RAPORT UE: Cele mai multe persoane traficate în UE provin din România. O mare parte sunt copii!

Distribuie!by Cel de al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate în combaterea traficului de persoane, publicat în decembrie 2018, arată că România se menține printre primele țări de proveniență a victimelor traficului. Mai precis, este menționată prima în acest top: loading... „Primele cinci țări UE de cetățenie a victimelor înregistrate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cel de al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate în combaterea traficului de persoane, publicat în decembrie 2018, arată că România se menține printre primele țări de proveniență a victimelor traficului. Mai precis, este menționată prima în acest top:

loading...

„Primele cinci țări UE de cetățenie a victimelor înregistrate au fost România, Ungaria, Țările de Jos, Polonia și Bulgaria. Este vorba despre aceleași țări ca în perioada 2010-2012 identificate în primul raport al Comisiei privind progresele înregistrate.”

Al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate cu privire la combaterea traficului de persoane (2018)

Documentul mai arată că aproape UN SFERT din persoanele traficate în UE sunt COPIII:


Copiii au reprezentat aproape un sfert (23 %) din victimele înregistrate.

Al doilea raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate cu privire la combaterea traficului de persoane (2018)

Peste două treimi (68%) din persoanele traficate sunt femei, iar peste jumătate (56%) din persoanele traficate sunt traficate cu scopul exploatării sexuale, se mai arată în document.

Raportul integral aici

 

 

RAPORT. Cele mai multe persoane traficate în UE provin din România. Copiii, un sfert din persoanele traficate

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro