Putin avertizează: ingineria genetică și vaccinurile sunt o amenințare la adresa evoluției omenirii

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Traducere din articolul german:

loading...

World Alliance a dezvaluit ca serviciile secrete rusesti dezbat avertismentul lui Putin care afirma ca poporul rus trebuie ferit de mancare modificata genetica si de vaccinuri, cu “orice pret”.


Raportul pare sa contina informatii depsre faptul ca Putin crede ca evolutia omenirii se afla intr-un mare pericol datorita actiunilor vestice de a depopula prin aceste metode.

“Noi ca specie avem obligatia sa ne pazim corpurile si creierele si sa le mentinem sanatoase, sau sa ajungem ca vesticii care ingereaza produse modificate genetic si otravari in vaccinuri si sunt sortiti pieirii.”


“Noi trebuie sa luptam impotriva acestor lucruri. Un popor handicapat fizic si psihic nu este in interesul nostru”, ar mai fi adaugat Putin conform articolului german.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Simbolism ocult luciferian ! LOCURI SINISTRE: TEMPLUL MORMON – TEMPLE SQUARE, UTAH 
Templul de la Baalbek – cel mai mare templu de pe Planeta! O lespede gigantica de granit, din apropierea templului, are 25 m lungime, 6 m inaltime, 6 m latime si 1.500 de tone ! Nici o firma de constructii de pe Planeta, nu are macarale care sa poata ridica aceste blocuri de piatra enorme!
Doctorul Tălăşescu este acela care a avut în mână creierul lui Eminescu şi el este cel care scrie în 1912 că vede aici o ţeastă zdrobită de o mână criminală.
DOCUMENTE: Eminescu nu a avut sifilis. Constantin Barbu: Regele și Maiorescu sau despre uciderea lui Eminescu
Masoni ridicaţi la gradul de maestru, puşi în sicrie. Dezvăluirile procurorilor DNA Oradea: „Masoneria a început să devină o structură de şuetă“
Garguii – simboluri sataniste ale reptilienilor expuse pe Catedralele Gotice ale Bisericii Crestine ! Acestea influenteaza subconstientul uman prin energia lor negativa !
O USR+PLUS-istă consideră că avortul trebuie să fie OBLIGATORIU pentru familiile care au un venit mediu (92% din populație)
O tăblița babiloniană oferă dovezi ale existenței Turnului Babel, descris în Biblie
Lista cu homosexualii din Sf. Sinod al B.O.R.
Căderea catedralei Notre Dame reprezentată în filmul Heliofant, prezintă pregătirea pentru apariția ANTICRISTULUI!
Coincidenta? Medicul de la Sanador care a operat copilul decedat dupa scurt timp este sotia sefului masonilor din Romania
BĂRBAȚII sunt în pericol! Din ce în ce mai efeminați, urmașii lui Adam sunt atacați de aceste produse: le bulversează sperma și le distrug sănătatea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite