mai precis, este menționată prima în acest top:

loading...

„Primele cinci țări UE de cetățenie a victimelor înregistrate au fost România, Ungaria, Țările de Jos, Polonia și Bulgaria. Este vorba despre aceleași țări ca în perioada 2010-2012 identificate în primul raport al Comisiei privind progresele înregistrate.”

Al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate cu privire la combaterea traficului de persoane (2018)

Documentul mai arată că aproape UN SFERT din persoanele traficate în UE sunt COPIII:


Copiii au reprezentat aproape un sfert (23 %) din victimele înregistrate.

Al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate cu privire la combaterea traficului de persoane (2018)

Peste două treimi (68%) din persoanele traficate sunt femei, iar peste jumătate (56%) din persoanele traficate sunt traficate cu scopul exploatării sexuale, se mai arată în document.

Raportul integral aici

 

 

RAPORT. Cele mai multe persoane traficate în UE provin din România. Copiii, un sfert din persoanele traficate

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Gabriela Firea a semnat acte ca secretar de stat și în instanță sub o falsă identitate
”Defăimarea socială”, marca Liviu Dragnea: Amenzi de până la 100.000 de lei pentru românii care încalcă noua lege
ROMÂNIA DISPARE . Situatia demografica este sub pragul de alarma (Video)
Avertisment EXTREM al unui cunoscut academician | Integrarea în UE este de fapt dezintegrare. Suntem o colonie pe zi ce trece. Grupările Soros au distrus România și au acaparat instituțiile
Coaliția pentru Familie solicită Parlamentului respingerea proiectului legii parteneriatului civil
ROMANIA SUB ASEDIU – Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, discurs exploziv impotriva Statului Paralel: “Am vazut in ultimii ani o actiune sistematica si concertata de eliminare a elitelor... Dupa cucerirea Poloniei nemtii au procedat la o metodica distrugere a elitelor. Dar atunci era razboi... Ma astept ca presedintele Iohannis sa continue sa fie avocatul Statului Paralel, intrucat spera ca in acest fel va obtine al doilea mandat, probabil asa cum l-a obtinut si pe primul”
Spaga de la Chevron - Basescu, Obama, Chevron, Nato, Contractul cu Chevron este obiectiv militar! Adică vor apela la trupe NATO pentru respectarea contractului?
LAPAR: Vânzarea terenurilor către străini e o problemă natională, nu comunitară. În Germania, vânzarea unui singur hectar ar provoca scandal national. Fermierii români solicită rediscutarea Legii vânzării terenurilor agricole; LAPAR a depus o adresă la Ministerul Agriculturii
NOUA ORDINE MONDIALĂ este în pericol! De ce ar putea genera acest lucru un AL III-lea Război Mondial...
O tragedie aviatica asemanatoare cu cea din Ucraina s-a petrecut in urma cu 25 de ani si in tara noastra! Romanii au doborat la Revolutie in 1989 un avion de pasageri cu o racheta!
Breban: Patapievici a injurat ca o haimana ordinara istoria acestui popor, Mungiu - vinovat de mizerabilism
Acesta este adevărul ținut ascuns. Ce nu știu românii despre carnea de porc și consumul ei de la vârste fragede
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro