Putin, la ONU: Nu mai putem tolera modul în care e condusă lumea! Vidul de putere din Orient a creat ANARHII. Terorismul trebuie combătut cu o alianță similară celei anti-Hitler

Distribuie!by De la tribuna Adunării Generale a ONU, de la New York, președintele Vladimir Putin a transmis următorul mesaj comunității internaționale: modul în care este condusă lumea nu mai poate fi tolerat. Președintele rus a pledat în favoarea unei coaliții internaționale anti terorism, așa cum a fost cea împotriva lui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
125148De la tribuna Adunării Generale a ONU, de la New York, președintele Vladimir Putin a transmis următorul mesaj comunității internaționale: modul în care este condusă lumea nu mai poate fi tolerat. Președintele rus a pledat în favoarea unei coaliții internaționale anti terorism, așa cum a fost cea împotriva lui Hitler.
Președintele rus a denunțat faptul că “unele state continuă politica de expansiune a NATO, la fel și infrastructura sa militară”, iar “experimentele sociale exportate au eșuat”.
“Nu mai putem tolera modul cum e condusă lumea. Este profund greșit să nu cooperăm cu Siria”, a spus Putin.
Vorbind despre “vidul de putere din Orient”, Statul Islamic și despre lumea musulmană, Putin a spus că “Rusia este pregătită să lucreze cu partenerii săi”, însă “ONU trebuie să se schimbe”.
“Vidul de putere din Orient a creat anarhii. Statul Islamic vrea să domine lumea musulmană”, a afirmat Putin.
Liderul rus a afirmat că Moscova a luptat împotriva terorismului sub toate formele lui și că, acum, asigură echipament militar guvernului Siriei.
“Ar trebui să recunoaștem că nimeni în afară de Bashar al-Assad și miliția lui nu luptă cu adevărat împotriva prezenței Statului Islamic în Siria”, l-a apărat liderul de la Kremlin pe președintele sirian. În opinia lui Putin, acum ar trebui să se formeze o coaliție internațională împotriva terorismului, similară cu cea anti-Hitler, care s-a format în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro