Rămasă însărcinată în urma unui viol a ales viața deoarece a știut că „Dumnezeu i-a încredințat viața acelui copil”

Distribuie!by Kathy Folan era studentă în primul an la Universitatea din San Francisco când a fost victima unui viol întâmplat la o petrecere organizată de studenții din anii mai mari. După ce a aflat că este însărcinată, Kathy, o catolică pro-viață, a fost sigură că nu va avorta, deoarece a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Kathy Folan era studentă în primul an la Universitatea din San Francisco când a fost victima unui viol întâmplat la o petrecere organizată de studenții din anii mai mari. După ce a aflat că este însărcinată, Kathy, o catolică pro-viață, a fost sigură că nu va avorta, deoarece a știut că „Dumnezeu i-a încredințat viața acelui copil”.

loading...

Kathy și-a înghețat anul școlar și s-a mutat înapoi în casa părinților pentru a-și duce sarcina până la capăt. A luat în calcul inițial varianta de a fi mamă singură, apoi a început să facă demersuri pentru găsirea unei familii adoptive. Părinții i-au acordat tot sprijinul, mai ales că mama ei fusese adoptată la rândul ei. Aceasta și-a întâlnit mama naturală și cei 7 frați când Kathy avea 8 ani. Și acest lucru i-a întărit lui Kathy hotărârea de a da copilul spre adopție.


Când a început să caute familii doritoare să adopte, Kathy nu era interesată de religia acestora, dar apoi și-a dat seama că îl dorește pe Iisus în viața băiatului său. În final, Kathy a realizat că dorește ca părinții adoptivi ai copilului său să fie o familie catolică dispusă să lupte pentru viață. Până la urmă Kathy a găsit un cuplu în statul Maryland care îi împărtașea valorile creștine și pro-viață și este convinsă că „acesta a fost planul lui Dumnezeu”. Un moment special care i-a întărit această convingere a fost alegerea numelui băiatului, când Kathy și viitoarea mamă adoptivă au avut, independent una de alta, aceeași propunere, Nathan, care înseamnă „Darul lui Dumnezeu” (Nathan vine de la Nathaniel forma greacă derivată din ebraică, care înseamnă „Darul lui Dumnezeu”). Un nume cum nu se poate mai potrivit pentru tot ceea ce se întâmplase a considerat Kathy, care este sigură că „numele a fost ales de Dumnezeu”.

Kathy l-a născut pe Nathan în urma unui travaliu de 36 de ore. A participat apoi după câteva zile la botezul acestuia, împreună cu părinții ei. În biserică, după ce a fost botezat, Kathy l-a încredințat pe Nathan mamei adoptive, iar după două zile și-a luat rămas bun de la fiul său.


După ce s-a reîntors la școală, Kathy a început să aibă îndoieli cu privire la decizia ei de a îl încredința pe Nathan spre adopție. Acestea s-au risipit însă atunci când Kelly a vizitat familia adoptivă atunci când Nathan avea 10 luni. Când l-a văzut pe fiul ei alături de părinții adoptivi și sora lui, înconjurat de dragoste, a înțeles că luase cea mai bună decizie, deoarece ea nu i-ar fi putut oferi în acel moment acea viață.

După aproape 30 de ani, Kathy, mamă a trei copii deja adulți, este un lider pro-viață în cadrul parohiei de care aparține în California. Kathy le susține pe femeile însărcinate din comunitatea ei  și este voluntar al „Marșului pentru viață de pe Coasta de Vest”. La ediția din 2018 a marșului l-a avut alături pe fiul său Nathan.

Sursă: liveaction.org

 

Rămasă însărcinată în urma unui viol a ales viața deoarece a știut că „Dumnezeu i-a încredințat viața acelui copil”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Gratierea e nimic ! Rudele lui Kovesi si Coldea abonate la contracte penale cu statul ! Asteptam tinerii frumosi&liberi in strada !
Liviu Cornel Babes a fost “sinucis” de tradatorii securitatii si de agenturile straine care urmau sa il lichideze si pe Ceausescu la scurt timp
Mărturia bărbatului bătut crunt de doi tineri într-un pasaj din Brașov
SUPERMARKETURILE Imperialiste, cancerul economic al României, trag tepe, nu plătesc taxe si sunt protejate de protectia consumatorilor !
Horia Georgescu, fostul șef A.N.I., executat de Kovesi pentru „crima de lezmajestate” împotriva intangibilului Klaus Werner Iohannis
ISARESCU NE-A NENOROCIT. Românii - datori vânduţi la bănci: număr record de restanţieri în luna august. 719.235 de romani au la banci datorii mai mari de 30 de zile. Daca punem si familiile lor, 3 milioane de romani sufera de pe urma camatariei bancare
Colonizarea României a început în forță. Iată cum vor fi înlocuiți cei 4 milioane de români plecați peste hotare…
PENTRU O MINCIUNA NORMALA – Busit din toate partile de romani sa iasa in fata natiunii, Klaus Iohannis a trantit o minciuna cat toate cele sase case: “Nu am avut niciodata un dosar penal in sensul sa fiu cercetat penal”. Lumea Justitiei publica din nou documentul care dovedeste ca Iohannis a fost urmarit penal de procuroarea DNA Claudia Rosu pentru abuz in serviciu. Werner a avut calitatea de invinuit, echivalentul suspectului de azi (Adresa)
Revoltă în Satu Mare împotriva imigranților: Suntem dispuși să recurgem la violență. Nu vrem să ne fie frică să ne lăsăm copiii să plece singuri la școală (VIDEO)
Cehii nu i-au uitat pe români și pe Ceaușescu datorită evenimentului din 1968. Dacă românii nu îl apreciază pe Ceaușescu, îl apreciem noi!
Experimentul secret comunist : trenul care circulă între București și Ploiești, într-un tub vidat cu viteză amețitoare, în cadrul proiectului COANDA
Viorica Dăncilă a absolvit în anul 1988 cu nota 9 la examenul de licență. Pe atunci, la Universitatea de Petrol și Gaze, în anii 80, absolveau doar 200 de studenți
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro