Putin pregătește un ATAC NUCLEAR. Kremlinul așteaptă consimțământul aliaților săi

Distribuie!by Kremlinul este gata pentru un atac nuclear în locurile controlate de Statul Islamic. Citând dreptul său de a proteja populația și interesele sale în Rusia și în străinătate, Oficialii Serviciilor Secrete au raportat anonim că Rusia își mișcă unitățile nucleare tactice mai aproape de granițele și frontierele internaționale, cum […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Kremlinul este gata pentru un atac nuclear în locurile controlate de Statul Islamic. Citând dreptul său de a proteja populația și interesele sale în Rusia și în străinătate, Oficialii Serviciilor Secrete au raportat anonim că Rusia își mișcă unitățile nucleare tactice mai aproape de granițele și frontierele internaționale, cum ar fi regiunea Caucazului de Nord.

loading...

Trupele militare Rusești au fost chemate pentru a ajuta la evacuarea cetățenilor ruși și au ordonat civililor să părăsească Siria, Irak-ul, alte state din Golf și a altor națiuni din lumea arabă. Altfel Rusia, amenință că-și va folosi armele nucleare contra ISIS.


Rusia a ținut o întâlnire secretă cu NATO, spunându-le ca Rusia nu intenționează să pună armele nucleare pe Georgia sau Ucraina, invocând faptul că un atac asupra uneia dintre ele ar produce un atac nuclear din partea NATO.

De asemenea, Rusia s-a mai consultat și cu guvernul Sirian, la fel și cu celelalte guverne ale aliaților din zona sa. Această întâlnire a fost ținută în Teheran. Casa Albă a refuzat să facă o declarație cu privire la incident și la dorința de folosire a armelor nucleare de către Kremlin.


Astfel încât Kremlinul susține că folosirea armelor nucleare are un scop justificat pentru a-și proteja cetățenii și interesele și să ajute la susținerea guvernului lui Bashar Al-Assad pentru a putea să-și țină în continuare aliații in Irak si Iran. Scopul lor comun este să distrugă ISIS, motivați să lupte împreună.

Sursa: onlinereport.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ion Cristoiu: De ce a eșuat Referendumul? Pentru că PSD a avut interesul să eșueze
ŞOC PENTRU KOVESI. Sprijin retras la NIVEL ÎNALT. Ştirea face ocolul cancelariilor europene
S-a sucit: Ludivic Orban nu mai dublează alocatiile si nici nu mai mareste pensiile. La fel va face și cu autostrăzile si cu tot!
REȚEAUA SOROS ÎN ACȚIUNE. „Iniţiativa României” din nou în slujba lui Iohannis. Cine este ONG-istul Soroșist Mihai Poliţeanu, cel ce a depus plângerea la DNA împotriva premierului pentru ordonanțele date?
VIDEO/ Președinții României și Poloniei, UMILIȚI în Washington D.C: MAE de la Varșovia, furibund după ce Casa Albă nu a acceptat o întâlnire cu Andrzej Duda, Klaus Iohannis NICI MĂCAR NU A CERUT/ Polonia: „Am renunțat să mai facem politică de negri cu America”
Dragnea a fost arestat fix după ce a depus un proiect care interzicea exporturile de buștean și cherestea. Coincidență nu?
RAZBOI NEVAZUT SUA – GERMANIA/UE PE TERITORIUL ROMANIEI?
CUM A PEDEPSIT CUZA FUNCŢIONARII CORUPŢI. ŞPAGA ŞI ABUZUL ÎN SERVICIU, TAXATE CU ÎNCHISOAREA ŞI EXCLUDEREA PE VIAŢĂ DIN SISTEM
Bill Gates avertisment bioterorism: 30 de milioane de oameni vor muri în epidemie (Video)
ANDREEA PAUL: PONTA NE-A ÎNDATORAT CU ÎNCĂ 8 MILIARDE EURO, DAR CONTINUĂ SĂ MINTĂ
Să zicem că colegii de lojă masonică se recunosc între ei ! Klaus Iohannis, a decis recunoașterea lui Juan Guaidó în calitatea de Președinte interimar al Venezuelei.
UNDE se DUC BANII dați pe ARME de români. FINANȚAREA RĂZBOAIELOR NATO din alte zone ale lumii?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro