Răceala dintre Prințul Charles și fratele lui mai mic, Edward. De ce nu se inteleg in realitate fratii intre ei, bataia pe tron?

Distribuie!by Despre fiul cel mic al Reginei Elisabeta, Prințul Edward, în vârstă de 54 de ani, nu se știu prea multe lucruri. Este și unul dintre cei mai retrași și mai puțini populari membri ai familiei regale britanice, eclipsat chiar de soția sa fără sânge albastru, Ducesa Sophie de Wessex. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre fiul cel mic al Reginei Elisabeta, Prințul Edward, în vârstă de 54 de ani, nu se știu prea multe lucruri. Este și unul dintre cei mai retrași și mai puțini populari membri ai familiei regale britanice, eclipsat chiar de soția sa fără sânge albastru, Ducesa Sophie de Wessex.

loading...
Prințul Edward și Sophie de Wessex

Chiar dacă se zvonește că Ducii de Wessex ar fi cuplul regal preferat al Reginei Elisabeta și-al soțului ei, Prințul Philip, un nume greu de la palat nu este, însă, la fel de apropiat de acești soți discreți.


Charles, Andrew și Edward (dreapta), în copilărie

Este vorba despre Prințul Charles, moștenitorul coroanei, care ar fi fost făcut de rușine, pe vremuri, de fratele lui mai mic. Ce s-a întâmplat?

În 1987, Edward și-a încercat norocul în domeniul producțiilor TV și a venit cu ideea unui concurs caritabil denumit It’s a Royal Knockout, care a fost difuzat pe BBC, într-o ediție singulară. O emisiune cu audiență de succes, de peste 18 milioane de telespectatori, dar acest succes a venit cu un preț: demnitatea familiei regale britanice, implicată într-un show deloc elegant.


Asta pentru că, în acest concurs, Prinții Edward, Anne și Andrew, împreună cu celebrități precum John Travolta, Cliff Richard sau Christopher Reeve, participau la tot felul de joculețe, îmbrăcați în haine de epocă, lucru de care Charles s-a arătat cât se poate de rușinat.

Furios de-a binele a fost de-abia în 2001, când compania de producție a fratelui săi mai mic a filmat un documentar la colegiul St. Andrews, acolo unde învăța fiul său, Prințul William.

Și asta într-o perioadă în care presa britanică a fost de acord să oprească vânătoarea dezlănțuită asupra tânărului prinț. „Doamne, este un prost!“, a reacționat atunci Charles, la adresa fratelui său, Edward.

Răceala dintre Prințul Charles și fratele lui mai mic, Edward. Motivul trebuie căutat în anul 1987!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro