Putin schimbă doctrina de securitate: NATO este principala amenințare la adresa Rusiei. Alianța, mai rea decât ISIS!

Distribuie!by Vladimir Putin a actualizat strategia de securitate națională cu un nou document, în care principalele amenințări la adresa Rusiei sunt:Alianța Nord Atlantică, “revoluțiile colorate” și terorismul internațional. loading... Conform presei străine, pentru președintele rus NATO este vinovată de organizarea unei “contra acțiuni” pentru blocarea “politicii interne și externe a […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Vladimir Putin a actualizat strategia de securitate națională cu un nou document, în care principalele amenințări la adresa Rusiei sunt:Alianța Nord Atlantică, “revoluțiile colorate” și terorismul internațional.

loading...

Conform presei străine, pentru președintele rus NATO este vinovată de organizarea unei “contra acțiuni” pentru blocarea “politicii interne și externe a Moscovei”. Obiectivul ar fi acela de controlare problemele internaționale globale. Nu doar Alianța Nord Atlantică este principalul dușman al Rusiei, conform strategiei de securitate națională, ci și UE. Pentru că apropierea unor state ale Uniunii Europene de NATO a dus ulterior la ciocniri între Moscova și Bruxelles.


Noua Strategie Națională de Securitate, semnată de Putin, joi, este cel mai recent dintre documentele care critică dur Alianța Nord-Atlantică.

În 2014, Rusia a anunțat că-și modifică doctrina militară pentru a lua în considerare criza din Ucraina și prezența NATO în Europa de Est.


Consilierul liderului de la Kremlin, Mihail Popov, a declarat, la vremea respectivă că extinderea NATO din ultimii ani înseamnă că Alianța se apropie tot mai mult de granițele Rusiei și este o „amenințare externă” la adresa țării sale. Albania și Croația s-au alăturat NATO în 2009. În 2011, alianța a recunoscut patru candidați: Bosnia, Georgia, Macedonia și Muntenegru.

Strategia Națională de Securitate a Rusiei se modifică o dată la șase ani.

Putin vrea ca Occidentul să știe că Rusia are dreptul de a amenința foștii săi vecini din URSS, ca parte a sferei sale de influență.

Noua versiune a documentului spune că Rusia își întărește armata, pe fondul noilor amenințări la adresa securității naționale „care au un caracter complicat și interdependent! Documentul spune că recentele decizii ale NATO legate de întărirea potențialului armatei în jurul granițelor rusești constituie o încălcare a normelor legislației internaționale.

O altă amenințare, se spune in documentul menționat, sunt așa numitele “revoluții colorate”, sprijinite de americani și occidentali înn spațiul ex sovietic. Exemplul ar fi sprijinirea de către Occident  a “loviturii de stat anticonstituționale din ucraina”. În plus, în regiunile vecine Rusiei, se spune în document, au loc procese de militarizare și curse ale înarmării.

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Casa PRISPA- realizată în România, și care nu are nevoie de curent sau gaze
“Elie Wiesel” a pierdut în fața legii. Sfântul Închisorilor Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.
Un adolescent se REVOLTĂ: Imagini ŞOCANTE din SPITALUL GROAZEI! | Priviţi şi vă minunaţi cum arată SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ CONSTANŢA în anul 2015 Foto
Reuters anunță că a început OFENSIVA: Rusia a trimis în Siria nave de desant, avioane și soldați
Curve|Politica| Masonerie- Politicienii romani au beneficiat de serviciile sexuale ale unor moldovence
TURCESCU, DEZVĂLUIRI! Cavalerii României şi serviciul lor credincios în slujba ţării | O listă cu Victor Ponta şi mulţi alţii
Personalul clinicilor de avort din SUA cotrobăie prin rămăşiţele copiilor avortaţi, vânzând pe piaţa neagră tot ce e intact
Președintele Klaus Iohannis va fi premiat în Germania pentru sprijinirea statului de drept şi a luptei anticorupţie
Suedia se pregătește să moară sub asaltul imigranților. Zeci de zone din orașele suedeze au scăpat de sub controlul autorităților
Grațierea, cerută oficial României de CEDO. Iohannis a primit o palmă la Strasbourg.. Impotriva cui demonstrează tinerii liberi si frumosi ?
Urmează un dezastru nuclear? Avertismentul şocant al Coreei de Nord, după declaraţiile lui Trump
Strănepotul lui Van Gogh, UCIS PENTRU CĂ A ÎNDRĂZNIT SĂ CRITICE ISLAMUL. Theo Van Gogh: „Asta a adus societatea multiculturală, un climat de teamă!”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro