PUTIN nu va ierta Turcia: „Nu vor scapa doar cu sanctiuni economice. Allah le-a luat mintile”

Distribuie!by loading... Turcia va regreta ‘nu o data’ ceea ce a facut, adica doborarea de catre aviatia turca a unui bombardier rus la granita turco-siriana, a declarat joi presedintele rus, Vladimir Putin, in discursul catre natiune, sustinut in fata celor doua camere reunite ale parlamentului rus, informeaza Reuters si TASS. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

putin-angry_2539069k

loading...

Turcia va regreta ‘nu o data’ ceea ce a facut, adica doborarea de catre aviatia turca a unui bombardier rus la granita turco-siriana, a declarat joi presedintele rus, Vladimir Putin, in discursul catre natiune, sustinut in fata celor doua camere reunite ale parlamentului rus, informeaza Reuters si TASS.

‘Rusia nu va zangani din arme, dar nimeni nu ar trebui sa creada ca Turcia va scapa doar cu (restrictii la) rosii’, a avertizat presedintele rus, facand referire la represaliile economice adoptate de Moscova impotriva Ankarei dupa doborarea bombardierului rusesc de catre aviatia turca, intre care si restrictionarea importurilor de legume turcesti de catre Rusia.


‘Sa nu se astepte nimeni la o reactie nervoasa, isterica, periculoasa pentru noi si lumea intreaga. Acest lucru nu se va intampla. Noi nu intentionam si nu vom zangani din arme’, a asigurat Putin, citat de TASS, excluzand un raspuns militar la gestul Ankarei.

‘Daca cineva crede ca, dupa ce a comis o crima de razboi josnica — uciderea unor cetateni rusi — va scapa doar cu rosii sau doar cu unele restrictii in constructii sau alte domenii, se inseala amarnic’, a avertizat presedintele rus, adaugand ca Rusia ‘nu o data’ va aminti Turciei despre cele intamplate si aceasta va regreta nu o data actiunile sale.


‘Se pare ca Allah a decis sa pedepseasca clica de guvernamant din Turcia, luandu-i mintile si ratiunea’, a remarcat seful statului rus, acuzand guvernul Turciei de sprijin acordat teroristilor, scrie Agerpres.

In schimb, ‘poporul turc este bun la suflet, harnic si talentat. Rusia are o multime de prieteni, vechi si de incredere, in Turcia. Si vreau sa subliniez ca noi nu punem semnul egalitatii intre acestia si o parte a elitei conducatoare de astazi (de la Ankara), direct responsabila de moartea militarilor nostri in Siria’, a mai spus Putin, referindu-se la unul din cei doi piloti ucisi in incidentul legat de Su-24 si la puscasul marin, care a murit in operatiunea de recuperare a celui de-al doilea pilot al bombardierului doborat de aviatia turca.

Declaratiile lui Putin au fost facute in cadrul discursului catre natiune, sustinut joi in fata camerelor reunite ale Adunarii Federale Ruse — Duma de Stat (camera inferioara) si Consiliul Federatiei (camera superioara).

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro