Răfuială în guvern: se plătește tentativa de dezertare

Distribuie!by Daniel Constantin este la schi în Austria, după ce anterior el amenințase PSD cu plecarea la liberali dacă nu i se îndeplinesc anumite cereri. loading... BUCUREȘTI, 11 ian — Sputnik. În timp ce schema guvernamentală nu e finalizată, nefiind numiți secretarii de stat, directorii din ministere și regii, dar și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daniel Constantin este la schi în Austria, după ce anterior el amenințase PSD cu plecarea la liberali dacă nu i se îndeplinesc anumite cereri.

loading...

BUCUREȘTI, 11 ian — Sputnik. În timp ce schema guvernamentală nu e finalizată, nefiind numiți secretarii de stat, directorii din ministere și regii, dar și alte persoane importante din aparatul executivului, vicepremierul și ministru al Mediului, Daniel Constantin, a plecat la schi în Austria. El a ignorat astfel și situația dificilă prin care trece România, dar și efortul pe care Liviu Dragnea îl face în aceste zile pentru a câștiga încredea populației în măsurile pe care guvernul le va lua. Tot acum, celălalt președinte ALDE, Călin Tăriceanu este în concediu în Dubai.


Surse din coaliția guvernamentală au declarat pentru Sputnik că se duc negocieri pentru ca Daniel Constantin să fie îndepărtat atât din guvern, cât și de la conducerea ALDE. Motivul principal ar fi tentativa de dezertare din coaliție, mai precis amenințarea pe care Constantin ar fi făcut-o că, dacă nu primește ministerele și posturile dorite, își ia grupul politic (fostul partid Conservator) și se aliază cu liberalii în coaliția pe care dorea să o creeze președintele Iohannis. În aceste fel, el ar fi obținut ceea ce a dorit, dar este posibil ca PSD și mai ales președintele Dragnea să nu treacă peste acest episod și, în viitorul apropiat, odată cu preluarea altor parlamentari, ar putea să renunțe la Constantin.

Daniel Constantin a fost recent criticat de Liviu Dragnea pentru declarațiile pe care le-a făcut în legătură cu “noi impozite” pe care vicepremierul le imagina pe lângă cota unică de impozitare.


Pe de altă parte, susțin surse din ALDE, Constantin este motivul pentru care puternicul trust Antena nu este favorabil partidului, întrucât Daniel Constantin a participat la acuzarea lui Dan Voiculescu în dosarul pentru acesta care se află în închisoare.

În locul lui Constantin, ALDE ar putea fi condus de deputatul Damian Florea, un om politic experimentat și apropiat de PSD.

 

Read more: sputnik.md

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cazul hackerului Guciffer, erou national al Romaniei! Evreica bisexuala Hillary Clinton, fosta amanta a evreicei Nuland, parte a unui cult satanic!
Stenogramele dialogului dintre Alexandra și serviciul 112
Ioan Ursu – profesorul de matematica dat afara din invatamant de ministrul PNL pentru ca si-a filmat lectiile si le-a oferit GRATIS pe internet
Economica.net: Curentul din România a ajuns mai scump decât cel din Franța sau Germania
Dragnea dă iar o fugă în Israel, la șefi!
Iohannis ignorat la propriul summit de către toți...nu dau nici doi bani pe el
Pret pe capul lui Iohannis in servicii! Incepe decaderea sasului: cu ce il au la mana?
Dragnea a fost arestat fix după ce a depus un proiect care interzicea exporturile de buștean și cherestea. Coincidență nu?
Particule radioactive suspecte deasupra Europei, iar experții nu știu de unde provin. Care sunt țările afectate
PENIBIL: ciuma galbenă PNL încearcă să-l spele pe tovarășul Gusti Lazăr! Orban o dă cotită căci taică-său a fost comunist bolșevic
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
Au inceput refugiatii sa faca scandal si la noi. Centrul Timisoarei e plin de refugiati. In zilele cu soare, auzi araba vorbindu-se mai mult decat romana.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro