Raiffeisen Bank, ca toți austriecii pripășiți în România, sprijină separatiștii și dezmembrarea țării!

Distribuie!by Austriecii de la Raiffeisen sponsorizează „Transylvania Awards”, un eveniment care se promovează cu așa-zisul drapel al Transilvaniei independente Un eveniment ce va avea loc la Alba Iulia pe 6-7 septembrie este promovat pe internet alături de așa-zisul steag al Transilvaniei „independente”. loading... Este vorba despre „Transylvania Awards 2018”, un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Austriecii de la Raiffeisen sponsorizează „Transylvania Awards”, un eveniment care se promovează cu așa-zisul drapel al Transilvaniei independente


Un eveniment ce va avea loc la Alba Iulia pe 6-7 septembrie este promovat pe internet alături de așa-zisul steag al Transilvaniei „independente”.

loading...

Este vorba despre „Transylvania Awards 2018”, un eveniment organizat de agenția „Heraldist & Wondermarks” din Cluj și asociația „Transylvania Beyond”.  De remarcat este că pe pagina dedicată „Transylvania Awards” nu am găsit menționat cuvântul „România”, nici măcar o dată. (Nota redacției „Justițiarul”: După apariția acestui articol în urmă cu patru zile pe site-ul Active News, organizatorii evenimentului au introdus un subtitlu nou, unde apare numele România în exces, de două ori, printr-o repetiție prostească: „Transilvania este o regiune a României plină de tradiție și istorie. Vrem să aibă un viitor pe măsură și să devină un motor al economiei românești și al destinului european al României.”)


Atât „Transylvania Awards 2018” cât și Asociația „Transylvania Beyond” sunt finanțate de către austriecii de la Raiffeisen Bank.

Nu numai evenimentul de pe 6-7 septembrie, dar și Asociația „Transylvania Beyond” folosește așa-zisul „drapel” al Transilvaniei Independente în ilustrația grafică.


Atenție la steagurile de sus, la ambele site-uri, care au tricolorul separatiștilor, în culorile albastru-roșu-galben.

Legea 141/2015 privind arborarea și folosirea de către unitățile administrativ-teritoriale a steagurilor proprii prevede că numai unitățile administrativ teritoriale pot avea steaguri și embleme proprii. Acestea sunt comuna/orașul/municipiul și județul.

Pe pagina Asociației „Transylvania Beyond” este folosită și emblema principatului Transilvaniei, care datează de pe vremea în care se afla sub stăpânire maghiară, iar românii erau doar „nație tolerată”. În mod evident, simbolurile românești nu sunt reprezentate pe emblemă. Cu toate astea, lângă emblemă apare scris și numele „România”.

Un soi de regionalism îngroșat putem găsi și pe pagina celorlalți creatori: în loc să apară orașul unde este localizat sediul central, respectiv Cluj Napoca, pe siteul celor de la „Heraldist & Wondermark” apare scris „San Francisco. Bucharest. Transylvania”.

Cei de la „Heraldist” sunt și cei care au creat logo-ul orașului Alba Iulia. Logo-ul reprezintă o stilizare a cetății habsburgice Alba Carolina. Cu alte cuvinte, orașul Marii Uniri și-a adoptat ca emblemă unul dintre simbolurile ocupației austriece. Una dintre imaginile simbol ale „Transylvania Awards” este cetatea Alba Carolina însoțită de textul „Transylvania Awards 2018. Împreună construim Transilvania”.

Steven van Groningen, șeful Raiffeisen Bank România, a devenit faimos după ce a fost prezent la protestele din Piața Victoriei din februarie 2017. Conform acestuia, s-a deplasat acolo din grijă față de România.

Înainte de a fi președinte de banca sunt tată și îmi pasă de viitorul copiilor mei și al țării în care locuiesc. Nu cred că din acest punct de vedere există vreo diferență față de cei cu care m-am întâlnit acolo – clienți, prieteni, parteneri de afaceri, antreprenori, sportivi, încă o campioană olimpică, angajați. La fel ca în cazul lor, dorința mea pentru un viitor mai bun pentru copii mei, într-o România mai prosperă, este total legitimă.”, afirma el la vremea respectivă.

Andrei NICOLAE

Sursa: Active News

Articole despre așa-zisul „steag al Transilvaniei”:

Secesioniștii din Transilvania au falsificat steagul tricolor

Românii lipsesc de pe stema Transilvaniei!

Nu era suficient „Ținutul secuiesc”, Rareș Bogdan a stabilit în Ardeal și „Țara sașilor”!

Cântăciosul Aurel Tămaș susține dezmembrarea României!

Propagandă secesionistă în Transilvania

Articole despre defilările în uniformele habsburgice ale ucigașilor de români de la Albă Iulia și Timișoara:

Cum se sărbătorește centenarul Marii Uniri în Ardeal? Prin tendințe secesioniste: La Alba Iulia se defileză zilnic cu gărzile austriece ale imperiului habsburgo-austro-ungar! Sibiul sărbătorește prin promovarea în prima ligă de fotbal cu echipa F.C. Hermannstadt, numele săsesc al orașului de pe vremea când românilor le era interzis înnoptatul în cetate!
Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, somat să înlocuiască paradele în uniforme militare habsburgice cu spectacolul intrării triumfătoare în oraș a unificatorului Mihai Viteazul
Timișoara serbează centenarul Marii Uniri în uniformele habsburgice ale ucigașilor de români
După modelul Alba Iulia, și Timișoara scoate gărzile criminalilor habsburgi la defilare

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DNA-ul americanilor a clasat "Dosarul Bechtel", protejandu-i astfel pe americani
Fox News: Meryl Streep îl desființează pe Donald Trump, dar ridică în slăvi un pedofil!
Prezidențiabilii iubitori de homosexuali! Trebuie să stiți ce candidați sunt împotriva familiei!
NEFERTITI SE CREDE PERFECTA – Ministrul Justitiei le-a spus cu subinteles procurorilor CSM ca stie ca vor da aviz negativ si a desfiintat-o cu argumente pe Kovesi, pe intelesul oricarui roman. Kovesi s-a aparat, demonstrand ca este incapabila sa isi asume vreo greseala: "Nu sunt aici sa va conving pe dvs!" Invatamintele lui Toader: "Nu va judeca doar CSM, va judeca societatea. Sigur va vor judeca romanii! Adevarul trebuie stiut"
OPERAŢIUNE ACOPERITĂ protejată de Kovesi în dosarul Microsoft
Fondatorul Source Institute: „Țineți-i pe cei dragi DEPARTE de facebook”. O pledoarie care ne dă fiori
Document: Banca Centrală a Poloniei deconspiră fraudele lui Mugur Isărescu
WIKILEAKS: Cristi Danileț TURNA la Ambasada SUA ce citise în DOSARELE SECRETE SIPA. ​Danileț la Ambasada SUA: Dosarele SIPA "conțin detalii despre relații sexuale ilicite ale unor judecători și procurori, și dosare cu judecătoarele care au făcut avorturi"
Slovenia a RESPINS prin referendum căsătoriile HOMOSEXUALE
Înfrângere URIAŞĂ pentru contestatarii Legilor Justiţiei: CCR a RESPINS sesizările
Ziariștii de la Inclusiv publică emailuri și probe ale mitei oferite de compania de medicamente Roche către autorități. Un fost șef al CNAS, pe lista de plăți Citeşte întreaga ştire: Ziariștii de la Inclusiv publică emailuri și probe ale mitei oferite de compania de medicamente Roche către autorități. Un fost șef al CNAS, pe lista de plăți
Un nou episod din documentarul american despre „Fantomele lui Soroș în România”: Departamentul de Stat al SUA s-a coordonat cu ONG-urile finanțate de Soros într-o pseudo-luptă anticorupție care a a trecut cu totul peste democrație
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro