Radu Mazăre a fugit din țară. Fostul primar al Constanței s-ar afla în Madagascar

Distribuie!by Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, aflat sub control judiciar, s-ar afla în statul Madagascar, unde ar fi cerut azil politic, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres. IGPR a informat că un bărbat aflat sub control judiciar, care nu s-a prezentat la poliția din Constanța pentru semnarea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, aflat sub control judiciar, s-ar afla în statul Madagascar, unde ar fi cerut azil politic, potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres.
IGPR a informat că un bărbat aflat sub control judiciar, care nu s-a prezentat la poliția din Constanța pentru semnarea graficului de prezență, a informat ofițerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obține azil politic, precizează sursa citată.
În jurul orei 12,00, polițiștii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat aflat în control judiciar, în baza unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezență.
După verificările efectuate, cel în cauză a informat ofițerul de caz că se află pe teritoriul statului Madagascar unde face demersuri pentru a obține azil politic.
“Conform procedurii, polițiștii constănțeni au sesizat Înalta Curte de Casație și Justiție. Menționăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicția de a părăsi țara. Pe toată perioada existenței măsurii preventive a controlului judiciar, polițiștii nu au constatat încălcări ale obligațiilor impuse”, menționează IGPR.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro