Putin, la ONU: Nu mai putem tolera modul în care e condusă lumea! Vidul de putere din Orient a creat ANARHII. Terorismul trebuie combătut cu o alianță similară celei anti-Hitler

Distribuie!by De la tribuna Adunării Generale a ONU, de la New York, președintele Vladimir Putin a transmis următorul mesaj comunității internaționale: modul în care este condusă lumea nu mai poate fi tolerat. Președintele rus a pledat în favoarea unei coaliții internaționale anti terorism, așa cum a fost cea împotriva lui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
125148De la tribuna Adunării Generale a ONU, de la New York, președintele Vladimir Putin a transmis următorul mesaj comunității internaționale: modul în care este condusă lumea nu mai poate fi tolerat. Președintele rus a pledat în favoarea unei coaliții internaționale anti terorism, așa cum a fost cea împotriva lui Hitler.
Președintele rus a denunțat faptul că “unele state continuă politica de expansiune a NATO, la fel și infrastructura sa militară”, iar “experimentele sociale exportate au eșuat”.
“Nu mai putem tolera modul cum e condusă lumea. Este profund greșit să nu cooperăm cu Siria”, a spus Putin.
Vorbind despre “vidul de putere din Orient”, Statul Islamic și despre lumea musulmană, Putin a spus că “Rusia este pregătită să lucreze cu partenerii săi”, însă “ONU trebuie să se schimbe”.
“Vidul de putere din Orient a creat anarhii. Statul Islamic vrea să domine lumea musulmană”, a afirmat Putin.
Liderul rus a afirmat că Moscova a luptat împotriva terorismului sub toate formele lui și că, acum, asigură echipament militar guvernului Siriei.
“Ar trebui să recunoaștem că nimeni în afară de Bashar al-Assad și miliția lui nu luptă cu adevărat împotriva prezenței Statului Islamic în Siria”, l-a apărat liderul de la Kremlin pe președintele sirian. În opinia lui Putin, acum ar trebui să se formeze o coaliție internațională împotriva terorismului, similară cu cea anti-Hitler, care s-a format în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ZBATERILE SUSPECTEI - Europarlamentara Claudia Tapardel devoaleaza manevrele Laurei Kovesi: “Incearca prin toate mijloacele sa castige functia de sef al Parchetului European... Candidata Laura Codruta Kovesi trimite scrisori Comisiei LIBE exact inainte de audierea sa... E revoltator ca Procurorul Sef European sa fie ales la masa verde... Este absolut necesar ca o asemenea decizie sa fie luata de toti membrii Comisiei LIBE si de toti membrii Parlamentului European”
Turmă de ”idioți utili” România , În România se poartă un război greu, pe mai multe segmente, de la războiul axiologic dus mai ales de sociologi și securiști kaghebiști și mossadiști, și coordonat de agentura neokominernistă a Rețelei Soros, ce țintește nimicirea identității și anihilarea spiritul critic și a valorilor morale, la un război economic dur, ca dovadă doar 8 la sută mai avem capital românesc iar subsolul, pădurile, apele, pământul au trecut în cea mai mare parte în mâinile străinilor.
Mesaj trimis de Ceaușescu de pe lumea cealaltă românilor despre Petromidia!
MEDICUL GINECOLOG CARE REFUZĂ SĂ FACĂ AVORTURI ȘI CONSILIAZĂ FEMEILE AFLATE LA UN PAS DE A RENUNȚA LA SARCINI
De cand au scos FMI din tara, Ungaria plateste anticipat datorii si are bani proprii de investit...
Emir Kusturica: „Soros vrea să creeze o Europă fără identitate!”
Juncker: Luxemburghezii au fost primii in Transilvania. Vorbesc cu prietenul meu Klaus Iohannis în luxemburgheză (săsește)
Dezvăluirile unui europarlamentar: USB reprezintă corporațiile și are un mesaj anti-național
''Carul lui Satan'', elicopterul de atac sovietic Mi-24, a fost (şi este) spaima tuturor țărilor | dacă trăia Ceausescu am fi avut și noi ceva similar!
MANIPULARE ORDINARA – Disperati ca SRI nu mai poate face politie politica, sefii Serviciului s-au pus pe intoxicat populatia. Directorul Eduard Hellvig pretinde ca Decizia CCR care a scos SRI din anchetele penale va afecta cazurile de spionaj, tradare, terorism sau de mare coruptie: „Pragmatic, aceasta decizie are un impact cert asupra securitatii nationale”. Hellvig omite sa spuna ca SRI poate instrumenta in continuare cazuri pe siguranta nationala (Comunicatul)
Comisia Europeană sancționează România pentru legea care impune hypermarketurilor să vândă produse românești. Deputatul PNL, Daniel Gheorghe: E o formă de presiune pentru a renunța la inițiativele care promovează capitalul autohton
INCREDIBIL. Prof. univ. dr. Corvin Lupu: Dezvaluie planul prin care Ceausescu a fost tradat: "In 1989 depozitele alimentare ale României erau arhipline dar magazinele erau goale și românii nu aveau ce mânca"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro