Radu Moraru face o dezvăluire incendiară! Cu ce „GREU” din SRI ar fi fost prieten șeful FBI demis de Trump

Distribuie!by loading... Președintele SUA, Donald Trump, a luat o decizie surprinzătoare. Acesta l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigații (FBI), James Comey.Jurnalistul Radu Moraru, aflat în relații de amiciție cu diverse personalități din Statele Unite ale Americii, după cum el însuși afirmă, face o nou dezvăluire de senzație. Moraru susține […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Președintele SUA, Donald Trump, a luat o decizie surprinzătoare. Acesta l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigații (FBI), James Comey.Jurnalistul Radu Moraru, aflat în relații de amiciție cu diverse personalități din Statele Unite ale Americii, după cum el însuși afirmă, face o nou dezvăluire de senzație.


Moraru susține că fostul șef FBI ar fi fost prieten cu fostul prim-ajunct SRI, Florian Coldea, potrivit unui articol postat pe Nașul.tv.


„Trump l-a dat afară pe șeful FBI, James Comey, prietenul lui Coldea!”, titrează „Nașul”.

Comey va fi supus unor investigatii grele, inclusiv din partea Congresului, si va spune tot pentru a obtine o pedeapsa mai usoara, probabil un 5-7 ani de puscarie!


Abia acum e momentul sa il rog pe Trump sa il gratieze pe hackerul roman Guciffer, omul pe care Hillary, Comey si Coldea l-ar fi vrut mort!”, scrie Radu Moraru, printre altele.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro